hoću...ona će da te drži da se ne cimaš...volim čist posao...pedantan sam.Povedi i gospodju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoću...ona će da te drži da se ne cimaš...volim čist posao...pedantan sam.Povedi i gospodju....
Nema šanse.hoću...ona će da te drži da se ne cimaš...volim čist posao...pedantan sam.
To ti ne znaš, a ja svakako neću s tobom da delim.Ти какав си ни праћку Чкаљину ниси узео у руке када су напали Србију.
Evo odvrću vam tablice, a vi ništa ne smete.Tri helikoptera Vojske Srbije nadletali su danas oko 16 časova prostor iznad administrativne linije kod prelaza Jarinje. Reč je o letelicama "Mi-35", poznatijim kao "đavolje kočije" ili "leteće tvrđave", savremenim helikopterima ruskog proizvođača.
Helikoperi "Mi-35" zbog vrhunskih performansi, u svojoj klasi važe za jedne od najboljih jurišnih helikoptera na svetu, namenjenih za izvršavanje borbenih zadataka u svim vremenskim i meteo uslovima. Zbog velike vatrene moći i snažnog oklopa, na zapadu ih zovu "leteći tenkovi", a u Rusiji "krokodili", navodi se u opisu tih letelica na sajtu Ministarstva odbrane.
Bješe li Aleksandar (opet Aleksandar..) Vulin ministar odbrane kad su ovi moćni helikopteri nabavljeni? Bitno da Srbija više nije džak za udaranje..
Pa nije ni 99 u Srbiji bio klasičan rat.kao prvo rat u hrvatskoj i nije bio rat u klasičnom smislu vodio se samo par mjeseci do okončanja borbi za vukovar nakon kojjeg je nastala panika i bilo je pitanje dana kad će vinkovci i osijek pasti međutim onda je potpisan dolazak UNPROFORa i izuzev kratkog sukoba u medačkom đepu i maslenici nije do 1995 bilo jačih oružanih neprijateljstava čak je i delegacija VRSK u uniformama dolazila u zagreb...na jugu hrvatske dogovorom ćosića i tuđmana povučena je VJ s juga hrvatske i sukob je bio samo na okolnim brdima iznad dubrovnika koje nije htjela napustiti VRS..i treba znati agresiju NATO na srbiju i crnu goru uopće nije moguće uspoređivati po broju upotrebljenih vojnih efektiva sa sukobom u hrvatskoj gdje je usred jačih sukoba stipe mesić sa svojom svitom s civilnim brodovima u nekakvoj mirnodobskoj paradi dolazio u opkoljeni dubrovnik podno cijevi JNA ..
nije...kao sukob između boksača pero i super teške kategorijePa nije ni 99 u Srbiji bio klasičan rat.
a dva helikopteraНова пословица, један хеликоптер не чини пролеће.
Вежбају куме, пробају за филм.a dva helikoptera
Dobro, ili izađi is tog babinog kredenca ili prestani brabonjati!Нова пословица, један хеликоптер не чини пролеће.
a tri kumeВежбају куме, пробају за филм.
Još samo budale to da shvate.Srpski jurišni helikopteri, ruske proizvodnje Ka-52 Aligator su posebno opremljeni za uništavanje svih vrsta oklopnih vozila i to što su se pojavili iznad šiptarskih terotista jasno govori da će biti isprženi ako naude Srbima.
Nisu nama ni onda trebali mnogo ni Rusi ni Kinezi, problem je bio u bombardovanju civila i civilnih ciljeva u Srbiji, falio nam je PVO.Nismo se bojali da se sukobimo sa NATO-om, kad smo bili sami a sada kada imamo dvije velike sile iza leđa, Rusiju i Kinu, sigurno se nećemo ustručavati da napadnemo ako budu dirali Srbe.
Glupi su oni za to, oni će (eventualno) da shvate kolika su gomila gomana tek kad dobiju preko one stvari.Znate li kakav je osjećaj kad vam oni zazuje iznad glave? Šiptarija sada zna.
U pamet se šćiperija.
Većina tih šiptara nije ni služila vojsku. Da jesu usrali bi se još više jer bi znali kakva su Aligatori prijetnja i da su glineni golubovi.Još samo budale to da shvate.
Doduše, neki jesu, jel si video kako se ona šiptarska junačina krije iza vozila?
Što samo govori koliko je glup - šta on misli, šta će helikopteri prvo da gađaju?
Nisu nama ni onda trebali mnogo ni Rusi ni Kinezi, problem je bio u bombardovanju civila i civilnih ciljeva u Srbiji, falio nam je PVO.
Nisu nam ni onda NATO zlikovci rekli da će da nas pregaze, nego da će ostaviti ostatak Srbije ravan ko astal.
Sad to neće da mogne, ni u kojoj varijanti.
Glupi su oni za to, oni će (eventualno) da shvate kolika su gomila gomana tek kad dobiju preko one stvari.
A razlog zašto ne ulitete s vojskom i ne razbucate te šiptarske kukavice glasi kakoVećina tih šiptara nije ni služila vojsku. Da jesu usrali bi se još više jer bi znali kakva su Aligatori prijetnja i da su glineni golubovi.
Zato što ne želimo rat. No nećemo ni ćutati ako zapucaju. Najebaćemo mi ali i oni.A razlog zašto ne ulitete s vojskom i ne razbucate te šiptarske kukavice glasi kako
Ne bojite se NATOa nego potpisujete predaju Kosova zato jer niste konjušari kao neki.Zato što ne želimo rat. No nećemo ni ćutati ako zapucaju. Najebaćemo mi ali i oni.
Mi se ne bojimo NATO-a i nismo konjušari, za razliku od nekih.![]()
Nije potpisana nikakva predaja.Ne bojite se NATOa nego potpisujete predaju Kosova zato jer niste konjušari kao neki.
Pa bilo bi bolje da se ugledate na konjušare, možda dobiješ državu
Ma da, kao prebili ih a nigdje modrica. Ali neka, ne smije biti ni verbalnog maltretiranja. I tome će se uskoro stati na kraj.Priča se po selu da ROSU prebija Srbe koji idu u siječu drveta a ne na barikadu
A Vučić se češlja