Kusturica uz uvrede otjerao Stankovića i oteo snimljeni materijal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дакле, ниси у стању да их аргументујеш, нема потребе за повећањем фонта јер би већ искористио прилику да покажеш то није тако. Хвала. :)

svašta...

Film je sraaaaanje kakvo ja odavno nisam video, a odgledao sam ga do kraja, samo iz razloga jer sam platio film...

Da nisam davao pare, odusto bih još nakon prvih kadrova...

Kolko ste vi jadnici uplašeni... Ne smete ni da pomislite da uputite kritiku gospodarevom snimatelju...

Пре него што неког назовеш јадником, погледај на који начин са њим комуницираш и како изврдаваш његова питања. :)

Јесте, кажем да не знаш о чему говориш. Не да не знаш, него да немаш појма. И спреман сам да аргументовано о томе кажем коју реч... ако смеш да се упустиш у тако нешто, наравно. :)

svašta...

Film je sraaaaanje kakvo ja odavno nisam video, a odgledao sam ga do kraja, samo iz razloga jer sam platio film...

Da nisam davao pare, odusto bih još nakon prvih kadrova...

Побркао си ме са неким другим. Нисам ти реплицирао за Завет, већ на летеће рибе и острва, његове филмове као "дно дна" и то како "нас приказује"™.

Konacno i da se Presretac opusti na nekoj temi, stalno mi se cinio kao da je progutao motku :)
Ево и теби репутација само знај да је Емир Кустурица велики режисер и да многе јавне личности које дођу из иностранства у Србију желе да се упознају са Емиром Кустурицом. :)

Poslednja izmena:
Jugoslav Cosic sa b92 je Srbin kao i Stankovic sa HTV...........elokventno mentorisano uz licno ucesce obadva imaju preveliku dozu placenog provokatizma......razlika je sto prvi u Srbiji ne mora da dokazuje da je Srbin, sem umno neosmisljene*osmisljenosti*na daljinu sto se na TV zargonu kaze IDIOT-sto ti napisu to i citas ili pitas.........dok Stankovic kao Srbin mora da dokazuje Hrvatima da je Hrvat................a to mu dodje kao sedam na tudjega dok njega ne prihvatim kao svoga......................ma Emir ili Nemanja je Kusturica u dusevnom izdanju sopstvenog sagledavanja svoje postojanosti one iza kroz pradjedove do ove sada ali unapred kada ce i on nekome od svoje krvi biti pradjed ili koren postojanosti ne unistavajuci koren svoje izniklosti................pa sad kome u glavu kome u.........
PS
Registra jos nije dala elemente ili definiciju Emirovog ili Nemanjinog primitivizma po njenom, a o uopstenom gde spadaju i moj a i tudji sopstveni ili licni primitivizmi......ni abera..............Poz.

Poslednja izmena:
Ево и теби репутација сам знај да је Емир Кустурица велики режисер и да многе јавне личности које дођу из иностранства у Србију желе да се упознају са Емиром Кустурицом. :)

Ma znam. Evo, dovodio je Dzim Dzarmusa prosli put :cool:
P.S. Hvala :)

Није Професионалац смеће, само пати од неке недовршености и иритирајућих детаља. У смеће-категорију евентуално спадају "7 ипо" и "Мала ноћна музика", а Професионалац је далеко изнад тога.

Profesionac je smešan film,ne komedija nego smešno jadan film.Takve su filmove partizani pravili o sebi.

Ево и теби репутација само знај да је Емир Кустурица велики режисер и да многе јавне личности које дођу из иностранства у Србију желе да се упознају са Емиром Кустурицом. :)

Био би и Кустурица велики да је остао у Сарајеву, а не у Београду, пио виски са Изетбеговићем, а не са Милошевићем и да је направио један филм о рату у БиХ из муслиманске перспективе. Сви они који га сад пљују, истог оваквог би га хвалили, а сви они који га хвале, истог оваквог би га пљували и то је најжалосније.

Уствари, жалосније је због оних који се представљају као либерали и као напредни, а суштински се не разликују од оних које зову "патриЈотама". Подсећа ме то мало на разговор Милана Недића и ознашког иследника:

- Да ли си ти, синко, Србин?
- Нама то није битно!

- "Нама, Србима?"
- Нама, комунистима!

- Аааа... Србин си ти, Србин...

Profesionac je smešan film,ne komedija nego smešno jadan film.Takve su filmove partizani pravili o sebi.
Професиналц вреди једино као сећање на представу ,комплтана има на јутјубу где глуме Днило Бата Стојковић и Богдан Диклић и памти ће се по глуми Боре Тодоровића остало је смешно е да и по песми

Не знам, као један од ретких који је пропустио да погледа представу док је Бата био жив, филм ми не делује баш толико лоше. Није врхунски, али бих га лично ставио у домаћа остварења изнад просека, а никако на дно.

Не знам, као један од ретких који је пропустио да погледа представу док је Бата био жив, филм ми не делује баш толико лоше. Није врхунски, али бих га лично ставио у домаћа остварења изнад просека, а никако на дно.

Имаш комплетну представу на јутјубу

Био би и Кустурица велики да је остао у Сарајеву, а не у Београду, пио виски са Изетбеговићем, а не са Милошевићем и да је направио један филм о рату у БиХ из муслиманске перспективе. Сви они који га сад пљују, истог оваквог би га хвалили, а сви они који га хвале, истог оваквог би га пљували и то је најжалосније.

Уствари, жалосније је због оних који се представљају као либерали и као напредни, а суштински се не разликују од оних које зову "патриЈотама". Подсећа ме то мало на разговор Милана Недића и ознашког иследника:

- Да ли си ти, синко, Србин?
- Нама то није битно!

- "Нама, Србима?"
- Нама, комунистима!

- Аааа... Србин си ти, Србин...
Од режима Алије Изедбеговића и режима Фрање Туђмана многи уметници су бежали, многи су и дошлу у Србију.
Те се у тим режимима толико далеко ишло да се годинама није смео приказати неки филм нпр. Лордана Зафрановића или полемика на државним медијима Хрватске о Радету Шербеђији.
Једноставно ти су режими били тесни и неприхватљиви за уметничке душе, зато су и бежали из њих, што су ти режими протумачили као критику и ако ти уметници ништа лоше нису рекли против тих режима.
То само говори кави су људи били на власти у Хрватској и БиХ где и одлазак свог грађанина протумаче као критику свог начина владања и онда се крене са забраном приказивања дела уметника и крене се са сатанизацијом по медијима.
Замисли какви су то патолошки ликови када могу да нападају једног Емира Кустурицу, Лордана Зафрановића, Радета Шербеђију, покојног филмског критчара Ранка Мунитића, Миру Фурлан...

ne moze da se uporedjuje . Predstava je cudo jedno , a fim , paaa.... balago ,nista narocito .

Profesionalac je solidna drama, film nije dobro odradjen. Ali to je pre svega drama.

Da ali mi ovde govorimo o odnosu prema politički angažovanim filmskim stvaraocima u koje spadaju i Kovačević (sam je i režirao Profesionalca i najavljivao oskara) i Paskaljević,Marković ...
Samo je Kusturica izložen politički motivisanim napadima jer ne pripada propederskoj opciji a to što pravi osrednje ili loše filmove u poslednje vreme služi za vaše likovanje dok ovi drugi nikad nisu ni pravili nešto vredno pomena izuzev što je Kovačević bio jedno vreme dobar dramski pisac.

Пре него што неког назовеш јадником, погледај на који начин са њим комуницираш и како изврдаваш његова питања. :)

Јесте, кажем да не знаш о чему говориш. Не да не знаш, него да немаш појма. И спреман сам да аргументовано о томе кажем коју реч... ако смеш да се упустиш у тако нешто, наравно. :)

Dobro ajde pričaj, da vidim koliko nemam poima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back