Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Daleko od toga da su posetioci ovog foruma nesrecni, vise bih rekao da su ti sto vode kolo i manipulisu/koriste ljude nesrecni, jer da su srecni, ne bi to radili. Kolo se moze voditi i bez gazenja po drugima, zar ne? U sustini, sve lepo sto imas moras to i da cuvas, jer ce ti to sto imas lepo pokusati pokvariti, a posebni je paradoks kad to pokusavaju oni koje si 100 puta ugostio kod sebe u stanu. I tu nema govora o vodjenju kola, nego o bolesnoj zavisti.
Ne znam zasto takve nazivaju vodicima kola ili igracima, a u sustini oni prodaju ljude oko sebe?
mislila sam da se obvde uglavnom mogu cuti negativna iskustva sa dr ljudima a da oni sto imaju manje ili nimalo takvih isustva retko zalaze u ove krajeve...tj oni sto su srecni nisu u mojoj prici manipulanti..
- - - - - - - - - -
Crnobela psihologija je osobina mladosti, kasnije je obicno patoloska.
Ljudi koji su bliski se negde razidju, tako i prijatelji, Situacija koju si opisao je vrlo cesta, promena bracnog statusa menja i nacin zivota, menja i odnose medju ljudima. Cesto je to pitanje izbora, ali nekad i moranja. Ljudi se odricu rodjenih zasto ne bi prijatelja?
ko hoce da sacuva prijageljstvo nema te promene koja bi ga sprecila..stvar jeu tome da nekima nije stalo,dok ne shvate sta su izgubili..