Ma nisam nista na svoju ruku, gde to u trudnoci da radim, nego kad mi lekar propise, ja prvo procitam u uputstvu da li trudnice smeju, pa onda jos jednom proverim na internetu.

Stvar je u tome sto prvi put kad sam isla, tamo nije bio moj lekar, nego neki decko na praksi koji mi je propisao antibiotike u ampulama koje se piju, nista nije pomoglo. Onda kad sam drugi put bila, moj doca mi je rekao da je u pitanju usni kanal, i da se u tom slucaju ne koriste antibiotici oralno, nego se sipaju kapi koje sadrze antibiotik direktno u uvo... Sad to koristim dva dana, nisam sigurna da li se sa uvom nesto poboljsalo ili ne, ali dobila sam T, pa bih da mi bar urade nalaz krvi i vide da li negde nesto ima, ili je T posledica ovog s uvom, eventualno ona "trudnicka"...
Inace, kod licnog lekara se mora zakazivati, a kod dezurnog se moze uvek otici.
Inace, ranije sam imala jako loseg licnog lekara, kravetina me je poslala kuci ni zivu ni mrtvu, rekla da su to uobicajeni trudnicki simptomi, ja sam navece otisla kod dezurnog, i covek me je hitno poslao dalje... Tako da, sa lekarima se zaista nikad ne zna. :???: