Hvala vam svima na ovim komentarima,mnogo mi znaci podrska sada.
Poljubac za sve
Poljubac za sve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7 sedmica - uprkos svemu moj dr smatra da ce sve biti ok, potvrdjuje mi trudnocu putem uz i B-HCG testa krvi
- Nakon ovoga nastupa period povremenih mucnina da bi uskoro preraslo u jutarnje povracanje.
Hvala ti na ovom iscrpnom komentaru do sad mi je najvise pomogao, samo ja sam sad u 6-toj nedelji trudnoce a nemam mucnine da li to znaci da mogu da krenu i kasnije,po dosadasnjim savjetima su mi rekli da vjerovatno nece ni krenuti,sutra idem na pregled kod doktorke koja ce pratiti cjelu trudnocu jedva cekam da vidim sta se desava
pusica..
Čestitam Jeco i svaka čast na hrabrosti... U tvojim godinama nisam ni milisekundu razmišljala o bebi
Ulazim polako u 38. nedelju, sva sreća jer već počinju vrućine... Ima li neko neki savet za otečene noge? Moje su trenutno kao naduvan balon, i danima već tako![]()
Drage trudnice pomozite! Pre 7 dana sam saznala da sam u 4-toj nedelji trudnoce,neplanirano i iznenadno. Ja imam 18 god i nisam udata ali smo decko(on ima 27) i ja odlucili da cemo se vjencati i cuvati nasu bebu .Iako mi je ovih 7 dana bilo jako stresno super se osjecam i neizmjerno sam sretna zbog trudnoce,malo me strah s obzirom da je sve nekako na brzinu,razmisljali su drugi o abortusu ali nisam pristala bojim se da cu pogresti..
BRAVO ZA JECU
Mirabel, ne treba preterivati sa vodom, zavisi sta podrazumevas pod puno, ali znam da je moja snaja pila i po tri litre pa je uzasno oticala i rekli su joj da smanji unos tecnosti.
E ovo me uvek zanimalo koliko boli porodaj? I jel zaista sve zene onako vicu i psuju kada se poradaju?
ja sam se prirodno porađala, i bolelo je... stvarno neopisivo.
I nisam se derala, ni psovala; čak mislim da te koje to rade ne boli TAKO jako. ja nisam imala snage za vikanje. Padala sam u nesvest od bolova