Kupnja novog mobitela - prijedlozi

Zato je izbor ili Ajfon ili Samsung za premijum telefone. Mala razlika u ceni i kvalitetu izmedju te dve marke. Samsung jeste gori ali za nijansu. S 24 serija je dosta podigla lestvicu na bolje.
dilemu resava po meni samo operativni sistem jer je hw odlican kod oba...po mom misljenju ko jednom okusi ios i osx na meku tesko da se vraca na android i win...pogotovo sto sve appleovo radi ko sat od airdropa, handbrakea i slicnih stvari...mis nisu profesionalci idioti da placaju krvavu lovu da bi imali sistem koji je savrseno komaptibilan sa svim komponentama.

dobro, posle jobsa su poceli da serendaju i ima bagova na kilo od venture pa nadalje, ali opet...

dilemu resava po meni samo operativni sistem jer je hw odlican kod oba...po mom misljenju ko jednom okusi ios i osx na meku tesko da se vraca na android i win...pogotovo sto sve appleovo radi ko sat od airdropa, handbrakea i slicnih stvari...mis nisu profesionalci idioti da placaju krvavu lovu da bi imali sistem koji je savrseno komaptibilan sa svim komponentama.

dobro, posle jobsa su poceli da serendaju i ima bagova na kilo od venture pa nadalje, ali opet...
Znam. Jeste dobar ali Samsung zadovoljava sve moje potrebe i više nego dovoljno. Sasvim moćna i kvalitetna mašina. Na Ajfon prelazim kad postanem malo teži buržuj.😁

@Jugoslav Čvarak šta kažeš na ovaj ?
Još samo @lapsi dodaj u imenik i svi su tu. :mrgreen:
ce7f374b38348ef0f5a46c6f35de96a5.jpg

Trabant ili Rolls Royce.

Da li si ti kršten?
Jedini razlog zbog kojeg sam pre pola godine uzeo Samsung 24 Ultru je taj što su mi Xiaomi 15U i 14U ružni kao djavo, Xiaomi 15 i 14 su mi prelepi telefoni ali ih tad nije bilo u prodaji inače em što Xiaomi ultre imaju identične performanse kao i S24u, kvalitet kamera im je za nivo bolji od Samsung ultre i 24 i 25. Interfejs bogatiji, dosta brže punjenje i još milion tih "sitnica" koje mi stvarno nedostaju a kojih nemam na Samsungu. Samsung ultra je izuzetno kvalitetan uredjaj i još uvek je flagship "za primer" to stoji ali Xiaomi mu parira u mnogim segmentima itekako.

Taj Trabant ne košta džabe preko 1000 e niko ga ne bi kupovao da nije dobar, a sigurno ga ne kupuju zbog toga što je "prestižna" marka

Ne budi luuud vidi se da nikada nisi imao kršomi koji ima jedino lepe displeje i ništa više.
Imao sam već 3 generacije 😛, pisao sam već svi kršomiji od 2021. - 2022. Koji su na Mediatek čipovima ne mogu da se porede sa Xiaomi na Snapdragon-u, nebo i zemlja. Još uvek koristim uporedo "žaomija" kojeg sam kupio još 2021. (Snapdragon)

Koji god marku telefona da uzmeš a da je na Mediatek čipu pljuvaćeš ga pre ili kasnije 😛

Back