Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Косово јесте лажна држава.Не би, Косово је организоване од Србије.
То су русонеудомице, као, Косово је лажна држава.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Косово јесте лажна држава.Не би, Косово је организоване од Србије.
То су русонеудомице, као, Косово је лажна држава.
Хаха, па не верујеш сам ваљда у ово што пишеш.
Срби су народ који је државотворан и има богату историју и традицију, по томе смо миљама испред свих екс-Ју племена.
Са друге стране, Албанци су добили државу да Србија нема излаз на море, док је Косово основала чета главосеча.
Можеш наставити са тим Јагуар форама, одбијам да верујем да ти је размишљање тако површно.Да, лепо је све то што се дешавало 1346. године, али ми данас живимо у 2020. Дакле чак не ни у 2008 или 2012. Дакле 2010 је била пре 10 година.
Косово 2020> Србија 2020.
Њима не треба држава да би функционисали, они боље функционишу без државе. И ми бисмо вероватно, али 200 година већ немамо прилике да пробамо.Знаш на шта мислим.
Косово је мало слабије организовано од БиХ.
Знаш, они су као Јужни Вијетнам. Распали би се у року од пар месеци да се стави катанац на Бондстил.
Можеш наставити са тим Јагуар форама, одбијам да верујем да ти је размишљање тако површно.
Зашто себи без потребе мажеш очи, то не знам.
Они тврде, а ми јесмо.Пази, те неке приче да је Србија нека "државотворна" држава, неки родоносни источник са неком традицијом и историјом и слично, то све можеш да окачиш мачку о реп. Све то исто тврде Шиптари о себи.
Они тврде, а ми јесмо.
Ту је сва разлика.
Vi ste privremeni organОни тврде, а ми јесмо.
Ту је сва разлика.
Zanimljivo je kako Nosfi, koji se ljuti ako neko i spomene da njegov govor ima prizvuk rasizma, lako prelazi preko činjenice da 50+% članica UN ne priznaje Kosovo, a kada bi se to prebacilo na broj stanovnika dolazimo do 70% stanovništva planete, samo zato što je manjina koja priznaje Beli Čovek, a većina koja ne priznaje Kinez, Indijac, Srbin i ostali ruski derivati with coloured skin.Хебе ми се што Дачић тргује повлачењем признања у замену за светлуцави накит са неким афричким племенима.
Косово није држава, то је територија која без утицаја страног фактора не функционише.
Они су држава колико и Јужна Осетија.
Хаха, па не верујеш сам ваљда у ово што пишеш.
А ти си један велики мушки полни орган од овце.Vi ste privremeni organ
Ko njega sta pita....Razočarao me ovaj Kurti, mislio sam da je čovek koji ima kičmu. 100 puta je rekao da neće da pregovara sa ogrankom organizovane kriminalne grupe na severu Kosova, da nema šanse da budu u njegovoj Vladi i na kraju im je dao da budu u Vladi.