"Kurtijev podli naum": Srpske registarske tablice od sutra će biti zamenjene prištinskim

Predstava. Pozorište. 2011. je napravljen nacrt plana, a 2016. u Brisleu je isti potvrđen-a tiče se ovog sa tablicama.Znaju to i ovi naši u Beogradu i ovi njihovi u Prištini.Sada ide malo glume,pobuna,previranja,prepiranja,policijskih upada,radi političkih dogovorenih poena na obe strane, a onda ide skidanje tablica, jer briselski sporazum to zahteva.Isto je vazilo i u slučaju ukidanja srpske policije i sudova, nakon briselskog sporazuma.Tada su ROSU prvi put ušle na sever i goozile Đurića

Predstava. Pozorište. 2011. je napravljen nacrt plana, a 2016. u Brisleu je isti potvrđen-a tiče se ovog sa tablicama.Znaju to i ovi naši u Beogradu i ovi njihovi u Prištini.Sada ide malo glume,pobuna,previranja,prepiranja,policijskih upada,radi političkih dogovorenih poena na obe strane, a onda ide skidanje tablica, jer briselski sporazum to zahteva.Isto je vazilo i u slučaju ukidanja srpske policije i sudova, nakon briselskog sporazuma.Tada su ROSU prvi put ušle na sever i goozile Đurića
Pa da, ali Šipci love u mutnom, pa pričaju o reciprocitetu, kako vi nama, tamo i mi vama, a to na van zvuči dosta fer, a nema veze s briselskim sporazumom

Pa da, ali Šipci love u mutnom, pa pričaju o reciprocitetu, kako vi nama, tamo i mi vama, a to na van zvuči dosta fer, a nema veze s briselskim sporazumom
U Briselu 2016. potpisano šta će biti sa tablicama i dat je rok od 5 godina da se taj deo sporazuma implementira.Priča o reciprotetu treba Kurtiju,da pokaže da je uberŠiptar, kao što i letovi helikopterom,barikade i pobune,trebaju Vučiću,da pokaže glasačima da je on srpska majka

U Briselu 2016. potpisano šta će biti sa tablicama i dat je rok od 5 godina da se taj deo sporazuma implementira.Priča o reciprotetu treba Kurtiju,da pokaže da je uberŠiptar, kao što i letovi helikopterom,barikade i pobune,trebaju Vučiću,da pokaže glasačima da je on srpska majka
Win win
Samo opušteno

Ajd da te edukujem malo...
U Briselu 2011. potpisano šta će biti sa tablicama. Pa 2016. produženo za 5 godina i dogovoreno da će se 2021. pregovarati ponovo o tome.
To što šipci ne poštuju ništa od potpisanog nema veze sa Vučićem.

Sve je manje publike na Jarinju i Brnjaku. Ti protestanti su u svari po radnoj obavezi te moraju tamo da dezuraju…U prilog im ide lepo vreme, ladno pivce, sendvici ala Vucic.
;)

1119138264_0:0:1238:696_600x0_80_0_0_c76d4f0b63a629caf9506c89e9e593ef.jpg

Ajd da te edukujem malo...
U Briselu 2011. potpisano šta će biti sa tablicama. Pa 2016. produženo za 5 godina i dogovoreno da će se 2021. pregovarati ponovo o tome.
To što šipci ne poštuju ništa od potpisanog nema veze sa Vučićem.
Netačno.2011. su potpisani neki nacrti.2016. je uobličen sveobuhvatni sporazum kao održivije rešenje kosovskog pitanja,koji je podrazumevao pozivni broj za Kosovo, ukidanje srpske policije,civilne zaštite,sudova,energetike,te pitanja sa registarskim tablicama i prihvatanju šiptarskih izbora.To itekako ima veze sa Vučićem, jer briselski sporazum nismo potpisali ni ti ni ja,nego tvoj paštetodavac.Svaka vam čast poturice.Prodali ste nešto što vam niko nije ostavio kao dedovinu

Pitaj gazdu ponovo šta tačno da slažeš, opet si se debelo zahebao...
Žao mi je.Tebi su samo gazde u glavi.Ebe se tebi i za tablice i Kosovo i Srbe na Kosovu.Samo ti je prosperitet onog Cincara iz Čipuljića bitan i parče hleba koje ti baci, dok imaš noćne more od onog riđeg iz suprotnog tabora,kako ti otima to parče hleba iz usta.Samo o tome umeš da pišeš i svaki post je nenormalan trud da odbraniš svog paštetodavca.
Tužan je život vas poturica.Nemamo o čemu mi diskutovati

Samoprojekcija je čudo.
Nego,reci mi,koliko je koštalo to što braniš mogućnost da jedinice ROSU upadaju na severmhapse i maltretiraju?To je bilo nemoguće pre 2016.Za koliko si spreman da tvrdiš da je dobra stvar to što je Vučić ugasio srpsku policiju,predao energetski sektor i sudstvo šiptarima?Za koliko danas prodajete veru za večeru?Ha poturice?

Nego,reci mi,koliko je koštalo to što braniš mogućnost da jedinice ROSU upadaju na severmhapse i maltretiraju?To je bilo nemoguće pre 2016.Za koliko si spreman da tvrdiš da je dobra stvar to što je Vučić ugasio srpsku policiju,predao energetski sektor i sudstvo šiptarima?Za koliko danas prodajete veru za večeru?Ha poturice?
treba sagledati sve u kontekstu vremena kada se vjerovala da će EU provesti potpisano međutim licemjerna,lažljiva i pokvarena politika koja je svojstvena anglosaksoncima izašla je na vidjelo a bilo je dovoljno samo pogledati historijske čitanke o odnosima kolonijalnih vlasti prema domorocima u tim istim kolonijama ili na američkom tlu.

Back