Kupovina Smarta

Razmišljam o kupovini Smarta dijela do 2010 god, bez filtera čadje. Zanimaju me neke stvari poput kakav je što se tiče hrdje, gume, skupe? Dostupne? Mjenjac? Da li je problematičan? Osjećaj vožnje s njim?
cuo sam da je odrzavanje skupo jer sta god da treba da se popravi maltene mora da se dize motor da bi se pristupilo jer je sve nabijeno.

Razmišljam o kupovini Smarta dijela do 2010 god, bez filtera čadje. Zanimaju me neke stvari poput kakav je što se tiče hrdje, gume, skupe? Dostupne? Mjenjac? Da li je problematičan? Osjećaj vožnje s njim?
Ne bih ga uzimao prvo zato što mi se ne sviđa, drugo zato što su ti prvi imali dosta problema, a rešavanje je teško i skupo, što je i Tab objasnio zbog čega.

Smart benzinac je katastrofa troši ko tenk, raspada se kvari, skup za popravku stalno se vadi motor.

Ali je zato kikiriki smart dizel pun pogodak! Samo skakuće ko loptica leti i troši 3 litra nafte! I naravno manje se kvari od brnzinca. Ima neke sumanute idete tipa kočiono ulje sipaš kroz rupicu ispod brisača na crevo i levak itd.

Back