marijana_mama
Početnik
- Poruka
- 15
Počela sam da držim časove srpskog jezika strancima, međutim nije lako, baš nimalo. Nemam literature koja bi mi omogućila da ih uvodim u naš jezik na način kako se to radi kad su u pitanju drugi strani jezici.Sama moram da osmišljavam sve, počev od azbuke, pa imenice, glagoli, padežiiiiiiiiiiiiii, uh, strašno. Ja govorim engleski odlično, i srpski-pa naravno, ali ja nisam profesor srpskog jezika i ne znam sve :-(
Da li neko ima neki savjet kako da ovaj posao obavljam i ako može, a to bi mi bilo najbolje, da mi ukažete ukoliko znate, na kakvu knjigu koju mogu lako nabaviti po kojoj bih radila? Pred svaki čas mi je zlo, a opet, znam da moram iako nije nešto pretjerano dobro ni plaćeno, ali šta ću.Ko zna kakv metod neka pomogne, please
Da li neko ima neki savjet kako da ovaj posao obavljam i ako može, a to bi mi bilo najbolje, da mi ukažete ukoliko znate, na kakvu knjigu koju mogu lako nabaviti po kojoj bih radila? Pred svaki čas mi je zlo, a opet, znam da moram iako nije nešto pretjerano dobro ni plaćeno, ali šta ću.Ko zna kakv metod neka pomogne, please