Kupovina stana za mlade - program države za pomoć mladima

mali broj novih stanova, eto neka budu u 1 prigradskom naselju, koje drzava finansira iz budzeta, a sns ih dodeljuje kao mito svojim poslusnicima koji su protiv protesta - kako ti to nije jasno?
iako zakon nije zaziveo ocekujem medijsko propracanje sa nekoliko mazgova koji su kobajagi studenti koji potpisuju prazan papair i pred kamerama informer tv dobijaju kljuceve :hahaha:

nesto ko one fascikle od 5 kila sto nas dzoni vajsmilisav dize sa 2 prsta :lol:

1735152156039.png

Kad je rekao,mogu i nezaposleni,ustao sam i prestao da gledam. Bice to kao i sa jeftinijim parizerom i ostalim popustima. 3 nedelje trajalo i prestali popusti.

Ала си ти наиван,

Наравно да ће програм бити стваран за "њихову децу".

За осталу "нашу децу(не СНС децу)" то ће бити узалудни конкурс

Ne radiš nekretnine
Ne znaš stanje na tržištu.
Nema toliko praznih stanova .
A za nove po propisu svaki stan mora da ima parking mesto u objektu ili uz objekat.
Najjeftinija varijanta u objektu je tzv klackalici oko 20000 Evra sa PDV.
Van objekta oko 4000.
Nemam ideju gle bi pravili te stanove u BG
Možda Makiš ili Krnjača.
Kad se pojavi mali stan u prodaji,uknjižen po pristojnoj ceni on se proda keš kupci za par dana

Мора да гради да би одржао сопствену машинерију како не би упао у рецесију, јер друге привреде нема

mali broj novih stanova, eto neka budu u 1 prigradskom naselju, koje drzava finansira iz budzeta, a sns ih dodeljuje kao mito svojim poslusnicima koji su protiv protesta - kako ti to nije jasno? moze studentima, moze nezaposlenima, a uslov je da su za to da srbija ne sme da stane, tj, da su protiv protesta i ovih koji kazu da zastanemo
ti stanovi ne idu na trziste, uslovi nemaju veze sa bankarskim finansiranjem prosto sns sa njima podmicuje, a trosi budzetska sredstva, eto @Stojkov Menidjer ce da aplikuje pa da ga obeca svalerki
Da bi Banks stavila hipoteku,objekat mora da bude izgradjen 80%,ili ako je projektni finansiranje 60%.
A najveći problem je Poštanska štedionica
Nemaju kapacitet da u kratkom vremenskom roku odrade toliko kredita .
Nije samo izgradi
Ne smeju da promene tek tako Zakon o planiranju i izgradnji
Ako to urade na ovih 5000 stanova dobiće 20000 bespravno izgradjenih

U Beogradu se 80 %, proda na temelju,čim izadje iz rupe.Svi hoće mali stan

Знам имам приступ информацијама и статистици. Све то иде по новим предбележбама и хипотекама у изградњи од скоро у задњих 2 год. Само је питање шта то гарантује, да се станови морају изградити. Не морају у некој рецесији, кризи, слому државе, ратовима. То је глупост и срљање својинских права у пропаст као у Америци 2007.г.

Вучић је направио да нема где да се улаже и када грађанин дође до неке ситне паре само му остају некретнине да му паре не пропадају

То ће довести до БАЛОНЧИНЕ !!!

Da bi Banks stavila hipoteku,objekat mora da bude izgradjen 80%,ili ako je projektni finansiranje 60%.
A najveći problem je Poštanska štedionica
Nemaju kapacitet da u kratkom vremenskom roku odrade toliko kredita .
Nije samo izgradi
Ne smeju da promene tek tako Zakon o planiranju i izgradnji

Одмах инвеститор узима кредите и ставља на 100-нак будућих станова од нпр. 300 у изградњи хипотеке.

Види се да је криза, а Банке су све избирљивије и све више одбијају грађане

Одмах инвеститор узима кредите и ставља на 100-нак будућих станова од нпр. 300 у изградњи хипотеке.

Види се да је криза, а Банке су све избирљивије и све више одбијају грађан

Знам имам приступ информацијама и статистици. Све то иде по новим предбележбама и хипотекама у изградњи од скоро у задњих 2 год. Само је питање шта то гарантује, да се станови морају изградити. Не морају у некој рецесији, кризи, слому државе, ратовима. То је глупост и срљање својинских права у пропаст као у Америци 2007.г.

Вучић је направио да нема где да се улаже и када грађанин дође до неке ситне паре само му остају некретнине да му паре не пропадају

Neće,za sad.
A ovaj zakon ako prodje u BG,cene stanova u narednom periodu skaču za 10%
Kad se pojavi potencijalnih 5000 kupaca za kupovinu stana ima da bude veselo
Ima i ovaj zakon za mlade mame,gde država daje max 20000 Evra pomoći za kupovinu nekretnine
Ako imaš slučaj država + kredit preko Poštanske Štedionice,od početka do konačne isplate prodje najmanje 3 meseca u praksi oko5.
Uvek fali jedan papir.
A onaj ko je pristao da proda stan debelo se zeznuo.
Investitori u 90%,slučajeva neće da prihvate takve kupce.

Neće,za sad.
A ovaj zakon ako prodje u BG,cene stanova u narednom periodu skaču za 10%
Kad se pojavi potencijalnih 5000 kupaca za kupovinu stana ima da bude veselo
Ima i ovaj zakon za mlade mame,gde država daje max 20000 Evra pomoći za kupovinu nekretnine
Ako imaš slučaj država + kredit preko Poštanske Štedionice,od početka do konačne isplate prodje najmanje 3 meseca u praksi oko5.
Uvek fali jedan papir.
A onaj ko je pristao da proda stan debelo se zeznuo.
Investitori u 90%,slučajeva neće da prihvate takve kupce.

То је по Закону дискриминација.

Може Вучић да нареди да се кредит мора прихватити, а ПШ да потера на бржу реализацију кредита.

То је по Закону дискриминација.

Може Вучић да нареди да се кредит мора прихватити, а ПШ да потера на бржу реализацију кредита.
Nije samo u pitanju Poštanska štedionica već ovi iz Ministarstva za rad i socijalna pitanja
A ovde će biti opet neko ministarstvo
A svaka banka pušta kredit u skladu sa svojim principima rada
A PŠ,je najsporija.
Realno u BG,imaju par ekspozitura
PS,nisam razumela ovo za diskriminaciju

ja ti kazem da ne postoji banka koja daje uslove koje je av nalupetao improvizujuci na brzinu
vidi, ni ja ne verujem da ce to zaziveti, mozda 10-ti deo tek, recimo 300 stanova i to je to, u roku od 5 godina

у пропаст као у Америци 2007.г.
sad bas gledam cene danas su tacno duplirane od te godine, a dno je recimo dotaknuto 2012, sto znam jer sam tad ja uleteo, istorijski najnize kamate, i dno cena
zar nije vec baloncina?

sad bas gledam cene su tacno duplirane od te godine, a dno je recimo dotaknuto 2012

zar nije vec baloncina?

Јесте, али Владалац срља у још већи просперитет и Балон.

Нема куд, јер је уништио Београдску Берзу, уништио је Пољопривреду и Привреду, уништио је идеју државних обвезница.

Ако имаш неке паре, можеш инвестирати само у некретнне.

Чекамо слом тржишта некретнина и слом Државе.

Биће самоубистава, биће мртвих.... :kafa:

Нема куд, јер је уништио Београдску Берзу, уништио је Пољопривреду и Привреду, уништио је идеју државних обвезница.

znas vec koji je profil lopova koji se bacaju samo na nekretnine...

mislim da nije on unistio berzu i pobrojano, to mu je bilo prvo u opisu radnog mesta kada je napravio dil.

onda dajete litijum solc daje kredit i idete u izgradnju, drzava to sam ja, aljek, placa da ga se ne rusi
da li ce da bude prvo 500, tj kada ce da dogura do 5000 stanova mozemo samo da nagadjamo,a slom dolazi tek posle isteka tih 6 godina od izgradnje kada rata skoci na realnu ratu, bude preskupo placati je - znaci, isplanirao je da vlada bar jos 10-15 godina, slom se odlaze do tada
ja nemam, a mislim da je prosao voz

Poslednja izmena:

Back