svi su oni u pravu, ali ti SVE LAZESda, u pravu si...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi su oni u pravu, ali ti SVE LAZESda, u pravu si...
treba da uzmu SERPE u ruke ?Drzavna politika preko pink tv ... rijaliti zapravo.
nije njih soros isprogramirao da nesto razumeju i obrazlozeU vladi gde, veliki Srbine? Ne razumem?
Ajd malo detaljnije po tom pitanju, ako može...
Evo podsetićemo te, novi izborni ciklus ti kuca na vratatreba da uzmu SERPE u ruke ?
serpe, patkice, i od 5 miliona, velja nevolja , imas li jos nesto sto sam zaboravio?
ne secam se svih budalastina
Pa nije još završena utakmica, tek je na polovini prvog poluvremena...Да, али после су орлићи преокренули ситуацију, мислим они црни
Pokušavao sam da objasnim, al ne ide, nagon za pljuvanjem Srbije je ovde na forumu jači od svega...vučić je rekao vrlo važnu stvar a ona glasi silom možete šta god hoćete ali od srbije nećete dobiti privolu a ukoliko budu ugroženi srbi zna se šta sljedi...
Šta je to privola, jel to nešto na siluvučić je rekao vrlo važnu stvar a ona glasi silom možete šta god hoćete ali od srbije nećete dobiti privolu a ukoliko budu ugroženi srbi zna se šta sljedi...
Džegi, CRKO ti Adem! Adem Jašari! Bio je pun buva i vaški!Šta je to privola, jel to nešto na silu
Još par kilometara nadole, pa ćemo moći i vas da vidimo ispod...Al ste pali nisko...
Moj pokojni deda je npr. imao 2 brata. Svakog od njih zovem deda.Lakše je nego "dedin brat" ovaj i onaj.Verujem da je zlatko na to mislio.poginuli cetvoro pradeda sa majcine strane
OD MOGUCIH dvoje
Dobar zvuk , dobar snimak...zajebi tu priču da su ga tajno snimili.
Како вам се чини полиицја "лажне" државе косово у поређену са полицијом Србије?
А што би га тајно снимили, па снимање није забрањеноDobar zvuk , dobar snimak...zajebi tu priču da su ga tajno snimili.
Ali su tako ostali preneli da bude senzacija u najavi.А што би га тајно снимили, па снимање није забрањено