gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Не, него приказује да и у том "друштвеном талогу" има племенитих људи са узвишеним осећањима и да нису сви Цигани ружни, прљави и зли како их доживљава већина оних који се гаде Кустурице. Што се тиче тог приказивања Срба, баш ме занима да ли умеш да мало аргументујеш то што си написао? Ја тврдим да не можеш и да си употребио празну поштапалицу.
Летећа риба се појављује једино у филму "Сан о Аризони" са Џонијем Депом и филм је одличан. Летећих острва нема, постоји једино острво које се одваја од обале у филму "Подземље" који му је уз "Дом за вешање" најбољи филм. Кажеш да је Кустурица дно дна српске кинематографије. Кажи ми ко је онда просек у њој, а ко врх, ако је Кустурица најгори од најгорих?
Посети сајт imdb.com или само потражи клипове на Ју-Тјубу. Пронађи неки српски или југословенски филм да о њему разговарају људи из различитих земаља којима српски није матерњи и да постављају своје омиљене сцене. Осим бугарске фасцинације "Ранама", кинеске "Валтером" и мађарске "Полицајцем са петловог брда", ја не знам пуно таквих филмова.
Pusti floskule, kaži mi dal ti se sviđa film?