Vučićev rejting 15% u Srbiji, u Kosijeriću platio 8 miliona evra da bi kupio ostatak glasova , za celu Srbiju mu treba 6 milijardii evra VIDEO

Vučićev rejting 15%, šta uraditi da izbori u Srbiji to pokažu ? Hoće li imati 6 milijardi evra ?

• Vučić nema 6 milijardi evra da kupi izbore u Srbiji kao u Kosijeriću što je kupio

glasova: 1 25,0%
  • Vučić je u Kosijeriću pao 20% od prošlih izbora i pored kupovine, uz toliki pad dobiće 25% u Srbiji

• Otkud Vučiću 15% rejting ? Gde su mu ti glasači na mitinzima ? Po mitinzima se vidi. Vučić je na 1%

• Pošto je Vučićev rejting u Srbiji 15% da bi to pokazali i izbori treba uvesti KAMERE zahtev protesta

• Ukupno glasova
    4

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.838
Odličan VIDEO gde možete čuti odličnog analitičara da je po istraživanju Vučićev rejting 15% u Srbiji !
Odlična analiza kako i na koji način Vučić krade izbore na primeru Kosijerića gde je dao više od 8 miliona evra da bi na tako mali broj glasača kupio da ima 49% (što je svakako veliki pad od 20% od prošlih izbora u Kosijeriću) ali uz režimske medije, Crtu, Arhiv javnih skupova i Đorđa Vukadinovića njegove Trojanske konje da prikaže da je pobedio, a da ne izbije Ustanak u Srbiji.

ANKETA
Šta uraditi da bi Vučić na izborima u celoj Srbiji dobio 15% glasova, onoliko koliko mu je stvarna podrška ?
I dali mislite da Vučić ima 15% podrške , jer po mitinzima gde uz plaćanje ne može da skupi ni 100 puta manje ljudi nego Studentsko-narodni protesti očigledno je da Vučić po tome nema ni 1% podrške u Srbiji.
Recimo Ruski analitičar Dugin je izjavio i otkrio da je Vučićev rejting u Srbiji 0% tako da mi i ovih 15% deluje kao napumpavanje rejtinga, ali ok
I hoće li Vučić imati 6 milijardi evra da kupi i pokrade i kupi izbore u celoj Srbiji kao u Kosijeriću ako na glasačkim mestima ne bude KAMERA ?

Odličan VIDEO gde možete čuti odličnog analitičara da je po istraživanju Vučićev rejting 15% u Srbiji !
Odlična analiza kako i na koji način Vučić krade izbore na primeru Kosijerića gde je dao više od 8 miliona evra da bi na tako mali broj glasača kupio da ima 49% (što je svakako veliki pad od 20% od prošlih izbora u Kosijeriću) ali uz režimske medije, Crtu, Arhiv javnih skupova i Đorđa Vukadinovića njegove Trojanske konje da prikaže da je pobedio, a da ne izbije Ustanak u Srbiji.

ANKETA
Šta uraditi da bi Vučić na izborima u celoj Srbiji dobio 15% glasova, onoliko koliko mu je stvarna podrška ?
I dali mislite da Vučić ima 15% podrške , jer po mitinzima gde uz plaćanje ne može da skupi ni 100 puta manje ljudi nego Studentsko-narodni protesti očigledno je da Vučić po tome nema ni 1% podrške u Srbiji.
Recimo Ruski analitičar Dugin je izjavio i otkrio da je Vučićev rejting u Srbiji 0% tako da mi i ovih 15% deluje kao napumpavanje rejtinga, ali ok
I hoće li Vučić imati 6 milijardi evra da kupi i pokrade i kupi izbore u celoj Srbiji kao u Kosijeriću ako na glasačkim mestima ne bude KAMERA ?

Bio je u Izraelu mozda trazi Mosad podrsku za izbore...

Mene interesuje nesto u vezi onoga iz Novog Sada gde je narod blokirao kafic.

SNS poznate njuske sede u kaficu dok im narod zviždi. Brate moze li mi neko objasniti posao i zanimanje coveka koji radnim danom otpada u kaficu?

Па СНС мафијаш, очигледно.

Мислим да је Вучићев рејтинг, као личности илити појединца, ипак далеко већи.

А то да је победа СНС у Косјерићу и Зајечару коштала и пара, и труда, коштала је.

А следеће победе ће тек жестоко да коштају.

ANKETA
По овом лику су сви/већина Срба на продају само је питање има ли Вучић довољно пара? :lol:

По овом лику су сви/већина Срба на продају само је питање има ли Вучић довољно пара? :lol:
Ja da lično meni neko da tih 6 milijardi evra nebi glasao za Vučića niti bi za 6 milijardi evra kao kontrolor na glasanju potpisao lažni Zapisnik u korist izdajnika Vučića.
A razlog tome je što je moje mišljenje i procena da je smena Vučića jednako odbrana Kosova i Metohije u sastavu Srbije kao i smena Vučića je čuvanje dobrih odnosa sa Rusijom što je za Srbiju i Srbe jako važno.

Istog mišljenja sam još od litija u Crnoj Gori kada sam shvatio sve i posle toga su se događaji samo ređali i učvrstili moju procenu, a pre toga sam glasao za LSV i bio proevropski nastrojen (ali nisam pratio politiku nego odem na dan izbora i glasam i to je to) ali tada od 2020god prateći događaje oko litija u CG sam shvatio da su Britanci i Anglosaksonci vekovni Srpski neprijatelji sa ciljem da nas unište i da je Vučić njihov špijun i tada sam shvatio da je "jedini razlog što Srbija postoji taj jer Rusija ima nuklearno oružije"

Poslednja izmena:
Čisto potcenjivanje Vučića i SNS. Onda će kandidovati Djokića koji je kopija poraženih Jankovića i Ponoša jer misle da se Vučić i neki njegov profa mogu lako pobediti.
Zasto se Vucic prvi put od kada je na vlasti plasi izbora?

Back