Kupnja novog mobitela - prijedlozi

da, slažem se, vreme kurčenja telefonima jeste odavno prošlo, ali napisao sam:

iPhone se kupuje uglavnom zbog znaka te usrane jabuke na njemu, skoro niko ko kupi iPhone zbog performansi telefona nego zbog kurčenja.
imas i naviku ekosistema..
apple je to lepo sredio.

ako imas mekbook ili ipad prirodno je da imas i iphone, odlicno su povezani.

Kupio sam sad u Americi drugaru koji je baš želeo Google Pixel. Tamo je dosta jeftiniji.

Telefon kao telefon. Posle par dana mu je ispalo volume dugme, ali smo nekako okrpili i vratili ga unutra.
inace sa pixelom su imali problema i ljudi koji koriste DJI dronove i kamere jer njihov softver prosto nesto nije bio kompatibilan sa pixelom i moralo je da se krpi.

Ima tu malo i do sreće a i do navike. Evo recimo Mario voli Xiaomi. Ja kupujem Samsung S seriju već godinama unazad. Svi ti telefoni su i dalje ispravni. Kad ih menjam na novi, ja prethodni dam nekome, na primer tata nosi matori S21 koji je i danas bolji od dve trećine novih telefona.

Cifra od 550 evra je prilično velika za telefon, ali ako hoćeš top ja bih za te pare uzeo neku skoro novu S seriju. Bolje je kupiti godinu dana staru Mečku S klase nego nov Fiat Tipo. Prvo što nema bagova, drugo što je napravljen da traje i traje.
Ja sam uzeo s24 ultra 512GB i prezadovoljan sam. Dobio sam mali popust ali me je opet koštao 153.000 rsd. Ram telefona je jak i nemoguće je da se polomi prilikom nekih uobičajenih padova. Ima prilično jaku konstrukciju. Kinezi ne mogu tome da pridju. Ekran veliki i rezolucija eksta. Kamera ima 200 mp i vrhunske slike pravi a kamera od 12 mp ima zum čak x200. Video zapisi isto fenomenalni. Brzina otvaranja aplikacija i brzina na internetu eksta. Cena jeste veća ali taj telefon sa tim karakteristikama biće dobrar i za 6-7 godina garant i imaće apdejtove. Plus AI koji je onako zanimljiv pogotovu kad se rade slike.

Mislim da je Google Pixel najbolji telefon za tebe.
Nije. Ovo je za njega!
1000011881.jpg

Back