Kurir: Miskovic prao Saricu pare i njegovim parama gradio Belvil

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
ORTAKLUK VEKA: Mišković Šarićevim parama gradio Belvil!

Šarić uplatio 100 miliona evra firmi zaduženoj za izgradnju naselja „Blok 67 asosijets“, čiji je jedan od osnivača „Delta rilestejt“

miroslav-miskovic-darko-saric-delta-rilestejt-belvil-narko-veza-naselje-blo-1352404759-227876.jpg

marko-miskovic-darko-saric-nebojsa-jestrovic-1352284524-227414.jpg

Marko Miskovic i Dusko Saric.

BEOGRAD - Kokainsko naselje.
Darko Šarić, odbegli narko-bos, finansirao je izgradnju naselja Belvil sa neverovatnih 100 miliona evra!

Naime, Uprava kriminalističke policije MUP Srbije u saradnji s austrijskim istražnim organima ispituje sumnju da je sto miliona evra kreditnog aranžmana za izgradnju ovog naselja na Novom Beogradu obezbeđeno novcem kriminalne grupe Darka Šarića.

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od petka, 9. novembra.

Tako se gradi u Djilasovom Beogradu :super: Mafija napred - ostali STOJ :super:

Poslednja izmena:

Ko je to poceo, tu pricu? Zoran... On je aminovao Zemunski i Surcinski klanove. Ocigledno je da je Arkan bio u sve to umesan, jer se on pokusao ubaciti u taj business. Popio je metak od Saricevog coveka, Gavrica, koji je radio za SDB. Ko je stajao iza klanova i narko trafikinga? Darko Saric. Taj se u toj prici 2000te i nije video. Zasto je Zemunski klan odbio 2003. Zoranovo naredjenje?

Pa sato sto je Darko Saric dao zeleno svetlo Zemunskom klanu (Shiptaru i Kumu) da smakne Zorana. Ocigledno je Saric bio "tezak" pola milijarde jevreja, jer je logisticki snabdevao Zemunce. Oni su imali njegov blagoslov da likvidiraju Cumeta.

To je sve znao Covic. To je sve znao Kostunica. :mrgreen:

_nobody_

E zbog ovog ce ga jeeebati u cmaric njegov navalentni, jedva cekaju druge ljige da ga zamene dokurcio im je, ako je ovo sve tacno sad je na tanjiru.
Ne razumem tipove poput ovog Miskovica, imaju milione na milionima od ratnog profitiranja i finansijskih malverzacija citaj: pojeo vuk magarca za te prestupe, ali nikad dosta,na kraju je odlucio da pere pare i od gudre
"I kad ponude mi vise, meni opet loma je..."

E zbog ovog ce ga jeeebati u cmaric njegov navalentni, jedva cekaju druge ljige da ga zamene dokurcio im je, ako je ovo sve tacno sad je na tanjiru.
Ne razumem tipove poput ovog Miskovica, imaju milione na milionima od ratnog profitiranja i finansijskih malverzacija citaj: pojeo vuk magarca za te prestupe, ali nikad dosta,na kraju je odlucio da pere pare i od gudre

u pitanju je pohlepa

takvima nikad nije dosta.

Sta mislis oce li drzava sada da oduzme Belvil ?

Ko je to poceo, tu pricu? Zoran... On je aminovao Zemunski i Surcinski klanove. Ocigledno je da je Arkan bio u sve to umesan, jer se on pokusao ubaciti u taj business. Popio je metak od Saricevog coveka, Gavrica, koji je radio za SDB. Ko je stajao iza klanova i narko trafikinga? Darko Saric. Taj se u toj prici 2000te i nije video. Zasto je Zemunski klan odbio 2003. Zoranovo naredjenje?

Pa sato sto je Darko Saric dao zeleno svetlo Zemunskom klanu (Shiptaru i Kumu) da smakne Zorana. Ocigledno je Saric bio "tezak" pola milijarde jevreja, jer je logisticki snabdevao Zemunce. Oni su imali njegov blagoslov da likvidiraju Cumeta.

To je sve znao Covic. To je sve znao Kostunica. :mrgreen:

_nobody_

O mrtvima sve najlepše, ali to je sve znao i Djindjić.
Oni su ga i doveli na vlast, a i bio je špijun BND-a.
Ubili su kad kad je pokušao da im se otme.
Čedica mu je tada bio potrčko.

Što je srušena kuća i Šilerovoj, umesto da se oduzme
i dobro proda?

Sve je snimano.

Zato sto Miskovic nije neki slobodni stralac kako ga zamisljas, tj. nije mogao da napravi toliko bogatstvo bez odobrenja drugih mocnih ljudi, pa sad ne moze da izadje iz biznisa sve i da hoce.

ja ne nam sto smo uopste dirali tog gospodina sarica. covek je bio najveci uvoznik-izvoznik u srbiji.

a posto se i misko bavi import/exportom, njihova saradnja je krajnje logicna. stalno kocimo nase privrednike i nas razvoj.

jedini veci ekonomski patriota je bio gospodin doktor zarubica. on je covek bio napravio greenfield investiciju, organizovao proizvodju eksera, zaposlio ljude, sve islo u izvoz... a kako amo mu mi vratili ? corkom ?

Ovo za 63.padobransku nisam znao.
To je uvek bila najeleitnija jedinica.
Znam, služio sam JNA u Nišu.

Tog 12. marta 2003. situacija je tacno nakon podneva bila kriticna. Covic je oko 13:00 sazvao hitnu sednicu Vlade (on je bio jedan od podpredsednika, ukoliko me secanje ne izdaje). Dobio je info da je Zoran Pokojnik, i znao je da mora brzo da dela. Sednica se odrzala posle 15:00, i bila je dosta "zagrejana", na mahove histericna. Covic je znao da mora da blokira JSO, stoga je naredio opkoljavanje kasarne u Kuli. To je mogla samo 63. padobranska.

Znao je da mora kera da zadrzi u kucici. To je odradjeno, JSO je imao svoje "usi" u Vladi, ali Legija nije odreagovao. Znao je da je gotovo. Legija nije glup covek... Ko je dao nalog da se Shiptar i Kum likvidiraju, jer su oni uhvaceni predvece... ??? Covic? Ceda (nije mogao, nije imao tu moc)? Generali Policije? Montgomeri? SDB?!

Ali ono sto sada sastavlja sve kockice idealno... Saric je bio u toku. I on je shvatio da je gotovo. Dva kraka su mu odsecena te noci. Ostao je bez dobrog dela mreze. Jedino sto je bio izvan fizicki, i sto je malo ko znao za njega. Znali su, nisu imali dokaza. Miskovic je logican sled, kao najjaci privredni eksponent, utalio se sa Cuker Koletom i Saricem da bi poslovi tekli "podmazano". Para na paru ide. :whistling:

_nobody_

ДС није био вољан да распетља.
Ohoho , a ovi ce da raspetljaju ? Koliko vidim problem je u tome sto Miskovic ne zeli da finansira SNS . Sjecam se kad se Nukolic branio od optuzbi
Radikala da ga financira Miskovic .. Rekao je da im je samo refundirao neke plakate . Ocito nema vise ni toga . Da ne zna Miskovic nesto sto mi ne
znamo , a to je da je SNS otpisan samo im to jos niko nije javio ?:think:

Gaze nas dok nekom ne pukne u glavi, uzme mašinku i pokosi ih. Onda će možda malo da se smire. Jer i oni su ljudska bića kao i mi, imaju rok trajanja.

ma znaju da je ovaj narod legao i da je roblje.

zato i gaze i nije ih strah.

sto neko nije izasao na ulice u bgu u z adnje 4 godine

svi cute i trpe.

zato nam je i ovako.

ORTAKLUK VEKA: Mišković Šarićevim parama gradio Belvil!

Šarić uplatio 100 miliona evra firmi zaduženoj za izgradnju naselja „Blok 67 asosijets“, čiji je jedan od osnivača „Delta rilestejt“

miroslav-miskovic-darko-saric-delta-rilestejt-belvil-narko-veza-naselje-blo-1352404759-227876.jpg

BEOGRAD - Kokainsko naselje.
Darko Šarić, odbegli narko-bos, finansirao je izgradnju naselja Belvil sa neverovatnih 100 miliona evra!

Naime, Uprava kriminalističke policije MUP Srbije u saradnji s austrijskim istražnim organima ispituje sumnju da je sto miliona evra kreditnog aranžmana za izgradnju ovog naselja na Novom Beogradu obezbeđeno novcem kriminalne grupe Darka Šarića.

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od petka, 9. novembra.

зато децо пазите на то какви су вам другови, можда ће вам дати новце да узмете хлеб кад немате јер су вам родитељи добили отказ, ал ће вас зато продати шифтарима кад не будете имали да им вратите. они то зову бизнис, способност. боље вам је да умрете од глади него да узимате новце од таквих човеколиких наказа.

Back