Kupio bih plac na Dunavu...

• Začetnik teme Začetnik teme pecko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prijatelju,
Provozaj se lagano od Oresca, preko Jugova do Smedereva i videces elitne placeve.Ako imas dobru kintu nesto i mozes da pazaris.Kad dodjes u SD u trafici kupi SD Oglase i sve ces znati.Imaces skoro kompletnu sliku.Ako nesto nadjes, svidi ti se, nemoj odmah da pazaris.Javi se da ti kazem sta je to ili kakvo je mesto.
Pozdrav

Neeeee !!! Ono sto sam ti napisao je niz Dunav, na potezu od BGD-a do nizvodno i malo nize od SD-a - do usca Morave u Dunav.
Iz BGD-a ka SD-u, starim putem, stalno ides niz Dunav.Na 40-om kilometru(BGD-SD=55km) je Oresac, zatim Jugovo i ulazis u SD.Ako nastvis niz Dunav kreces ka Uscu Morave u Dunav.Taj potez je interesantan od Kovinskog mosta pa nizvodno do usca(6-8km).
Ja lovim na tom potezu ispod mosta i kao lovac a i kao Smederevac odlicno poznajem taj teren.
Kao sto sam ti vec pisao, moras da dodjes da vidis itd.......
Ako ti treba jos neka pomoc, javi se.
Pozdrav,

Ako te interesuje plac na kome bi napravio kućicu radi pecanja , imaš lepu destinaciju u Ivanovu kod Omoljice. Tamo je zemlja vrlo jeftina i prodaje se na jutre.Tu ti je kanal koji se uliva u dunavac - zimovnik dugačak 5 km i izlazi na dunav preko puta Grocke:whistling:.

Ako te interesuje plac na kome bi napravio kućicu radi pecanja , imaš lepu destinaciju u Ivanovu kod Omoljice. Tamo je zemlja vrlo jeftina i prodaje se na jutre.Tu ti je kanal koji se uliva u dunavac - zimovnik dugačak 5 km i izlazi na dunav preko puta Grocke:whistling:.

Nije lose, nije.Pristojno resenje.Mozda da poslusas coveka.Za uzvodni deo Smedereva trebace ti mnogo para!! Razmisli i o ovakvom resenju.
Pozdrav,

Back