- Poruka
- 32.028
ma i ne moras sta lupetam, zato sto ocu da me vole : (
uspela si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma i ne moras sta lupetam, zato sto ocu da me vole : (
Da, to je onaj tip devojaka koje ti preko osmeha gledaju u kas i cipele.
a jesi li razmislila da to mozda moze biti stvar ukusa...stvar vremena u kojem si odrastao....
ne mora da bude preterana ali znam kad vidim da neko odvaja rechcu NE da mi je odmah drago i da ga uvazavam
Naravno da jesam, zato sam čini mi se naglasila-da je to moje mišljenje. Ovde i iznosimo sopstveno mišljenje, zar ne?

ali rečca ne se ne odvaja nužno
ali o ukusima se ne raspravlja![]()
Za mene, dobar izlazak je sa dobrim društvom, par ljudi-nekada znana lokacija, nekada zapucavanje u nepoznatom pravcu, nekada večera, nekada samo piće, razgovor, smeh...Prijatni ambijenti,a ako smo izašli jer jer se dugo nismo videli ( a tako obično biva...) Može i svirka u rok klubu, može i koncert...Daljeeee, neka druga varijanta je predstava, ali tada sa 1, 2 osobe-jer ne ćaskamo, izložbaDaljeeeeeeeee-ako je čoporativno i retko-ne mora uopšte biti izlazak, ali je kod nekoga na gajbi, bude skroz opušteno i dobro. I tako...
Neki od nas izlaze da bi upoznavali i nove ljude i izasli iz ususkanosti, ne samo da vrse interakciju i uzivaju u komforu sa vec vidjenima. A izlozba mi je nesto do 9- 10 sati najkasnije, da mozes da upoznas tu ljude, mada cesto nailazim na one sto se ne okrecu oko sebe vec se prave da su dubokoskoncetrisani na postavu. Pogotovu ne petkom i subotom.Osim ako je koncepirana uz zurku. A tada bolje da je zesce dobra izlozba.
Naravno da jesam, zato sam čini mi se naglasila-da je to moje mišljenje. Ovde i iznosimo sopstveno mišljenje, zar ne?
Neki od nas izlaze da bi upoznavali i nove ljude i izasli iz ususkanosti, ne samo da vrse interakciju i uzivaju u komforu sa vec vidjenima. A izlozba mi je nesto do 9- 10 sati najkasnije, da mozes da upoznas tu ljude, mada cesto nailazim na one sto se ne okrecu oko sebe vec se prave da su dubokoskoncetrisani na postavu. Pogotovu ne petkom i subotom.Osim ako je koncepirana uz zurku. A tada bolje da je zesce dobra izlozba.
Ahaaaaaaaaaaaam, eeooo od nedelje startujemne iznosimo nego mi moras povladjivati

vi nikad niste bili na izložbi, je l da![]()
A, o čemu se raspravlja ovde? Msm ako treba neka naučna disertacija, da priložimo ili sl. Tada bi rasprava bila konstruktivna, jel?
Naravno da se raspravlja o ukusima, jer to je okosnica u čoveku. Ono što svi znamo je da su ukusi različiti, ali tada ne bi bilo mnogo tema za razgovor, ako bi smo izigravali preveliku objektivnost ( niko nije nešto naročito objektivan).