Kupidon

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.244
Izadjem i ne cujem nikoga sta pricaju jer onaj samozivi dj misli da svi treba samo njegovu muziku da slusaju. Mislim mjuza je cool, ali brate, brate, a? Sta kazes? Sta si rekla? Ma nista, aj cao. Upoznao sam jedno nasmejano srce sto mi je priznalo da joj se ruke tresu kada je u guzvi. Priznao sam joj da se i meni to desava i da to resavam tako sto zamisljam veselu i prijateljsku boju oko ljudi, i tako su onda svi super prema meni. Podsvest je cudo, dozvoliti sebi da te ljudi vole i kako?

Izadjem i ne cujem nikoga sta pricaju jer onaj samozivi dj misli da svi treba samo njegovu muziku da slusaju. Mislim mjuza je cool, ali brate, brate, a? Sta kazes? Sta si rekla? Ma nista, aj cao. Upoznao sam jedno nasmejano srce sto mi je priznalo da joj se ruke tresu kada je u guzvi. Priznao sam joj da se i meni to desava i da to resavam tako sto zamisljam veselu i prijateljsku boju oko ljudi, i tako su onda svi super prema meni. Podsvest je cudo, dozvoliti sebi da te ljudi vole i kako?

e pa nisi ti onda za partijanja...ja ne pricam nista...dok se malo vise ne zagrlimo...cak ni tada ne znam sta pricam :aha:

Da li je tema o čitaču aura ili o lošoj muzici?
Simpa mi je što si upoznao srce, ali mi sumnjivo što vam se ruke tresu...............................
I da-odgovor na temu: postupiti prema intuiciji.

Daj . ovde su svi savrseni u svemu, veoma balansirani i na mestu, Ljudi mnogo se folirate da ste svi naki party ljudi. A kada vidim takve upravo na tim mestima, 90 posto njih zablokira, ili postaje hiperaktivno. Bavio sam se ovim stvarima, i pricao na seminarima na ovu tematiku na nerurolingvistici. Ako bas zelite da znate Partymani i partygrlke, kafic ili klub je najgore mesto za interakciju sa ljudima, Prestimulisana atmosfera, isuvise ljudi na jednom malom mestu sto je inace shok za cula kada udjes tu. Plus ako niste primetili , cela atmosfera je napadna bas da bi zablokirali i poceli da kupujete pica od kuce, jer tako pronalaze "izlaz i rasterecenje". Pitanje je kako resavate te stvari. Kako se nosite sa time. A ako si neki super HI FI partimen ili partigrlka sa super ukusom u muzici, onda ok, preskoci ovu temu i nastavi da cupkas u kaficu i pravis happy face. Mada te prilagodjene ljude zurkama pre zovu utrnele u paznji i interakciji sa ljudima.

Ne slušam tu vrstu muzike, meni je to ispiranje mozga-suviše robotistički...Takve senzacije su po mome skromnom mišljenju rezervisane za isprazne duše, koje traže senzaciju u laserima, znoju, zombiranju, kriju se od sebe u gužvi...I da, ne volim tu vrstu muzike-u toj meri kao i šabaneriju Karleušu i slične, a boli me doope ko tu ne nalazi jednu nit, koja postoji................

Ne slušam tu vrstu muzike, meni je to ispiranje mozga-suviše robotistički...Takve senzacije su po mome skromnom mišljenju rezervisane za isprazne duše, koje traže senzaciju u laserima, znoju, zombiranju, kriju se od sebe u gužvi...I da, ne volim tu vrstu muzike-u toj meri kao i šabaneriju Karleušu i slične, a boli me doope ko tu ne nalazi jednu nit, koja postoji................

Ukusi su razlicti, Uvod jeste roboticki, a to mi i govori da si samo pocetak pustila, i da nemas mnogo strpljenja. No ipak cu reci da su ukusi roboticki. S druge strane meni zurke jesu izazov. Volim ih bas zbog tog izazova, kako probiti tu prestimulisanost i onda izgraditi char koja je skrivena u osnovi. Onaj pravi osecaj. Izazov je u pitanju. I treba dosta toga probati. Koji je tvoj trip izlaska?

Podsvest je cudo, dozvoliti sebi da te ljudi vole i kako?

akciju predstavlja tvoja misao, reakciju odgovor podsvesti
ako je misao mudra akcija će definitivno biti mudra a reakcija vrlo verovatno

dozvoliti sebi da te ljudi vole je ne znam koliko mudro, ali je neizbežno i podrazumevano, pa nećemo o tome

razumeš neizbežno je, u stvari poželjno je i potrebno i niko ne briga o tome što je čovek ništavan, i dalje želimo da smo voljeni, ne radi se o dopuštanju radije o egoističnoj potrebi

a jesi li razmislila da to mozda moze biti stvar ukusa...stvar vremena u kojem si odrastao....

Ukusi su razlicti, Uvod jeste roboticki, a to mi i govori da si samo pocetak pustila, i da nemas mnogo strpljenja. No ipak cu reci da su ukusi roboticki. S druge strane meni zurke jesu izazov. Volim ih bas zbog tog izazova, kako probiti tu prestimulisanost i onda izgraditi char koja je skrivena u osnovi. Onaj pravi osecaj. Izazov je u pitanju. I treba dosta toga probati. Koji je tvoj trip izlaska?

Za mene, dobar izlazak je sa dobrim društvom, par ljudi-nekada znana lokacija, nekada zapucavanje u nepoznatom pravcu, nekada večera, nekada samo piće, razgovor, smeh...Prijatni ambijenti,a ako smo izašli jer jer se dugo nismo videli ( a tako obično biva...) Može i svirka u rok klubu, može i koncert...Daljeeee, neka druga varijanta je predstava, ali tada sa 1, 2 osobe-jer ne ćaskamo, izložba :) Daljeeeeeeeee-ako je čoporativno i retko-ne mora uopšte biti izlazak, ali je kod nekoga na gajbi, bude skroz opušteno i dobro. I tako...

Back