Kupnja novog mobitela - prijedlozi

Znam, ali cijena... za te pare bi ipak prije iPhone.
Na stranu sada što o Galaxy S seriji mislim sve najbolje, ali ako već taj cijenovni rang, onda ipak iPhone.
Vredi sve pare. Brzina, kamera, sve ostale funkcije. Plus premijum telefoni imaju duže vremena apdejtove od ostalih. Garant se služiš 7-8 godina. Ajfon je još skuplji u tom rangu. Imam s24 ultra 512G telefon je zver.

mislim da je to odavno proslo.
telefoni vise nikog ne zanimaju.
ribe se pale na satove i cipele..telefoni su odavno u autu posebno od kad poslednje 3..4 generacije vizuelno izgledaju isto i nemas pojma ni koji telefon ima.
da, slažem se, vreme kurčenja telefonima jeste odavno prošlo, ali napisao sam:
zaboravio si da pomeneš i kurčenje, kao jedan od bitnih razloga zbog kog se mnogi odlučuju na kupovinu telefona, pogotovo jedne određene marke... ;)
iPhone se kupuje uglavnom zbog znaka te usrane jabuke na njemu, skoro niko ko kupi iPhone zbog performansi telefona nego zbog kurčenja.

Uzmeš samsung s24 ultra i miran si 7-8 godina.
Ima tu malo i do sreće a i do navike. Evo recimo Mario voli Xiaomi. Ja kupujem Samsung S seriju već godinama unazad. Svi ti telefoni su i dalje ispravni. Kad ih menjam na novi, ja prethodni dam nekome, na primer tata nosi matori S21 koji je i danas bolji od dve trećine novih telefona.

Cifra od 550 evra je prilično velika za telefon, ali ako hoćeš top ja bih za te pare uzeo neku skoro novu S seriju. Bolje je kupiti godinu dana staru Mečku S klase nego nov Fiat Tipo. Prvo što nema bagova, drugo što je napravljen da traje i traje.

Uglavnom, od danas sam opet u milosti svog krojača, tako da sam se konačno odlučio rastati od svog Kršomi Redmi 9 krša starog nekih pet, šest godina, koji često više ne može učitati ni sliku.
Želio bih si kupiti neki bijesni iPhone, novac trenutno imam, ali ne želim se isplaziti nekih 1300 eura, tako da... nekom drugom prilikom.
Maksimalni budžet koji sam si odredio je 550 eura.
Kada guglam mobitele s najboljim odnosom cijene i performansi, uvijek iznova iskače Google Pixel 9a u osnovnoj verziji od 128GB memorijskog prostora.
Ima li netko iskustva s ovim mobitelom?
Što bi još dobro mogao pronaći u cjenovnom rangu do 550 eura?
Napominjem da mi veličina memorijskog prostora ne igra toliku ulogu, 128GB mi je i više nego dovoljno.
I za kraj, da li netko ovdje ima Google Pixel i koliko je zadovoljan istim?
Evo stari moj, ovo i miran si. Ne slušaj @mario80 , do njega je, a ne do mobitela. Ja imam Redmi Note 12 Pro 5G, evo 2 godine i nemam baš nikakvih problema.

1000011877.jpg

https://www.pevex.hr/mobitel-redmi-note-14-pro-8-256gb-crni
Za 260€ teško da ćeš naći bolje.

Evo stari moj, ovo i miran si. Ne slušaj @mario80 , do njega je, a ne do mobitela. Ja imam Redmi Note 12 Pro 5G, evo 2 godine i nemam baš nikakvih problema.

Pogledajte prilog 1737140
https://www.pevex.hr/mobitel-redmi-note-14-pro-8-256gb-crni
Za 260€ teško da ćeš naći bolje.
Hvala, ali ne bih.
Što se tiče Kršomija, pušem i na hladno.
Đavolčić i Dijamantna su za sada iznijeli zsnimljive prijedloge.
Poznaješ li nekoga tko ima Google Pixel?

Hvala, ali ne bih.
Što se tiče Kršomija, pušem i na hladno.
Đavolčić i Dijamantna su za sada iznijeli zsnimljive prijedloge.
Poznaješ li nekoga tko ima Google Pixel?
Ne, ne znam nikoga tko ima Pixel. Ali kolega sa posla ima S22 i nije baš zadovoljan s njim. Slaba baterija, brzo se prazni, mora ga puniti i po tri puta na dan, ako je malo više na mobitelu. Sad mu je počeo i nešto štekati, tak da pazi ako misliš kupiti Samsunga, pogotovo poslovnog. Novo je uvijek novo.
Kćer je imala Redmi Note 11 i eno radi još uvijek bez problema.

Back