- Poruka
- 18.738
meni je pamela anderson ekstra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mmmmm, decko u pubertetu.
Meni je Salma mnogo niska i glavata. Meni se svidja zena Salmana Ruzdija.
(Padma Lakshmi, indijski model)
Jesam pogodila? Malo mi je španski zarđao, odavno nisam gledala UPA.U pravu si, Pamela i Hans Kristijan Andersen su stvarno ekstra![]()
e j*bg zaebo si se.Ocu da parim oci na ovim forumasicama a one se stisle.
Imam ja novi kupaci!!!Btw.Al nemam sad fotoaparat tu a nemam cim da prebacim fotke s fona na komp
tkacio: a imam bas fotku u kupacem na mobu!Postavila bih al...
![]()
Una davera Mexicana...Jesam pogodila? Malo mi je španski zarđao, odavno nisam gledala UPA.
).Pazi kad ne znam. Da je devora, znala bih ali to bi bilo malo cudno (devora =ozderacica).
Mmmmm, decko u pubertetu.
Meni je Salma mnogo niska i glavata. Meni se svidja zena Salmana Ruzdija.
(Padma Lakshmi, indijski model)

"Friend of a friend" je video uživo, izbliza u Kanu pre 2-3 godine, kaže da u životu nije video savršenije telo i ten. Verovatno je zato i postala promoterka Avona.
Mnie je on bio lep kad je bio mlad, sad mi se bas ne svidja. Ali verujem da je harizmatican.
A ona mi je stvarno savrsenstvo.
Могућа је и та варијанта да желе неког искомплексирају, али то су углавном особе са мањком самопоуздања,
несигурне у себе и на њих рекламе вероватно делују на тај начин. Међутим, има жена које тачно знају шта хоће
и шта им добро стоји и не обазиру се претерано на рекламе.
Е сад свака ствар која се продаје, продаје се позитивном рекламом, значи, ако се продаје купаћи костим, неће га
носити нека мала здепаста, с великим дупетом и кривим ногама, недепилирана, већ висока, витка, складно
грађена...

Da, u pravu si. Ali je mene ipak izuzetno obradovala ona Dove kampanja u kojoj su imali i zene sa stomacicem, i kracim nogama, ili vecim/manjim grudima... i dalje su sve bile lepe, ali razliciti tipovi... pa vidis i sama reakcije na ovoj temi - "sad necu da idem na more", "daj nesto realnije", "kad bih ja imala takvo telo" itd. Radujemo se lepoti, tacno, ali malo se i zbunimo![]()
Da, u pravu si. Ali je mene ipak izuzetno obradovala ona Dove kampanja u kojoj su imali i zene sa stomacicem, i kracim nogama, ili vecim/manjim grudima... i dalje su sve bile lepe, ali razliciti tipovi... pa vidis i sama reakcije na ovoj temi - "sad necu da idem na more", "daj nesto realnije", "kad bih ja imala takvo telo" itd. Radujemo se lepoti, tacno, ali malo se i zbunimo![]()
Могуће да се неки и збуне, ја останем без текста...
evo jedan sa roze,jel moze?hocu crni kupaci sa belim spiralama breeeeeeeeeeeee,al da bude i jeftin!hehe
E,meni su na qpacjem iste owe bojeevo jedan sa roze,jel moze?
![]()

evo jedan sa roze,jel moze?
![]()

a sta bi tvoj predlog bio? da ne testira proizvode? ili nesto trece?Samo, Dove svoje proizvode testira na životinjama.![]()
da testira na ljudimaa sta bi tvoj predlog bio? da ne testira proizvode? ili nesto trece?
ozbiljno pitam.
p.s. i meni se svidja ta dove kampanja... konacno lepota u raznim oblicima i van diktata mrsavosti...
tkacio: