Купио Дражину кућу, а јуче му отели 100.000 евра

zaduzene za urbanizam treba straljeti po kratkom postupku.Koja stoka izdaje gradjevinsku dozvolu za visoku gradnju u gradskim sredinama gde je dvospratnica "soliter".

Unakazise citavu Srbiju, a niko im ne moze niti sme nista jer su MAFIJA (uz retke izuzetke poput sada vec pokojne baka Coke). :evil:

:lol: :roll:
Сећам се сличне приче од пре неких 10-12 година, па се испоставило да су заиста били мурјаци...:huh:
:D 'aj me podseti te priče, umešani su u toliko "priča" da se više ne razabira koji su oni, a ko prave lopurde, krimosi .
To k'o onaj fazon o organizovanju Nove godine kad naš odgovara gastosu :" bate, kod nas je samo organizovan kriminal, ostalo je zadesno, šta se desi - desilo se " :malav:

:D 'aj me podseti te priče
Нека отмица и пљачка нашег гастоса из чинимисе-Краљева, кад је гепекован док није признао где су му паре, намењене за куповину куће; прво- као, неки кримоси, а после се испоставило да су у банди били и неки жандари...

Нека отмица и пљачка нашег гастоса из чинимисе-Краљева, кад је гепекован док није признао где су му паре, намењене за куповину куће; прво- као, неки кримоси, а после се испоставило да су у банди били и неки жандари...
Aha, ja reko' nešto pikantnije . :rumenka:
Ima i ono od pre nekidan kad ufatiše kolegu kako pljačka trafiku, čini mi se isto dole negde.
Pa onaj što se prerušio u popa i vozio bus-om, velika pljačka banke beše pre neku godinu.
Ko će im sve "dogodovštine" popamtiti, bruka.
Biće da su im male plate , inače ne bi to oni :aha:

Back