Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozes da ih pijes ako imas nisko gvozdje ili kao preventivu
a sto se tice negativne krvne grupe postoji opasnost od pobacaja pu,pu ne daj Boze ako dete ima pozitivnu krvnu grupu pa tvoje telo smatra stranim objektom napadacem:(
Zato se daje injekcija Rogana,al ne znam tacno kad.Mogu da se prosvrckam po netu kasnije da vidim kad i sta tacno.
Sad moram da idem probudio se Nikola pre vremena:mrgreen::roll:

mozes da ih pijes ako imas nisko gvozdje ili kao preventivu
a sto se tice negativne krvne grupe postoji opasnost od pobacaja pu,pu ne daj Boze ako dete ima pozitivnu krvnu grupu pa tvoje telo smatra stranim objektom napadacem:(
Zato se daje injekcija Rogana,al ne znam tacno kad.Mogu da se prosvrckam po netu kasnije da vidim kad i sta tacno.
Sad moram da idem probudio se Nikola pre vremena:mrgreen::roll:
Da,da to je to,ali hvala bogu samnom je sve u redu,proveravali su mi tri puta,jer su u laborat pogresili,ja sam O pozitivna,tako da za sada nemam problema.Ljubi Nidzu umesto mene pozdrav za vas:bye::heart::cmok::cmok:

hvala, ja sam super zaobisle me mucnine i ostale "nedace" :lol:
sad sam u petom mesecu, 19n i jedina stvar koja me "muci" je kilaza tj mene ne ali mog dr-a veoma :lol:
za cetiri meseca sam nabacila 6kg sto je po njemu jaako mnogo :eek:
a meni ok :hahaha:

ajd i ja da se "upisem" u klub...
prvi dan poslednjeg ciklusa 15.05....
mora da je bilo nesto u vazduhu tih dana....:super:

Eheeeej pa dobro nam dosla! :bye: :heart:
Hahahhah cek cek sad imamo 3 buduce mame koje su trudne u razmaku od 3 dana... da objasnim posto ni samu sebe nisam razumela:

Maestra - 15.05.
Kockica - 16.05.
Aman - 17.05.

:klap: :super: :heart:
Bravo devojke!!! Kao sto sam vec rekla, 2009ta je godina beba!!! :mrgreen: :heart:
Kako se ti osecas maestra?! :D

hvala, ja sam super zaobisle me mucnine i ostale "nedace" :lol:
sad sam u petom mesecu, 19n i jedina stvar koja me "muci" je kilaza tj mene ne ali mog dr-a veoma :lol:
za cetiri meseca sam nabacila 6kg sto je po njemu jaako mnogo :eek:
a meni ok :hahaha:
Ma nebrini,bitno je da beba napreduje,meni moj muz stalno jedi ovo,pa moras,pa mora bebac da raste,ja se ugojila 3kg za tri meseca,i kukam,muz mi kaze normalno je,moras zbog bebe posle dijetica i vezbice i bices stara,u pravu je,neoperecuj se kilama,ali opet unosi sto vise voca i povrca i mesa i bice ok :whistling:

Danas ti se zavrsava 19ned sutra ulazis u 20ned,jer tako ?Super,to znaci od sutra ti je prva ned 5mes,BRAVO :klap: :klap: Sta nosis,decka ili devojcicu?
nije moja racunica bas takva....
ja sam pre dva dana usla u 19 nedelju (ne pitaj kako :lol:) a u peti mesec pre 10-tak dana tj sa ulaskom u 18 nedelju.
Ja sam se prijavila na mailing liste pojedinih sajtova (da ne reklamiram) pa me oni podsecaju i vode evidenciju :lol:

Ma nebrini,bitno je da beba napreduje,meni moj muz stalno jedi ovo,pa moras,pa mora bebac da raste,ja se ugojila 3kg za tri meseca,i kukam,muz mi kaze normalno je,moras zbog bebe posle dijetica i vezbice i bices stara,u pravu je,neoperecuj se kilama,ali opet unosi sto vise voca i povrca i mesa i bice ok :whistling:

ma ja sam skroz opustena sto se kilaze tice znam da cu smrsati kad-tad,
meni je smesan moj dr tj kako se covek sokirao :eek:

на породиљском сам од 28. септембра, а дотле је трудничко... од папира само дознаке од гинеколога... али сам се исцимала зато што не може месец дана унапред да пише дознаке (а журило ми се због социјалног, да предамо, тј. ови из рачуноводства, папире на време!)... битно да сам све средила!!!

Hvala. Ja baš i nisam bila toliko ažurna, već sam se pomirila sa kašnjenjima a i naša blagajnica mnogo komplikuje. Ma kad stići će ta lova kad tad.

Znači, Maestra u maju prva :p
Videćemo ko će zaista prvi da vidi svoju bebicu, bitno je da uđemo u 9. mesec a onda opušteno, kako se kojoj bebi hoće ;)
Ja sam se ugojila za 4 meseca 4 kilograma, i to tek skoro sam nabacila poslednje kilo dva, jer sam do skoro slabo jela, a ono što pojedem "bacim", što kaže mm. Sada sam počela ozbiljnije da jedem, pa se mislim kako će mi biti lako da preteram. Treba voditi računa samo da se ne jedu razne gluposti koje mame, zdrava hrana i u povećanoj količini valjda ne može da škodi.
Nisam baš čelične volje, ali trudim se.
Pozdrav svima.:heart:

Bila sam juce kod doktorice, konacno... Nisam mogla ranije, bila je na godisnjem... Elem,
uradili smo UZ, i lepo se vidimo... Veliki smo 2 cm. E sad posto je zurila nije mi odredila termin, niti mi je rekla koliko sam u drugom stanju. Da vas pitam, jer GS na izvestaju oznacava starost trudnoce. Kod mene pise GS VIII / 3. Jel' neko zna ?

ČESTITAM. Imaš kalkulator termina i na sajtu roditeljportal. :super:

ja sam pre dva dana usla u 19 nedelju (ne pitaj kako :lol:) a u peti mesec pre 10-tak dana tj sa ulaskom u 18 nedelju.
Ja sam se prijavila na mailing liste pojedinih sajtova (da ne reklamiram) pa me oni podsecaju i vode evidenciju :lol:

E to je i moja racunica! :klap: :super: :heart: ali me svi ubedjuju u suprotno! A meni super da samvec u petom :D :mrgreen: :heart:

ma ja sam skroz opustena sto se kilaze tice znam da cu smrsati kad-tad,
meni je smesan moj dr tj kako se covek sokirao :eek:

Eh i ja tako isto sam opustena... ali moj doktor me stalno tesi iako sam bas debela vec i ostala trudna... :whistling:

...a inace ne znam kog je pola bebac ovih dana bih trebala na pregled pa cemo videti,
naravno ukoliko ne budemo gledali u cenjenu pozadinu :D

Jeeeej odmah da javis pls! Da znamo :mrgreen: :heart: :cmok: a jel ste smislili makar neka imena vec?! :D

Znači, Maestra u maju prva :p
Videćemo ko će zaista prvi da vidi svoju bebicu, bitno je da uđemo u 9. mesec a onda opušteno, kako se kojoj bebi hoće ;)
Ja sam se ugojila za 4 meseca 4 kilograma, i to tek skoro sam nabacila poslednje kilo dva, jer sam do skoro slabo jela, a ono što pojedem "bacim", što kaže mm. Sada sam počela ozbiljnije da jedem, pa se mislim kako će mi biti lako da preteram. Treba voditi računa samo da se ne jedu razne gluposti koje mame, zdrava hrana i u povećanoj količini valjda ne može da škodi.
Nisam baš čelične volje, ali trudim se.
Pozdrav svima.:heart:

Ma sto kazes samo nek su zivi i zdravi, pa ko kad dodje nebitno, svi se radujemo svakoj bebi! :heart: :cmok: ja trenutno isto malo neozbiljno jedem... ali sam zeljna, pa ce mi valjda biti i oprosteno! :mrgreen: Pozzzz :heart:

U pravu si ,sve zavisi kad je doslo do oplodjivanja,tako se valjda i racuna,ja sam u 17ned a na ultrazvuku 4dana mi je manja trudnoca,doca kaze normal,imam poverenje u njega.Kad ti je termin?

KOCKICE-Sta ti radis,kako ste nam danas?

Ehej Kroasani moji sa cokoladom! :mrgreen: evo dobro sam, malo umorno... upravo smo se najele graska i sad pijem coko mleko :eek: ne pitaj za kombo ali mi baaas prija... :D iako verujem da mi nece prijati kad odem u WC :rotf:
Ahem... elem... mala Maki je odlucila sad mamici da stvori novu boljku, ali ona je normalna... rastezaju mi se ligamenti na donjem delu stomaka i to boliii... u stvari vise je kao jedan ogroman grc :eek: sinoc nisam mogla da se okrenem sa desnog boka na levi bok kako me zezalo i opet sam ustajala sigurno 4 puta da piskim! :confused: ali sam makar malo happy sto opet osecam makar nesto od trudnoce! :mrgreen: :heart: :cmok: ljubi je mama, nek ona radi sta hoce, nek malterise po maminoj tibi samo da mi je zivo, zdravo i ludo na mene! :klap: :hahaha: :ok:

Kako ste nam vi?! :D

Ehej Kroasani moji sa cokoladom! :mrgreen: evo dobro sam, malo umorno... upravo smo se najele graska i sad pijem coko mleko :eek: ne pitaj za kombo ali mi baaas prija... :D iako verujem da mi nece prijati kad odem u WC :rotf:
Ahem... elem... mala Maki je odlucila sad mamici da stvori novu boljku, ali ona je normalna... rastezaju mi se ligamenti na donjem delu stomaka i to boliii... u stvari vise je kao jedan ogroman grc :eek: sinoc nisam mogla da se okrenem sa desnog boka na levi bok kako me zezalo i opet sam ustajala sigurno 4 puta da piskim! :confused: ali sam makar malo happy sto opet osecam makar nesto od trudnoce! :mrgreen: :heart: :cmok: ljubi je mama, nek ona radi sta hoce, nek malterise po maminoj tibi samo da mi je zivo, zdravo i ludo na mene! :klap: :hahaha: :ok:

Kako ste nam vi?! :D
Super smo i ja i kroasancic :D ,tatica nas je mazio i ljubio po stomacicu,citali smo u jednoj knjizu da od sled ned zavrsava se formiranje mozga i tako ce sad ema biti svesna svojih pokreta i zavsavaju se nervni zavrsetci na usima tako da moze da cuje spoljasne glasove i moje otkucaje srca,zar to nije fantasticno?ljubi ga majka,mozda ce ipak da bude deckic ;) :cmok: ma nek mi je zivo i zdravo pa sta bude bicu presrecna sa njim :D :D

KOCKICE-kako spavas,na stomacic,ledja,na boku?Ja sam primetila kad spavam i kad se okrenem,nesmem nagle pokrete da pravim jer kao da se nesto istegne :dontunderstand: ,pa reko bolje da pitam vas,tebe i ostale drugarice ,do kada se sme spavati na stomaku?Ili jos bolje pitanje u kom polozaju vi spavate?

Super smo i ja i kroasancic :D ,tatica nas je mazio i ljubio po stomacicu,citali smo u jednoj knjizu da od sled ned zavrsava se formiranje mozga i tako ce sad ema biti svesna svojih pokreta i zavsavaju se nervni zavrsetci na usima tako da moze da cuje spoljasne glasove i moje otkucaje srca,zar to nije fantasticno?ljubi ga majka,mozda ce ipak da bude deckic ;) :cmok: ma nek mi je zivo i zdravo pa sta bude bicu presrecna sa njim :D :D

Hheheheh da to je sve tacno i tatice su mnogooo slatki kad to rade... moj je pricao Marti vec od 3eg meseca, a pre 2 dana joj se divio preko kamere na skype-u! :cmok: :heart:
Ma sta god da bude, bice vase i najsladje i volece te ga preko svega!!! :klap: :super: :heart:

KOCKICE-kako spavas,na stomacic,ledja,na boku?Ja sam primetila kad spavam i kad se okrenem,nesmem nagle pokrete da pravim jer kao da se nesto istegne :dontunderstand: ,pa reko bolje da pitam vas,tebe i ostale drugarice ,do kada se sme spavati na stomaku?Ili jos bolje pitanje u kom polozaju vi spavate?

Jooooj gde me uhvati za tu temu :sad2: ja od kad znam za sebe sam spavala na stomaku... a sad se vec oko 6 nedelja navikam da spavam na levom boku sa sve jastukom iza ledja i medju nogama ali mi ne ide... cesto ostanem neispavana... :sad2:
A to sa pokretima i uopsteno taj bol koji sad nadolazi u donjem delu stomaka je normalan, ligamenti se rastezu jer drze sve vecu bebu... ja isto tako ne mogu cesto uvece kad se probudim da se prebacim sa desnog boka na levi, sve me boli... uzas a jos ni u 9tom nismo :rotf: :whistling:
Elem jos jednu stvar sam primetila :mrgreen: pupak je krenuo da mi izlazi napolje :klap: na pola je puta! :ok: :D

Hheheheh da to je sve tacno i tatice su mnogooo slatki kad to rade... moj je pricao Marti vec od 3eg meseca, a pre 2 dana joj se divio preko kamere na skype-u! :cmok: :heart:
Ma sta god da bude, bice vase i najsladje i volece te ga preko svega!!! :klap: :super: :heart:

Jooooj gde me uhvati za tu temu :sad2: ja od kad znam za sebe sam spavala na stomaku... a sad se vec oko 6 nedelja navikam da spavam na levom boku sa sve jastukom iza ledja i medju nogama ali mi ne ide... cesto ostanem neispavana... :sad2:
A to sa pokretima i uopsteno taj bol koji sad nadolazi u donjem delu stomaka je normalan, ligamenti se rastezu jer drze sve vecu bebu... ja isto tako ne mogu cesto uvece kad se probudim da se prebacim sa desnog boka na levi, sve me boli... uzas a jos ni u 9tom nismo :rotf: :whistling:
Elem jos jednu stvar sam primetila :mrgreen: pupak je krenuo da mi izlazi napolje :klap: na pola je puta! :ok: :D

Da da sta ce tek biti u 9tom?!:hahaha: Joooj jedva cekam da me udara,sutira i boksuje :hahaha: :hahaha::rotf: Kako jos od sad pupak?:think: meni se jos nije pojavila ona linija od pupka na dole :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back