M
Mirka šizika
Gost
Napisala sam ti odgovor na trudnicama ...Sebamed- zakon za sve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sam namerno htela malo da se odviknem
Ahaaa, tako sam i ja mislila, ali ne reci 2x!ra-ta-tat:te gumene cucle, dude, or whatever su uzasna stvar i ja to mom sinu necu nikad staviti u usta
Ako sam ja znala da je to nebuloza, znace i moj sin, posto nasledjuju inteligenciju od majke (decaci). Samo flasice sa cuclom, nista oni gumenjaci za zapusavanje usta i nista prsti u ustima...
Ajde zabrani bebi od mesec dana da gura rukicu i prstice u usta....
Ja mislim da je to u socijalnom.Goscica:Negooo, ima li neka od vas da je skoro davala dokumenta za roditeljski dodatak? Nije mi jasna sledeca stavka, tj gde se ide, jel u opstinu?!
Uverenja nadležnog organa starateljstva da majka neposredno brine o detetu
za koje je podnela zahtev, te da nije lišena roditeljskog prava u odnosu na decu prethodnog
reda rođenja
Pa nek se navikava da se uspavljuje u svom kreveticu, pa neces morati da ga premestas i budis. Pricaj sa njim, ponavljaj mu kako nije dobro da spava sa tobom zbog toga i toga, iako su mali kapiraju vrlo dobro.baby84:ja imam jedan mali problemcic sa svojim sinom.napravila sam od prvog dana gresku sto sam ga navikla da ga uspavljujem u nasem bracnom krevetu i da lezim pored njega sve dok neucvrsne.ali je poslje toga mirno spavo u svom kreveticu.ali zadnjih dana nece nikako u krevetic, cim osjeti da ga premjestam iz nasseg u njegov krevet onda se budi i place,a i kad osjeti da nema nikog pored njega kome moze vrtiti kosu ( to je nasljedio od tate koji to i dan danas radi) odma se budi i vristi.nemogu ga ostaviti da place jer se zakocene i vristi ko da ga neko tuce pa me sramota komsija.al vako nemoze dalje niti mozemo smirom spavati bez njega u krevetu niti sjediti ako je on zaspo.sta da radim i kao da ga sad naviknem da sam spava. (ima 15mjeseci).