Kusturica uz uvrede otjerao Stankovića i oteo snimljeni materijal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Metar devedeset i nešto....
Па ниси ваљда ко и ова ХДЗ-е ТВ ХРТ, па они бре све интелектуалце пљују довели Игора Мандића човек им у лице рекао за Туђманов режим "Трећина Срба или убијена или расељена или лојазирана и Павелић мирно спава".

Мора бити да су и они Бошњаци, зар не? Пошто једино Бошњаци немају ништа словенско, него само турско, како ти тврдиш. По теби испада да су Бошњаци Турци који су усвојили српски језик за матерњи, што је лудост.

Ništa ti ja ne tvrdim ,ja se samo vodim vašom logikom zaključivanja, pa vas pitam za tumačenje onoga za šta nebiste rado upotrijebili isti aršin.

Ko je rekao da su Bošnjaci Turci, ja sam rekla da su u odnosu na druge procentualno najviše Iliri (više i od 'šiptara'), koji su bili starosjedioci .

A što se tiče Karadžića, koliko sam shvatila , oni vode porijeklo od crnogorskih Vasojevića , koji opet vode porijeklo od arbanaških Klimenta (Klimenti su katolici, a oni koji su primili islam su Keljmendi.)

Не постоји ниједно генетско истраживање које то потврђује, нити се за Илире зна ни којим су језиком говорили ни које су гене имали, а за њих се сви хватају. Албанци своју доминантну генетску групу проглашавају за илирску, Црногорци своју, Србијанци своју, испадају сви Илири.

А да Срби којим случајем тврде да су Илири, ти би овде причала да генетика показује да сте Трачани, гарант.

Kako , pa i Krstarica ima temu sa rezultatima ispitivanja.
http://forum.krstarica.com/threads/322321

Najbolje da nas Krstarica počasti genetskim ispitivanja, mi ćemo dati bris
uzet štapićem za uši sa jezika , a Krstarica 99 eura , poštom pošaljemo i dobijemo odgovor.
http://www.igenea.com/

Šta da ti kažem - gotovo je sa pričom da i amebe vode porijeklo od Srba.

Nek bude sta god hoce, njegova stvar.

Treba postovati svaciju volju, ako on kaze da je Srbin onda jeste.

Ako Muslimani kazu da su Bosnjaci (ili obrnuto) onda jesu.

Nauka treba da definise nacionalnu pripadnost po svetskim standardima-jezik-gen -istorija-to su osnovni parametri..
Ejub Ganic se rodio kao Srbin-posle Jugosloven-danas Bosnjak.
Zbog svih tih gluposti-samo na Balkanu majke radjaju decu sa cetiri maternja jezika..

Зато што те не занима истина, него твоја муслиманска агенда по којој Кустурица мора бити крив за вређање и терање Станковића и заплену материјала ХТВ без обзира да ли је то урадио или није.

Ако ти и твоји земљаци у ФБиХ имате неки лични проблем према Кустурици, какве везе Срби из Србије имају са тим? Имате државу, имате оскара, имате Сидрана и Јасмилу, шта сте за Кустурицом тако зинули?
Зато што неко толико добар има муда да им каже у очи да су они криви

Па ниси ваљда ко и ова ХДЗ-е ТВ ХРТ, па они бре све интелектуалце пљују довели Игора Мандића човек им у лице рекао за Туђманов режим "Трећина Срба или убијена или расељена или лојазирана и Павелић мирно спава".

Ma brate, mislim da ste se tolko primili na kusturicu, da mi se kenija od vas....

Te on je ovo, te on je ono...

Ništa ti ja ne tvrdim ,ja se samo vodim vašom logikom zaključivanja, pa vas pitam za tumačenje onoga za šta nebiste rado upotrijebili isti aršin.

Ko je rekao da su Bošnjaci Turci, ja sam rekla da su u odnosu na druge procentualno najviše Iliri (više i od 'šiptara'), koji su bili starosjedioci .

A što se tiče Karadžića, koliko sam shvatila , oni vode porijeklo od crnogorskih Vasojevića , koji opet vode porijeklo od arbanaških Klimenta (Klimenti su katolici, a oni koji su primili islam su Keljmendi.)

uzet štapićem za uši sa jezika , a Krstarica 99 eura , poštom pošaljemo i dobijemo odgovor.

Амебе неводе ,ал ти водиш

Ali takve stvari se ipak čuju, a na RTS rijetko ili nikako.
Pa i Latinica kopa po bolnim temama, a onda, kako se ta ista stvar kod drugih rijetko dešava - stopiraju Denisa Latina.

Измишљаш. У БиХ још није вршено ниједно истраживање тог типа у којем би Бошњаци били одвојено испитивани од Срба и Хрвата.

Уствари, на целом подручју СФРЈ још није спроведено ниједно зглавно испитивање тог типа, већ само низ мањих чијим се резултатима различито манипул'ше.

Не размишљај више, 'љеба ти. Из овога што си сад написала, разумеш се у црногорска и арбанашка племена к'о гуска у астрофизику.

Turci srpskog porekla u Turskoj su ponosni na svoje srpsko poreklo -zasto Bosnjaci to zele da sakriju..

Može al' ako ćete meni dati Ravnu Goru - da je malo uredim po svome ..

Што би ти дао било ко било шта кад је то нешто што немож да измениш
потичеш од Срба
е сад ако ти оћеш да се осећаш ко амеба ,осећај се ко ти брани

Амебе неводе ,ал ти водиш

Пази, ако се Србин потурчи и узме име Алија или Неџад, онда је чист Бошњак, добри Бошњанин, а пореклом Илир. А ако се не потурчи, онда је Влах, Албанац и шта све не.

Ни не примећује какве глупости изваљује. На једној теми раније за Србе говори како су заправо босански Власи, односно директни потомци тих Илира које потеже како би доказала да су Муслимани одувек засебан словенски народ. Жали Боже труда таквих разговора.

Ali takve stvari se ipak čuju, a na RTS rijetko ili nikako.
Pa i Latinica kopa po bolnim temama, a onda, kako se ta ista stvar kod drugih rijetko dešava - stopiraju Denisa Latina.
И тај је спроводио ХДЗ-ов систем спаљење земље.
Ево послушај и погледај сама, слика говори више него хиљаду речи.

Измишљаш. У БиХ још није вршено ниједно истраживање тог типа у којем би Бошњаци били одвојено испитивани од Срба и Хрвата.

Уствари, на целом подручју СФРЈ још није спроведено ниједно зглавно испитивање тог типа, већ само низ мањих чијим се резултатима различито манипул'ше.

Не размишљај више, 'љеба ти. Из овога што си сад написала, разумеш се у црногорска и арбанашка племена к'о гуска у астрофизику.

Pa nije odvojeno , mi i jesmo Bosanci i Hercegovci. Tako su i Srbijanci ispitivani.

Neće Crnogorci više da plasiraju sebe i Vlahe pod Srbe, pa se sad više zna o porijeklu pravoslavnih plemena.

Ti pomješo astrofiziku i astrologiju, ko da se razumiješ u ovo drugo. De mi reci šta mi kaže horoskop.

И тај је спроводио ХДЗ-ов систем спаљење земље.
Ево послушај и погледај сама, слика говори више него хиљаду речи.
Neću da gledam Latina od ranije, imao je neke emisije o BiH koje su mi išle na živce (sjećam se one sa Mišom Kovačom kad je bio lud od bola zbog gubitka sina).
Nakon što se Latin razbolio od krona promijenio je odnos prema profesiji.

Pa nije odvojeno , mi i jesmo Bosanci i Hercegovci. Tako su i Srbijanci ispitivani.

Херцеговци нису Босанци.

Neće Crnogorci više da plasiraju sebe i Vlahe pod Srbe, pa se sad više zna o porijeklu pravoslavnih plemena.

Ја сам црногорског порекла, тачније старохерцеговачког. Да нећеш можда и о мом пореклу да ме учиш?

Ti pomješo astrofiziku i astrologiju, ko da se razumiješ u ovo drugo. De mi reci šta mi kaže horoskop.

Као гуска у астрофизику. Гуска се у астрофизику не разуме, него небо види једино кад пије воду, као ти историју Црне Горе једино док решаваш "проблем" постојања Срба у Босни.

И Херцеговини од светога Саве.

Neću da gledam Latina od ranije, imao je neke emisije o BiH koje su mi išle na živce (sjećam se one sa Mišom Kovačom kad je bio lud od bola zbog gubitka sina).
Nakon što se Latin razbolio od krona promijenio je odnos prema profesiji.

Него, не рече, да ли би ти уместо Равне Горе више одговарала Милетина Чука или Милетина Треска? Можеш да бираш.

Каже ти да Србин у подзнаку муслиман са тенденциојом да будеш Бошњак

Зато што те не занима истина, него твоја муслиманска агенда по којој Кустурица мора бити крив за вређање и терање Станковића и заплену материјала ХТВ без обзира да ли је то урадио или није.

Ако ти и твоји земљаци у ФБиХ имате неки лични проблем према Кустурици, какве везе Срби из Србије имају са тим? Имате државу, имате оскара, имате Сидрана и Јасмилу, шта сте за Кустурицом тако зинули?

Logoraši Srpske: Tanovića "na stub srama"
Savez logoraša Republike Srpske uz pomoć bivšeg potpredsjednika Saveza Slavka Jovičića, zatražiće od Američke filmske akademije da oduzme Oskar režiseru Danisu Tanoviću zbog podvale u filmu "Ničija zemlja" u kome je snimke masakra nad srpskim stanovništvom predstavio kao stradanje Bošnjaka.
"Najnovije informacije o podvalama oskarovca samo su šlagvort da se BiH umjesto ničijom zemljom, proglasi nikakvom. To je nastavak bošnjačke politike u kojoj se sve svodi na prikazivanje Srba kao negativaca. Nakon što je otkrivena ta podvala, realno je očekivati da će i niz podvala adresiranih na srpski narod ugledati svjetlost dana", rekao je Jovičić.
On je naveo da će, uz zahtjev da se zbog katastrofalne podvale režiseru Tanoviću oduzme Oskar, predložiti da taj kontroverzni umjetnik bude "stavljen na stub srama".

http://www.novireporter.com/look/re...ion=2&NrIssue=233&NrSection=13&NrArticle=2802

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back