Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.781
Razmišljam o kupovini Smarta dijela do 2010 god, bez filtera čadje. Zanimaju me neke stvari poput kakav je što se tiče hrdje, gume, skupe? Dostupne? Mjenjac? Da li je problematičan? Osjećaj vožnje s njim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuo sam da je odrzavanje skupo jer sta god da treba da se popravi maltene mora da se dize motor da bi se pristupilo jer je sve nabijeno.Razmišljam o kupovini Smarta dijela do 2010 god, bez filtera čadje. Zanimaju me neke stvari poput kakav je što se tiče hrdje, gume, skupe? Dostupne? Mjenjac? Da li je problematičan? Osjećaj vožnje s njim?
Ne bih ga uzimao prvo zato što mi se ne sviđa, drugo zato što su ti prvi imali dosta problema, a rešavanje je teško i skupo, što je i Tab objasnio zbog čega.Razmišljam o kupovini Smarta dijela do 2010 god, bez filtera čadje. Zanimaju me neke stvari poput kakav je što se tiče hrdje, gume, skupe? Dostupne? Mjenjac? Da li je problematičan? Osjećaj vožnje s njim?
To se radi na A i B klasu isto.cuo sam da je odrzavanje skupo jer sta god da treba da se popravi maltene mora da se dize motor da bi se pristupilo jer je sve nabijeno.
Nemoj da kupis.tesko njesra!Razmišljam o kupovini Smarta dijela do 2010 god, bez filtera čadje. Zanimaju me neke stvari poput kakav je što se tiče hrdje, gume, skupe? Dostupne? Mjenjac? Da li je problematičan? Osjećaj vožnje s njim?