ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Три већ морају да мењају таблице.a tri kume
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Три већ морају да мењају таблице.a tri kume
Evo baš gledam kako bi se volio ugledati na konjušare i uspostaviti suverenitetMa da, kao prebili ih a nigdje modrica. Ali neka, ne smije biti ni verbalnog maltretiranja. I tome će se uskoro stati na kraj.
Uskoro, samo gledaj konjušaru.
Pa da, ali Šipci love u mutnom, pa pričaju o reciprocitetu, kako vi nama, tamo i mi vama, a to na van zvuči dosta fer, a nema veze s briselskim sporazumomPredstava. Pozorište. 2011. je napravljen nacrt plana, a 2016. u Brisleu je isti potvrđen-a tiče se ovog sa tablicama.Znaju to i ovi naši u Beogradu i ovi njihovi u Prištini.Sada ide malo glume,pobuna,previranja,prepiranja,policijskih upada,radi političkih dogovorenih poena na obe strane, a onda ide skidanje tablica, jer briselski sporazum to zahteva.Isto je vazilo i u slučaju ukidanja srpske policije i sudova, nakon briselskog sporazuma.Tada su ROSU prvi put ušle na sever i goozile Đurića
Nikad, takvi mi se gade.Evo baš gledam kako bi se volio ugledati na konjušare i uspostaviti suverenitet
U Briselu 2016. potpisano šta će biti sa tablicama i dat je rok od 5 godina da se taj deo sporazuma implementira.Priča o reciprotetu treba Kurtiju,da pokaže da je uberŠiptar, kao što i letovi helikopterom,barikade i pobune,trebaju Vučiću,da pokaže glasačima da je on srpska majkaPa da, ali Šipci love u mutnom, pa pričaju o reciprocitetu, kako vi nama, tamo i mi vama, a to na van zvuči dosta fer, a nema veze s briselskim sporazumom
Pa zato i nemaš Kosovo pa kmečiš.Nikad, takvi mi se gade.
Win winU Briselu 2016. potpisano šta će biti sa tablicama i dat je rok od 5 godina da se taj deo sporazuma implementira.Priča o reciprotetu treba Kurtiju,da pokaže da je uberŠiptar, kao što i letovi helikopterom,barikade i pobune,trebaju Vučiću,da pokaže glasačima da je on srpska majka
Nemaju ga ni oni. Samo polako.Pa zato i nemaš Kosovo pa kmečiš.
Idi begaj...A razlog zašto ne ulitete s vojskom i ne razbucate te šiptarske kukavice glasi kako
Ajd da te edukujem malo...U Briselu 2016. potpisano šta će biti sa tablicama i dat je rok od 5 godina da se taj deo sporazuma implementira.Priča o reciprotetu treba Kurtiju,da pokaže da je uberŠiptar, kao što i letovi helikopterom,barikade i pobune,trebaju Vučiću,da pokaže glasačima da je on srpska majka
Naravno da ima veze s VučićemAjd da te edukujem malo...
U Briselu 2011. potpisano šta će biti sa tablicama. Pa 2016. produženo za 5 godina i dogovoreno da će se 2021. pregovarati ponovo o tome.
To što šipci ne poštuju ništa od potpisanog nema veze sa Vučićem.
Sagni se ti malo Milanoviću, pusti Vučića...Naravno da ima veze s Vučićem
Sve je manje publike na Jarinju i Brnjaku. Ti protestanti su u svari po radnoj obavezi te moraju tamo da dezuraju…U prilog im ide lepo vreme, ladno pivce, sendvici ala Vucic.
Ti si bre Gastarbeiter ovde u Srbiji, pazi kako se ponašaš, će ti ukinemo radnu dozvolu za forum zbog laganje...Pa zato i nemaš Kosovo pa kmečiš.
Ja sam gost a ne gastićTi si bre Gastarbeiter ovde u Srbiji, pazi kako se ponašaš, će ti ukinemo radnu dozvolu za forum zbog laganje...
Netačno.2011. su potpisani neki nacrti.2016. je uobličen sveobuhvatni sporazum kao održivije rešenje kosovskog pitanja,koji je podrazumevao pozivni broj za Kosovo, ukidanje srpske policije,civilne zaštite,sudova,energetike,te pitanja sa registarskim tablicama i prihvatanju šiptarskih izbora.To itekako ima veze sa Vučićem, jer briselski sporazum nismo potpisali ni ti ni ja,nego tvoj paštetodavac.Svaka vam čast poturice.Prodali ste nešto što vam niko nije ostavio kao dedovinuAjd da te edukujem malo...
U Briselu 2011. potpisano šta će biti sa tablicama. Pa 2016. produženo za 5 godina i dogovoreno da će se 2021. pregovarati ponovo o tome.
To što šipci ne poštuju ništa od potpisanog nema veze sa Vučićem.
Pitaj gazdu ponovo šta tačno da slažeš, opet si se debelo zahebao...Netačno.2011. su potpisani neki nacrti.2016. je uobličen sveobuhvatni sporazum
Žao mi je.Tebi su samo gazde u glavi.Ebe se tebi i za tablice i Kosovo i Srbe na Kosovu.Samo ti je prosperitet onog Cincara iz Čipuljića bitan i parče hleba koje ti baci, dok imaš noćne more od onog riđeg iz suprotnog tabora,kako ti otima to parče hleba iz usta.Samo o tome umeš da pišeš i svaki post je nenormalan trud da odbraniš svog paštetodavca.Pitaj gazdu ponovo šta tačno da slažeš, opet si se debelo zahebao...
Samoprojekcija je čudo.Tužan je život vas poturica.
Nego,reci mi,koliko je koštalo to što braniš mogućnost da jedinice ROSU upadaju na severmhapse i maltretiraju?To je bilo nemoguće pre 2016.Za koliko si spreman da tvrdiš da je dobra stvar to što je Vučić ugasio srpsku policiju,predao energetski sektor i sudstvo šiptarima?Za koliko danas prodajete veru za večeru?Ha poturice?Samoprojekcija je čudo.
treba sagledati sve u kontekstu vremena kada se vjerovala da će EU provesti potpisano međutim licemjerna,lažljiva i pokvarena politika koja je svojstvena anglosaksoncima izašla je na vidjelo a bilo je dovoljno samo pogledati historijske čitanke o odnosima kolonijalnih vlasti prema domorocima u tim istim kolonijama ili na američkom tlu.Nego,reci mi,koliko je koštalo to što braniš mogućnost da jedinice ROSU upadaju na severmhapse i maltretiraju?To je bilo nemoguće pre 2016.Za koliko si spreman da tvrdiš da je dobra stvar to što je Vučić ugasio srpsku policiju,predao energetski sektor i sudstvo šiptarima?Za koliko danas prodajete veru za večeru?Ha poturice?