Kusturica uz uvrede otjerao Stankovića i oteo snimljeni materijal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu li to muslimani neki poseban natod .
Kad je on odrastao ,muslimani su se izjasnjavali , kao Srbi muslimanske ver , sve do 68 godine , kad je to promeni Kardelj .

Svakom treba dozvoliti da se izjasnjava kako hoce, to sto mu zakonom pruzas da pravno ima samo jednu ili dve opcije ne menja cinjenicu da su se oni osecali kao Muslimani, jer da nisu taj se zakon nikad ne bi ni menjao.

П.С. Стварно, зашто пишеш муслимани великим словом?

Ја никад нисам видела да рецимо пише "египатски Муслимани" или "француски Муслимани"... ?!?

Imena nacija se pisu velikim slovom, zar ne?

Egipcani, Francuzi, a u slucaju stanovnika Balkana islamske vere - Muslimani.

Imena nacija se pisu velikim slovom, zar ne?

Egipcani, Francuzi, a u slucaju stanovnika Balkana islamske vere - Muslimani.

Омг! :roll:

Јадници, немају припаднике своје "нације" нигде другде у свету... :sad2: сами лепршају, к'о гаће на штапу.

:hahaha:

Poslednja izmena:
Odrastao je kao Musliman medju Muslimanima, u Sarajevu, to ne moze da se izbrise.

Odluci se, Muslimani ili Bosnjaci.
Odrastao je kao Srbin medju Muslimanima (mislim na nacionalnu pripadnost ``musliman`` jer su se tako mnogi u to vreme izjasnjavali)
On je Srbin (po nacionalnosti) muslimanske veroispovesti.
NIje Musliman ili Bosnjak po nacionalnosti. Nije svaki musliman po nacionalnosti Bosnjak, kao sto nije svaki katolik Hrvat, a nije ni svaki pravoslavac Srbin.

Ima dosta Srba koji su muslimanske veroispovesti.

Odluci se, Muslimani ili Bosnjaci.
Odrastao je kao Srbin medju Muslimanima (mislim na nacionalnu pripadnost ``musliman`` jer su se tako mnogi u to vreme izjasnjavali)
On je Srbin (po nacionalnosti) muslimanske veroispovesti.
NIje Musliman ili Bosnjak po nacionalnosti. Nije svaki musliman po nacionalnosti Bosnjak, kao sto nije svaki katolik Hrvat, a nije ni svaki pravoslavac Srbin.

Ima dosta Srba koji su muslimanske veroispovesti.

Ne odlucujem ja vec oni, da li su Muslimani ili Bosnjaci, meni svejedno, njihova stvar.

Da su ostali Jugosloveni imali bi plus Punkt od mene.

:lol:

Istorija je vec bila, a oni imaju naciju, znaci ne moze.

;)

Доћи ће други победници који ће написати другу историју, (а једном ће доћи и они који ће написати праву), као и толико пута до сада у историји човечанства.

Мислила сам да то знаш... ;)

Доћи ће други победници који ће написати другу историју, (а једном ће доћи и они који ће написати праву), као и толико пута до сада у историји човечанства.

Мислила сам да то знаш... ;)

:lol:

Kakvi pobednici bre? Gde? U cemu?

I dalje ne razumem na kakve pobednike mislis, u nekom novom ratu ili sta?

Nema tog istoricara koji ce njima moci da odredi jesu li nacija ili ne, to je sovinizam.

Па, или у неком новом рату, како то обично бива, или чудом - мирним преокретом снага.

Мани историчаре, ја говорим о победницима који пишу историју.

Poslednja izmena:
Па, или у неком новом рату, како то обично бива, или чудом - мирним преокретом снага.

Мани историчаре, ја сам писала о победницима који пишу историју.

To mogu samo oni da odluce i niko vise, NIKO, pa da ih drze milion godina pod okupacijom, naciju niko NE MOZE da im oduzme, NIKO! To je smesno, kao da pokusavas dusu da im uzmes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back