Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nadji neko musko da ti pomogne oko cimanja.......
nemoj da places zbog gluposti....one su bivse.........
zamisli da sa 30 i koliko godina nema bivse......nesto ne bi bilo ok sa njim......

Ma pomogli mi juce svakar i dever... eto... ne brinite se, nece se vise ponoviti... nisam navikla da budem slaba, ali sad vidim konsekvence kad nesto radim... tako da cu mirujem...

Diiivan dan za novi pocetak, i bas dobro sto je peetak... :p
Devojke, pevate li vi svojim bepcima? :) Ja vec pomalo pevusim, mada kazu da beba od 24. nedelje ima razvijen sluh i moze da cuje vas glas. Birajte neke lepe pesmice, i ponavljajte ih cesce, jer ce ih beba prepoznati kad se rodi, i uz njih ce se lako umiriti i zaspati. :heart: Eto, Kockice, ako nisi vec pocela, danas je dan! :cmok:
Mada, meni fali pesmica. Sve sam zaboravila, daj napomenite neku lepu. :)

Ja pevam ljudi moji vec mesec dana... i to uvek uvece jednu te istu pesmu pred spavanje! :heart: tako da vec sad kad je nemirna i ja zapevam, ona malo uspori... meni je to bas slatko!

Ljubomorko :cmok:
Gde li su tvoja pisma i slike,a?Salim se!Ma to je proslost!Ja sam gora od tebe,sve mu pocepala slike ,nemogu ni ja da ih gledam,a i sta ce mu sad,sad samo nase slike,nikakve bivse :nono: poginuo je od smeha kako sam odreagovala! :tajna: al moje slike i pisma su sva u srbiji,cuvam ih na sigurnom :hahaha::hahaha:

Moja pisma i slike nisam ponela sa sobom u muzevljevu kucu i ne volim da se drzim za proslost... istina imam je, ali ne trebaju mi slike i pisma, sta pamtim upamtila sam... ja kad raskinem to je to, sve se brise... ne cuvam proslost, dovoljno je sto je se secam!

Da?!

Hehe, da svi misle da je na zapadu med i mleko. Cinjenica je da ovde ceo sistem daleko bolje funkcionise nego kod nas, ali ljudi-neljudi, nestrucnih, nesposobnih ima svugde.
Sto se birokratije tice, kao i kod nas, niko nista ne radi. :thumbdown:

Slazem se,ali ipak mislim da su ipak bolji lekari ovde nego kod nas u srbiji,sad opet zavisi kod koga padnes!
Zgranuta sam od svih nasih ne doktora!Mene su vukli za obicno slepo crevo,i to sam isla na vma,sramota,korupcija,i na kraju su me operisali(iako i nije bilo slepo crevo)i nisu mi dobro uradili govorili su da je sve u redu,da je operacija dobro prosla i da je to normalno,tako dve god sam imala bolove,i na kraju sam ovde imala ponovo operaciju,zaboravili su nesto,nisu cisto uradili,crevo se zalepilo za kozu stomaka :otkacio: toliko o strucnosti lekara kod nas u srbiji!I to nisam samo na vma isla nego i kod svih mogucih,najboljih,cena nije bila bitna ali kad neko nemam blage veze samo bi da vidi u dzepu novac,bolje da cutim,necu da se vracam i prisecam svega toga!Zdravstvo nam je nula!!!!

Slazem se,ali ipak mislim da su ipak bolji lekari ovde nego kod nas u srbiji,sad opet zavisi kod koga padnes!
Zgranuta sam od svih nasih ne doktora!Mene su vukli za obicno slepo crevo,i to sam isla na vma,sramota,korupcija,i na kraju su me operisali(iako i nije bilo slepo crevo)i nisu mi dobro uradili govorili su da je sve u redu,da je operacija dobro prosla i da je to normalno,tako dve god sam imala bolove,i na kraju sam ovde imala ponovo operaciju,zaboravili su nesto,nisu cisto uradili,crevo se zalepilo za kozu stomaka :otkacio: toliko o strucnosti lekara kod nas u srbiji!I to nisam samo na vma isla nego i kod svih mogucih,najboljih,cena nije bila bitna ali kad neko nemam blage veze samo bi da vidi u dzepu novac,bolje da cutim,necu da se vracam i prisecam svega toga!Zdravstvo nam je nula!!!!
:eek:

da li si se smirila......

Ne bas...

Cico to moze nazalost svugde da se desi... pa evo Kinezi sto su mene terali na abortus zbog krvarenja... :roll: mislim sta reci... i mojoj majci su isto valjda nesto sjebali Austrijski lekari na operaciji nekoj... tako da svugde ima dobrih lekara i budala...

Evo me...Preterala sa setnjom, pa me zigao stomak...Videla sam predivan krevetac, ali veliki sav asimetrican i ormar u tom fazonu...ma preslatko, ja volim asimetriju...ali skupo...

Sto se tice pojasa ja sam dobila jedan koji se nosi preko odece, a kupila onaj sa gacicama koji je neprimetan...Dobri su ko nosi nisko bebu, a i za kasniju trunocu da pridrzava stomak i zbog kicme.
Ima na www.orsim.co.yu slika tog velikog...
http://www.svezakucu.co.yu/www/singleitem_buy.php?id=2821 tu je ovaj sa gacicama...

Kada smo kod pevanja za bebce setih se jedne anegdote sa mojim sinom...od kada se rodio ja sam mu bas pevala...mnogo volim decije pesme i znam ih mnogo...i onda sam u jednom periodu prestala i pocela sa recitacijama...to je bilo oko prvog rodjendana, kada sam pocela da radim pa vise nisam imala snage da pevam...jedno vece recitujem ja decije recitacije, i kada mi ponestalo repertoara setim se da bih mogla nesto i da otpevam, nisam odavno...i pocnem ja, a moj sin podigne glavicu iz kreveca i odsecno odmahne glavom...ja zbunjena pitam, neces mama da peva, a on odmahne glavom...a da prica recitacije, a on potvrdno glavom...da budem bas iskrena nisam mnogo muzikalna, a na kraju krajeva i dete mi je to napomenulo...sada smo presli na price...

Evo me...Preterala sa setnjom, pa me zigao stomak...Videla sam predivan krevetac, ali veliki sav asimetrican i ormar u tom fazonu...ma preslatko, ja volim asimetriju...ali skupo...

I onda mene izribas za napor... smiri se i ti malo... :nono: gde si videla taj krevet?! Ja se toga secam iz Bg-a negde u centru jedna radnja...

Kada smo kod pevanja za bebce setih se jedne anegdote sa mojim sinom...od kada se rodio ja sam mu bas pevala...mnogo volim decije pesme i znam ih mnogo...i onda sam u jednom periodu prestala i pocela sa recitacijama...to je bilo oko prvog rodjendana, kada sam pocela da radim pa vise nisam imala snage da pevam...jedno vece recitujem ja decije recitacije, i kada mi ponestalo repertoara setim se da bih mogla nesto i da otpevam, nisam odavno...i pocnem ja, a moj sin podigne glavicu iz kreveca i odsecno odmahne glavom...ja zbunjena pitam, neces mama da peva, a on odmahne glavom...a da prica recitacije, a on potvrdno glavom...da budem bas iskrena nisam mnogo muzikalna, a na kraju krajeva i dete mi je to napomenulo...sada smo presli na price...

Hehehehe... ma samo ti pevaj dok su u tibi, posle ces lako... :heart:

Od kako nosim pojas ja se istripovala da mogu duze da hodam...Pravila sam dve pauze, ali opet je bilo previse...
trazila sam neki poklon, pa se zanela...Bicu dobra obecavam:whistling:

Ja sam taj pojas dobila od Sunny77 i jos ga ne nosim, ali cu kad budem isla negde sigurno... meni samo smeta sto ja ne volim da me bilo sta zulja i pritiska, a on bas to radi... :!:
E da to je ta marka koju sam i ja videla, imaju bas preslatke stvari za decu! :ok:
A ti budi dobra inace... :nono: nemoj te jurim tamo!

Nisi se presla, danas idem al tek u 18 i 30min. Ako ne stgnem veceras javljam suta sta je bilo:bye:

Javljaj nam obavezno kako i sta je bilo!!! :heart:

Ehej... ja sam danas vala ista ceo dan, sva ni za sta i slomljena... :sad2: nadam se da cu se sutra ujutru probuditi drugacijeg raspolozenja i malo vise zivahna... Maki me par puta tako smesno sutnula, sto kazete vi sa svih strana! Jedva cekam sledece nedelje da legne plata pa da odem na pregled! Najverovatnije cu opet 4D jer volim da imam njene fotke i to me smiruje, a izgleda da cu ipak biti malo vise zabrinuta za nju i porodjaj nego sto sam mislila... :dash:
Danas je jetrva izasla sa bebom iz bolnice, 2 dana kasnije no sto je trebala jer su morali da joj rade reviziju, nesto su bili zeznuli, pa su je opet sili i mrcvarili... :eek: sve vise razmisljam u BGu da se porodim, ali zelim da izbegnem da ostanem kod mojih posle porodjaja kako znam i umem... :dash: tako da sam vec sad u dilemi... videcemo, pricacu jos i sa svojim lekarom i sa jetrvom...
Elem odosmo nas dve sad da jedemo nesto, pa pravac krevet... budite mi dobre, pa si pisemo sutra! CMOK :cmok:

Devojke evo vam ovaj sajt www.aubert.eu ja imam njihov katalog,strava je,pogledaj te ga,kliknite na katalog(le guide),mislim da uzmem sobu za emmu tamo(chambre caroline) to je bas ono sto trazim,takav stil volim,a ako bude decko e to jos neznam koju cu :think: a kolica obavzno uzimam high trek full,ako je Emma -crvena,a ako je Enzo-plava bas ta sto su u katalogu!
Angi,
Imas tu u katalogu bas one kadice sto sam ti pricala,sa onim nogicama sto se sklapaju :)
Pozdrav i :kiss: za sve vas

Poslednja izmena:
lezim...citam novine i tako.....nesto mi je kilav dan........
javlja se.....ali ne luduje nesto....nego onako malkice........
kako si ti......

Ja sam isto bezveze,celi dan u krevetu,razmisljam dali uopste da idem sutra kod prijatelja,daleko je,a i ja moram da lezim,a tamo je neizvodljivo,neznam videcu!Muzic mi je danas spremao da ruckamo i sad isto,i oprao je sudove i usisao ,bravo :klap::klap: jadnicak radi na poslu i plus mora i meni da ugadja !
Nego nesto razmisljam,i cudno mi je,moj muz jos nijednom nije osetio bebca a ni video :( danas kad je bebac poceo da sutira ja sam ga zvala da oseti cim je stavio ruku bebac je istog trenutka prestao tako je svaki put,nerazumem,mozda sto nije previse sa nama,po danu celi dan radi,na kratko dodje da mi spremi da jedemo,uvece jeste sa nama al nemam pojma sto to bebac radi !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back