Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Kolko ste vi jadnici uplašeni... Ne smete ni da pomislite da uputite kritiku gospodarevom snimatelju...
****** Дачо који си ти бољшевик ,па то је страшно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko ste vi jadnici uplašeni... Ne smete ni da pomislite da uputite kritiku gospodarevom snimatelju...
За луцидност имаш репутацију.Kolko ste vi jadnici uplašeni... Ne smete ni da pomislite da uputite kritiku gospodarevom snimatelju...
Дакле, ниси у стању да их аргументујеш, нема потребе за повећањем фонта јер би већ искористио прилику да покажеш то није тако. Хвала.![]()
svašta...
Film je sraaaaanje kakvo ja odavno nisam video, a odgledao sam ga do kraja, samo iz razloga jer sam platio film...
Da nisam davao pare, odusto bih još nakon prvih kadrova...
Ево и теби репутација само знај да је Емир Кустурица велики режисер и да многе јавне личности које дођу из иностранства у Србију желе да се упознају са Емиром Кустурицом.Konacno i da se Presretac opusti na nekoj temi, stalno mi se cinio kao da je progutao motku![]()
Ево и теби репутација сам знај да је Емир Кустурица велики режисер и да многе јавне личности које дођу из иностранства у Србију желе да се упознају са Емиром Кустурицом.![]()
Није Професионалац смеће, само пати од неке недовршености и иритирајућих детаља. У смеће-категорију евентуално спадају "7 ипо" и "Мала ноћна музика", а Професионалац је далеко изнад тога.
Ево и теби репутација само знај да је Емир Кустурица велики режисер и да многе јавне личности које дођу из иностранства у Србију желе да се упознају са Емиром Кустурицом.![]()
Професиналц вреди једино као сећање на представу ,комплтана има на јутјубу где глуме Днило Бата Стојковић и Богдан Диклић и памти ће се по глуми Боре Тодоровића остало је смешно е да и по песмиProfesionac je smešan film,ne komedija nego smešno jadan film.Takve su filmove partizani pravili o sebi.
Profesionac je smešan film,ne komedija nego smešno jadan film.Takve su filmove partizani pravili o sebi.
Profesionac je smešan film,ne komedija nego smešno jadan film.Takve su filmove partizani pravili o sebi.
Не знам, као један од ретких који је пропустио да погледа представу док је Бата био жив, филм ми не делује баш толико лоше. Није врхунски, али бих га лично ставио у домаћа остварења изнад просека, а никако на дно.
Meni Kusturica i dalje smrdi na loj.
Од режима Алије Изедбеговића и режима Фрање Туђмана многи уметници су бежали, многи су и дошлу у Србију.Био би и Кустурица велики да је остао у Сарајеву, а не у Београду, пио виски са Изетбеговићем, а не са Милошевићем и да је направио један филм о рату у БиХ из муслиманске перспективе. Сви они који га сад пљују, истог оваквог би га хвалили, а сви они који га хвале, истог оваквог би га пљували и то је најжалосније.
Уствари, жалосније је због оних који се представљају као либерали и као напредни, а суштински се не разликују од оних које зову "патриЈотама". Подсећа ме то мало на разговор Милана Недића и ознашког иследника:
- Да ли си ти, синко, Србин?
- Нама то није битно!
- "Нама, Србима?"
- Нама, комунистима!
- Аааа... Србин си ти, Србин...
Не знам, као један од ретких који је пропустио да погледа представу док је Бата био жив, филм ми не делује баш толико лоше. Није врхунски, али бих га лично ставио у домаћа остварења изнад просека, а никако на дно.
Meni Kusturica i dalje smrdi na loj.
Profesionalac je solidna drama, film nije dobro odradjen. Ali to je pre svega drama.
Пре него што неког назовеш јадником, погледај на који начин са њим комуницираш и како изврдаваш његова питања.
Јесте, кажем да не знаш о чему говориш. Не да не знаш, него да немаш појма. И спреман сам да аргументовано о томе кажем коју реч... ако смеш да се упустиш у тако нешто, наравно.![]()
Konacno i da se Presretac opusti na nekoj temi, stalno mi se cinio kao da je progutao motku![]()