Купаћи костими...

Mmmmm, decko u pubertetu. :lol:
Meni je Salma mnogo niska i glavata. Meni se svidja zena Salmana Ruzdija :D.
(Padma Lakshmi, indijski model)

A meni se ladno svidja Salman Ruzdi! To mi je najvece iznenadjenje u zivotu! Taj covek je izuzetno zabavan, duhovit i harizmatican uzivo (videla sam neko njegovo predavanje). Idem sad da spijuniram po netu kako mu izgleda zena :)

Preslatka je.
Kakav lep par :mrgreen:
padma_salman.jpg

Могућа је и та варијанта да желе неког искомплексирају, али то су углавном особе са мањком самопоуздања,
несигурне у себе и на њих рекламе вероватно делују на тај начин. Међутим, има жена које тачно знају шта хоће
и шта им добро стоји и не обазиру се претерано на рекламе.
Е сад свака ствар која се продаје, продаје се позитивном рекламом, значи, ако се продаје купаћи костим, неће га
носити нека мала здепаста, с великим дупетом и кривим ногама, недепилирана, већ висока, витка, складно
грађена...

Da, u pravu si. Ali je mene ipak izuzetno obradovala ona Dove kampanja u kojoj su imali i zene sa stomacicem, i kracim nogama, ili vecim/manjim grudima... i dalje su sve bile lepe, ali razliciti tipovi... pa vidis i sama reakcije na ovoj temi - "sad necu da idem na more", "daj nesto realnije", "kad bih ja imala takvo telo" itd. Radujemo se lepoti, tacno, ali malo se i zbunimo :)

Da, u pravu si. Ali je mene ipak izuzetno obradovala ona Dove kampanja u kojoj su imali i zene sa stomacicem, i kracim nogama, ili vecim/manjim grudima... i dalje su sve bile lepe, ali razliciti tipovi... pa vidis i sama reakcije na ovoj temi - "sad necu da idem na more", "daj nesto realnije", "kad bih ja imala takvo telo" itd. Radujemo se lepoti, tacno, ali malo se i zbunimo :)

Ej, da, i mene je ona kampanja oduževila. Samo, Dove svoje proizvode testira na životinjama. :thumbdown:

A za Salmu samo prenosim šta je rekao čovek koji je video uživo, izbliza. Ne znam, savršenstvo je dosadno, treba da postoji neko malo odstupanje koje će da privuče pažnju. Činjenica je da većina žena "ne može da se izmeri na kuhinjskoj vagici" i pretpostavljam da je to bio ključ uspeha recimo Laure Biađoti, što je svoje kreacije namenila normalnim, nesavršenim ženama od krvi i mesa a ne manekenkama.

Нисам то видела. :neutral: Могуће да се неки и збуне, ја останем без текста...:cool:

Back