seka59
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Ne znam da li postoji već ova tema, ali trebam savjet. Kako se riješiti najbezbolnije "kurijeg oka" na tabanu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupi u DM-u, nekoj drugoj drogeriji ili apoteci flaster za kurije oko.Ne znam da li postoji već ova tema, ali trebam savjet. Kako se riješiti najbezbolnije "kurijeg oka" na tabanu.
Hvala.Kupi u DM-u, nekoj drugoj drogeriji ili apoteci flaster za kurije oko.
Vidi sta sam nasla na netu.
https://kurijeoci.ba/flaster-za-kurje-oko
I ovo je dobra verzija. ZahvaljujemTečni azot ako je na tabanu.
Brzo i efikasno, ne ponavlja se jer ga spali u korenu.
I ovo je dobra verzija. Zahvaljujem
Tečni azot ako je na tabanu.
Brzo i efikasno, ne ponavlja se jer ga spali u korenu.
Течни азот да, али на ВМА.
Онај у Заводу за кожне и венеричне болести у Џорџа Вашингтона не делује !
Ne znam to, davno je bilo, jedno leto sam nosila neke drvene papuče, nešto je tu iziritiralo taban i sećam se da me baš bolelo ali je uspešno rešeno na Veterinarskom.
Ja sam odavno u osnovnoj školi lepio neki flaster nekoliko dana. On je odvajao sloj po sloj.Ne znam da li postoji već ova tema, ali trebam savjet. Kako se riješiti najbezbolnije "kurijeg oka" na tabanu.
,,,iz mog skromnog iskustva za Beogradsku hirurgiju,,,lichno msm da je VMA istinsko mesto,,,Ево ти најбољи савез из сопственог искуства. Иди у хируршку амбуланту да ти га ОДСЕКУ НОЖЕМ !! Три минута посла и три дана осредњег бола да се рана смири. Какве масти, азоти, киселине. Нож је кева !