Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako mislis na nosiljku,meni je dosta pomogla i nosila sam bebu u njoj dok mu nisu izvirele noge.
Ne znam kad ti je termin,ali moras da je imas da bi iznela bebu iz porodilista. Ako ne vidis neku svrhu ti je pozajmi samo za tu svrhu,pa je posle vrati ako vidis da ti ne treba.Mi smo je iznosili za sve pare;)

Ako su u kompletu sa kolicima onda ok (al to puno kosta)
Mada,tebi dete u 5 nece samo lezati,nego se pokusavati da ustane tako da je bolje da bude u normalnim kolicima.Neko podigne za jedan onaj naslon da beka vidi kad se seta,a i da ne lezi vise ko na dasci

seca li se neko onih belih jastucica od svile i cipke u kojima su nas iznosili iz bolnice? meni je to tako slatko i skoro se porodila snajka moje drugarice,pa su mi slali slike i videla sam da imaju taj jastuk. malo mi je neprijatno odmah da ih pitam gde su kupili...

seca li se neko onih belih jastucica od svile i cipke u kojima su nas iznosili iz bolnice? meni je to tako slatko i skoro se porodila snajka moje drugarice,pa su mi slali slike i videla sam da imaju taj jastuk. malo mi je neprijatno odmah da ih pitam gde su kupili...
mene su nosili u nosiljci koja je bila i sediste za kola......davno to bese......
pitaj......

Ako su u kompletu sa kolicima onda ok (al to puno kosta)Mada,tebi dete u 5 nece samo lezati,nego se pokusavati da ustane tako da je bolje da bude u normalnim kolicima.Neko podigne za jedan onaj naslon da beka vidi kad se seta,a i da ne lezi vise ko na dasci

Bas zbog toga i pitam, stvarno su urnebes skupa a ne znam koliko se isplate...:think:
Hvala ti puno:ok: vise mi znaci savet jedne majke nego 10 tekstova na netu :D

Kad god vidis nesto kod nekoga pitaj gde je kupio,jer posle neces da nadjes ili ce se rasprodati
Nije uopste sramota,a i ljudi ce ti uvek reci prodavnicu,cak i cenu.Mame nemaju takvih tripova.Videces kad pocnes da setas bebu da cete samo o tome da pricate;)
Po meni je to je neprakticno ako je zima i veje sneg ili pada kisa, ili duva vetar
mora da ima neku nadstresicu da ga stiti od sveg zivog,a i od sunca takoje:ok:

I ja isto planiram to da kupim,vidjala sam ovde kod mene,nema stalno ali moze se naci,zavisi od radnjih,krece se oko 80-110e,to je tako slatko,jesi li mislila na one korpe od svile i cipke,unutra su sva u svilenim jastucicima,jer to?

meni nije vazno u cemu ce beba da izadje iz bolnice samo mi da stignemo kuci....
Ma da,najbitnije je da porodjaj prodje kako treba,i da vec jednom izadjete sa bebom iz bolnice,ali ja bih volela u to da ga iznesem,nema veze jednom cu upotrebiti,pa mogu sacuvati za sekinog bebca :lol: ,dobro je sto ce da imamo dve bebice :heart::heart::cmok::klap: ja hocu da moja beba ima sve moguce i sve najbolje:ok:
Ja isla popodne sredjivala nesto oko socijal,da poludis :otkacio: guzve,i uvek izmisle jos nesto:rtfm: ceo dan mi je muka,slabo sam nesto jela,lose sam spavala,i imala sam diareju jutros,tako da neznam od cega su mucnine,samo se nadam da se nisu opet vratile,taman su prestale pre 2-3ned,nastavile su se blage ujutru,ali sad je strasno:sad2:
Da vas pitam jer se nekoj od vas desilo to,da joj prestanu mucnine i ponovo da se jave?:sad2:

Mi smo dete izneli iz bolnice u onoj kao torbi za bebe. I svaki put kada smo išli u savetovalište ja ponesen dete u tome, a vretim ga u rukama, čak je i držim u rukama dok čekamo. Nešto joj se nije svođalo u torbi. Brzo ju je i prerasla. Da torbu nismo pozajmljivali svima kojima je trebala bila bi sasvim promašena investicija.

Wow ! Tek sad (a vec sam u petom mesecu) kad citam ovu pricu o stvarima, kapiram koliko sam neobavestena. :sad2: Ja bas uopste nemam pojma sta sve treba pripremiti za dolazak bebirona. Jel ima neko link ka nekom dobrom spisku ili spisak koji moze ovde da pastuje? Da pocnem polako da ucim sta je sta i sta cemu sluzi.:think:

Velike su glupostita sujeverja da se ne kupuje pre nego sto se beba rodi:roll:
Otac je tada u haosu i ne zna gde mu je dupe a gde glava,ne zna sta ce pre da uradi,i samo mu jos fali da kupuje garderobu,pelene,krevetac.Ja sam to vala uradila sve u 9 mesecu.I sve zenice sa kojima sam isla na vezbe.Lepo smo na miru oprale pelene,benkice,ogradicu za krevetac,opeglale i slozile u orman.
Ja ne volim kad mi drugi ljudi biraju.Otkud oni znaju sta sam ja namislila da kupim i sta meni odgovara?Ako neko nesto kupi - hvala mu.Ja brate volim da izaberem i kupim sama.
Od tih babskih prica mi se dize kosa na glavi.I sta fali mom sinu i drugoj deci?Nista:D To su sve gluposti. Kupite zene na vreme sve sto vam treba jer ce biti sve hladnije i hladnije i necete moci da idete i birate sta vam treba nego cete kupovati navrat nanos.KO ce da vam pere i pegla pelene,benkice,da kupuje kozmetiku za bebu?
Bas je slatko ono Kockicino bebce-ima veliku kosicu:D. Ja sam ga videla iz prve:ok:.

U pravu si, i ja sam sve kupila prije porodjaja. Morala sam jer samo ja i muz sami,daleko od rodbine 900km pa nije bilo nikoga da nam pomogne.A i kad bi stigla sve da kupim sa malom bebom?! Ne vjerujem bas puno u te babske price!

Evo i slika
1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back