pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
E ne znam kako možette jednog da volite a u drugog zaljubljene. 
Ja kad' se u drugu zaljubim ova prva izađe iz fokusa skroz

Ja kad' se u drugu zaljubim ova prva izađe iz fokusa skroz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja kad' se u drugu zaljubim ova prva izađe iz fokusa skroz![]()

Ja kad' se u drugu zaljubim ova prva izađe iz fokusa skroz![]()

ja imam gadnu naviku da vidim devojku ,privuce me fizicki ,smuvam je ,to traje u proseku mesec dana ,onda opet visim neku drugu itd..Nije mi narucito bitno dali je devojka prevarila nekog bivseg ili slicno ,mnogo mi je bitnije sa kim je bila do sada ,ako je setala neke blind,neupustam se u takve voznje ,mislim ako devojka nema kriterijum ,to je mnogo gore od prevare![]()
ja imam gadnu naviku da vidim devojku ,privuce me fizicki ,smuvam je ,to traje u proseku mesec dana ,onda opet visim neku drugu itd..Nije mi narucito bitno dali je devojka prevarila nekog bivseg ili slicno ,mnogo mi je bitnije sa kim je bila do sada ,ako je setala neke blind,neupustam se u takve voznje ,mislim ako devojka nema kriterijum ,to je mnogo gore od prevare![]()
Krelac! .pa necesh valjda bivshima da zagledash u gace.................?

Imam ja jednog druga budalu, koji ima sličan stav....Kad čuje da je neka devojka koja mu se sviđa bila s nekim buzdovanom odma' se odljubi...Najjače mi je bilo kad se zatelembas'o u jednu bombastičnu devojku, a ni ona nije bila ravnodušna, a onda je saznao da je bila pre desetak godina, kad je imala 16 i kad niš' nije razbirala, sa teškim gradskim buzdovanom i izgubio interesovanje....Krelac!
![]()

Joj, al' nagrdise ovu ribu Svete - Shtete![]()
Ne, nije tema o tome da li je devojka kur.va ili ne ako ima vise od jednog, pogresili ste.
Zanima me sta mislite zasto je toliko ukorenjeno misljenje u narodu da devojka ili zena ako vara mora da je ku,rva a muskarcu je garant falilo nesto "kod zene" ili ti "zena mu ne daje" ?
Ja nekako kontam da i zena moze da bude sexualno bice iako je to nekima na Balkanu SF pricaMislim nikada necete cuti : Pa da prevarila ga zbog sexa. Nego kao zene varaju jer su se zaljubile.
Sta vi mislite, a?![]()

Ne znam, izgleda da je misljenje da su samo muski svastojebi a da su zene probiracice![]()

a zashto ga nije lepo ostavila, nego joj sladje da vara?![]()

Ne, nije tema o tome da li je devojka kur.va ili ne ako ima vise od jednog, pogresili ste.
Zanima me sta mislite zasto je toliko ukorenjeno misljenje u narodu da devojka ili zena ako vara mora da je ku,rva a muskarcu je garant falilo nesto "kod zene" ili ti "zena mu ne daje" ?
Ja nekako kontam da i zena moze da bude sexualno bice iako je to nekima na Balkanu SF pricaMislim nikada necete cuti : Pa da prevarila ga zbog sexa. Nego kao zene varaju jer su se zaljubile.
Sta vi mislite, a?![]()
Sta vi mislite, a?![]()
Sta vi mislite, a?![]()
Eh pa što...oženjen čovek, znači golub na grani....pa zato drži vrapca u ruci, dok ne skemba goluba, tog ili nekog drugog...![]()

marti misterijabio je na religiji jedan forumas koji je tvrdio da, prilikom svakog seksa, zeni u tijelu ostaju tragovi sperme drugog muskarca
i ostaju tu, permanentno
taloze se
tako da kada se zena jednom odluci za djecu, otac ne moze biti siguran da li je djete uopste njegovo + zbog mjesanja razlicite sperme
moze doci do raznih genetskih poremecaja![]()
retka blamara sa tom pricom.Joj, al' nagrdise ovu ribu Svete - Shtete![]()
Sta vi mislite, a?![]()

brate, oduvek je bilo tako, muskarci nadredjeni, zene inferiorne
i koliko god te brkate muskarace, sifrazetkinje, beti fridanke i ostale gmazulje bile donosioci seksualnog svitanja
taj obrazac se zadrzao i jos dugo ce se zadrzati u nasim glavama i stvarati mentalni pritisak
realno. mada u poslednje vreme mi muskarci postaju sve jadniji i nesigurniji, sto je odlicno
konacno da se odvratna androgenost svrgne sa prestola

nije tacno,ne sudi po sebi,i po onome sta je u tvojoj glavi........meni niko ne moze da stvori nikakav pritisak.......radim sta hocu,zivim kako hocu..........idem napred,ne osvrcem se,nek prica ko sta hoce.......i ti, i tebi slicni,i drugi,i bilo ko......i slucajni prolaznici...........nebitno......![]()
znachi qrwa![]()
ja govorim globalno. sto ce reci, generalizujem
kako si ti svoj mozak ocistila i dezinfikovala, to nije za mene relevantna stvar

Samo se ti srce samoubedi da ti niko nista ne moze..ne moze dok si sama jer se plasis da se upustis u bilo staNe znam ni ja kako sem se dezinfikovala od tog razmisljanja,ali jesam,negde uz put,i ne moze mi niko nista..............i zalim boze neke koji su pod uticajem,za mene su ti kao sa druge planete........ako mozes da pojmis to.......![]()
Samo se ti srce samoubedi da ti niko nista ne moze..ne moze dok si sama jer se plasis da se upustis u bilo sta