Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
zaduzene za urbanizam treba straljeti po kratkom postupku.Koja stoka izdaje gradjevinsku dozvolu za visoku gradnju u gradskim sredinama gde je dvospratnica "soliter".
zaduzene za urbanizam treba straljeti po kratkom postupku.Koja stoka izdaje gradjevinsku dozvolu za visoku gradnju u gradskim sredinama gde je dvospratnica "soliter".
'aj me podseti te priče, umešani su u toliko "priča" da se više ne razabira koji su oni, a ko prave lopurde, krimosi .
To k'o onaj fazon o organizovanju Nove godine kad naš odgovara gastosu :" bate, kod nas je samo organizovan kriminal, ostalo je zadesno, šta se desi - desilo se "
Стварно не знам зашто се толико гради по Србији.Постојећи број објеката нам је био довољан за 10-15% више становника пре 25-30 година, и требало је да знатно опадне потражња за непокретностима.
Нека отмица и пљачка нашег гастоса из чинимисе-Краљева, кад је гепекован док није признао где су му паре, намењене за куповину куће; прво- као, неки кримоси, а после се испоставило да су у банди били и неки жандари...
Нека отмица и пљачка нашег гастоса из чинимисе-Краљева, кад је гепекован док није признао где су му паре, намењене за куповину куће; прво- као, неки кримоси, а после се испоставило да су у банди били и неки жандари...
Aha, ja reko' nešto pikantnije .
Ima i ono od pre nekidan kad ufatiše kolegu kako pljačka trafiku, čini mi se isto dole negde.
Pa onaj što se prerušio u popa i vozio bus-om, velika pljačka banke beše pre neku godinu.
Ko će im sve "dogodovštine" popamtiti, bruka.
Biće da su im male plate , inače ne bi to oni