Купаћи костими...

Nosim dvodelne uvek, rasparene - raznobojni gornji i donji deo (a i vece su mi sise od dupeta, tako da mi nikad ne stoji isti broj kupaceg, nego moram da kupujem u dva broja, ima li neko taj problem? :confused:).
Volim maslinasto zelene, narandzaste i ljubicaste boje kupaceg i volim kad ima dodatke od metala ili da su asimetricni.

Nosite li nakit na plazi? Plasticne perle i slicno, ne zlato ili skupi nakit.

ja sam se zapanjila kada sam uzimala u champion-u kupaci, ista stvar, trebao mi je manji donji:???: a ja sam bila ubedjena obrnuto... cudni neki brojevi...

kad sam na moru nosim samo minimum garderobe, pa i nakita, toliko sam u relax fazonu da se ne gledam u ogledalo... znaci samo mindjuse koje nikad i ne skidam..

Ево нешто за оне које се жале на нереалне купаће костиме...:mrgreen:

nikolkoy7.png

ja sam se zapanjila kada sam uzimala u champion-u kupaci, ista stvar, trebao mi je manji donji:???: a ja sam bila ubedjena obrnuto... cudni neki brojevi...

kad sam na moru nosim samo minimum garderobe, pa i nakita, toliko sam u relax fazonu da se ne gledam u ogledalo... znaci samo mindjuse koje nikad i ne skidam..

Da vidis kad sam pokusala da kupim kupaci na Karibima. Donji deo svakog kupaceg me je bas zbunio :D. Uski a dugacki, sto meni dodje do pola ledja a za gornji delovi neproporcijalno mali. I onda vidim na plazi da devojke imaju tolika dupeta da pokrivaju dupe UZDUZ a ne popreko. :lol:

Jednodelni samo ako je trening u pitanju, bikini je zakon :worth:
to vecina cura sa malko vecim grudima uopste ne mogu da nose jer spada kad izlazis iz vode,pa ce biti ljubomorne na tebe sto ti mozes.
http://www2.victoriassecret.com/com...-224740&page=16&cgname=OSSWMBIKZZZ&rfnbr=1232
juuuu... nikad mi se ovi nisu dopadali, smatrala sam ih modnim promasajem :hahaha: ali u pravu si u proceni ko moze i za koga su pravljeni
I naravski trouglovi...s tim sto kad biras trouglove gledaj da su sto sareniji i u sto jacim bojama-to te vizuelno uvecava,i gledaj da su sto manji-kad su mnogo veliki delovace prazno.Fora je da onaj konac oko vrata bude jako tanak i jako dugacak napred-ne kao kod onog kupaceg sto se meni svidja posto ta cura mora puno da pokriva,a ti mozes puno da otkrijes a da ne deluje vulgarno.
Jos 1 trik- kad obuces trouglove gledaj da ih razdvojis napred-ako su spojeni smanjuju grudi, ako su razdvojeni i od niceg prave nesto...;)
:klap::klap::klap::klap: Guru foruma :cmok:
... naravno najmanji broj i bas mi extra stoji jer imam 49 kg....(uf sto sam ponosna, ali planiram jos da skinem...):super:
:eek: Zeno sta ces da skidas? Kol'ko si visoka? Ja mislim da sam tu tezinu belezila na kraju osnovne :banovati:
Teksas kupaći kostim je moj omiljeni : )
Sta je to?
... znaci recimo imate veliko ruzhno dupe i hocete trenutno da ga sakrijete u shorc.
To tesko da moze. Veliko i roozno dope krije se u stolici a ne u sorcu na plazi.

Ево нешто за оне које се жале на нереалне купаће костиме...:mrgreen:

nikolkoy7.png
Ovo je goli fotoshop.
Mislim, vidi se sa razdaljine od 100km.
Ako neko zeli da nabije komplekse sto u prirodi ne lici na vestak iz fotoshopa-samo izvolte...
Ja sam samo govorila istinu.
A ti mozes da probas i da se uveris sama.;)
Tj ako ne verujes.

Ovo je goli fotoshop.
Mislim, vidi se sa razdaljine od 100km.
Ako neko zeli da nabije komplekse sto u prirodi ne lici na vestak iz fotoshopa-samo izvolte...

Фотошоп или не, стоји чињеница да је Никол Кидман једна од најзгоднијих жена у шоу бизнису...
Е сад да ли ће неком да прораде комплекси због њене лепоте?! Не знам, односно не верујем. Мени неће сигурно.
Не смета ми туђа лепота, напротив, задовољство ми је да видим и лепу жену и згодног мушкарца. Да је лепота
нешто што другима набија комплексе, онда би маркетиншки стручњаци за професије менекенка, глумица,
стјуардеса, бирали габорке..

pa i ne bi....šta ima tu da se tešiš...da je svakoj od nas takva nega, i svi mogući tretmani
ovoga sveta...pa uz to lovaaaaa.........zar ne mislite da bismo i mi bar velika većina izgledale
možda i bolje od nje.....nego lako je njima čim vide neku zamerku na sebi a one trk kod
plastičara.....i eto opet ko nove.....:):)

Фотошоп или не, стоји чињеница да је Никол Кидман једна од најзгоднијих жена у шоу бизнису...
Е сад да ли ће неком да прораде комплекси због њене лепоте?! Не знам, односно не верујем. Мени неће сигурно.
Не смета ми туђа лепота, напротив, задовољство ми је да видим и лепу жену и згодног мушкарца. Да је лепота
нешто што другима набија комплексе, онда би маркетиншки стручњаци за професије менекенка, глумица,
стјуардеса, бирали габорке.
.

Cisto sumnjam. Potrebno je prodati gomilu stvari: kremova, krema protiv celulita, plasticnu hirurhiju, nove cipele, papuce, kupace, haljine itd. svake sezone... kada zene ne bi mislile da je potrebno da postanu lepse, shipak bi trosile toliko love na gluposti... naravno da im je cilj da iskompleksiraju druge zene :)

Pa sto ne stavite svoje kupace?Tj fotke.Ne mislim na vasa tela :) vec ono,slikate samo kupaci,ako vas je sramota,i postavite da vidimo sta ko poseduje,nekako je zanimljivije neg ovo kachenje slika s neta ili opisivanje...mrsko mi da citam a i vizuelan sam tip;)

Back