Купаћи костими...

r05nac.jpg

Onaj prvi ljubicasti je najlepsi kupaci koji sam ja u zivotu videla.Steta pa je to Viktorija sikret i narucuje se kataloski a ja nisam dovoljno hrabra da kupim nesto bez probanja.
A i ne verujem da ga imaju vise, ovo je pretprosla sezona.
Evo ga larger view:

Poslednja izmena:
dobro a sad malo za normalne tj realne zhene... znaci recimo imate veliko ruzhno dupe i hocete trenutno da ga sakrijete u shorc. da li cete ispod shorca obuci gace ili necete, jer ako ih obucete mozda ce biti vrucina
onako bas je ruzno i ima razne ruzne stvari. cak ni one sorc-gace ne dolaze u obzir.

a ocete da plivate, iako se silno kajete shto ste ruzhni ali nadate se da vas niko nece primetiti i ocinkariti zavodu za debele i kazniti po clanu no 78

daj to su sve bolesni modeli, pa ja ne verujem da 10% vas izgleda tako, pogotovo zhene sa balkana... sta sa zenama preko 40, pa one su i u najboljim slucajevima nisu apsolutno tanke, a i da su deblje, shta onda..mada ima toga

u stvari moze da izgleda ok i kad neko nije savrsen, a ovo je tu da me mami da placam sve moguce reshitelje sala. eh :?????

dobro a sad malo za normalne tj realne zhene... znaci recimo imate veliko ruzhno dupe i hocete trenutno da ga sakrijete u shorc. da li cete ispod shorca obuci gace ili necete, jer ako ih obucete mozda ce biti vrucina
onako bas je ruzno i ima razne ruzne stvari. cak ni one sorc-gace ne dolaze u obzir.

a ocete da plivate, iako se silno kajete shto ste ruzhni ali nadate se da vas niko nece primetiti i ocinkariti zavodu za debele i kazniti po clanu no 78

Ma daj bre,opusteno!
Pa danas i Paris Hilton ima celulit.
Sta te briga...Obuci neki zatvoreniji kupaci iz koga nece sve da kipi i budi samouverena i boli te uvo.U kupacem je poenta da bude taman toliki da nista ne ispada iz njega, da bude prilepljen za telo a da se ne useca.Nemoj da biras bapske modele posto nisi baba,ali opet nemoj ni nesto ekstra napadno-neutralne boje i kupaci sa sorcicem dole ili jednodelni trebalo bi da rade posao.

Ma i 100 kila da imas, uvek ce se naci neko ko ima 105. A i onda niko nece da zuri u njega.Na plazi imas sunce, more,pesak,drustvo...Ko ce pored svega toga da traci vreme na zagledanje i ogovaranje nepoznatih ljudi.A kakve su guzve na nasim plazama, niko te ne bi primetio u masi pa ma bila i Zizel Bundsen.Sa druge strane, ako obuces gacice ispod sorca od kupaceg, samo ces jos vise skrenuti paznju na svoju pozadinu jer ce se videti da imas nesto ispod i da nosis nesto sto niko ne nosi,a ti to ne zelis.

Naravno, ispod sorca koji nije deo kupaceg,svi nose gace pa ces i ti valjda.

Jos nesto: NEMOJ da se kajes sto mislis da si ruzna!!!!
Ne postoji nijedno objektivno merilo za ruznocu.Garant postoji neko ko te vidi kao prelepu curu i ne moz da se nacudi odkud ti takve ideje.;)

Ma daj bre,opusteno!
Pa danas i Paris Hilton ima celulit.
Sta te briga...Obuci neki zatvoreniji kupaci iz koga nece sve da kipi i budi samouverena i boli te uvo.U kupacem je poenta da bude taman toliki da nista ne ispada iz njega, da bude prilepljen za telo a da se ne useca.Nemoj da biras bapske modele posto nisi baba,ali opet nemoj ni nesto ekstra napadno-neutralne boje i kupaci sa sorcicem dole ili jednodelni trebalo bi da rade posao.

Ma i 100 kila da imas, uvek ce se naci neko ko ima 105
. A i onda niko nece da zuri u njega.Na plazi imas sunce, more,pesak,drustvo...Ko ce pored svega toga da traci vreme na zagledanje i ogovaranje nepoznatih ljudi.A kakve su guzve na nasim plazama, niko te ne bi primetio u masi pa ma bila i Zizel Bundsen.Sa druge strane, ako obuces gacice ispod sorca od kupaceg, samo ces jos vise skrenuti paznju na svoju pozadinu jer ce se videti da imas nesto ispod i da nosis nesto sto niko ne nosi,a ti to ne zelis.

Naravno, ispod sorca koji nije deo kupaceg,svi nose gace pa ces i ti valjda.

Jos nesto: NEMOJ da se kajes sto mislis da si ruzna!!!!
Ne postoji nijedno objektivno merilo za ruznocu.Garant postoji neko ko te vidi kao prelepu curu i ne moz da se nacudi odkud ti takve ideje.;)
:rotf:sad si je utesila
ps paris hilton ima celulit a moja svelrva od 60 godina nema:eek::otkacio:

A sta da radi cura koja ima sike toliko "velike" da ne mogu da stanu ni u najmanji broj brusa? :( Kako TO sakriti tj. to se ne moze sakriti, kako TO popuniti? :D U najgorim sam godinama (16 i po) pa bi mi trebao neko sa dobrim savetom oko kupaceg posto svake godine pravim problem oko odlaska na more ili bazen. To mi je zesci kompleks. :S

Poslednja izmena:
ma boli te uvce.
kupi neki najobičniji, pripijeni, ili bikini sa dva trougla preko grudi.
nikako one punjene sa korpama (oni ne čine da ti grudi izgledaju veće, samo postaje očigledno da želiš da su ti veće)

manje grudi ne moraju biti hendikep na plaži.. baš ti onako omogućavaju slobodu pokreta i slično..

Me:
A sta da radi cura koja ima sike toliko "velike" da ne mogu da stanu ni u najmanji broj brusa? :( Kako TO sakriti tj. to se ne moze sakriti, kako TO popuniti? :D U najgorim sam godinama (16 i po) pa bi mi trebao neko sa dobrim savetom oko kupaceg posto svake godine pravim problem oko odlaska na more ili bazen. To mi je zesci kompleks. :S

male grudi su super bre, sta se tripujes, ne sakrivaj nego se utegni u trouglice i uzivaj...

Me:

A sto bi to sakrivala? Ili popunjavala? Ako sada pocnes da "popunjavas" nekim carobnim brusevima, za par godina ces popunjavati kod plasticnog hirurga... mislim da ce biti lakse da se samoj sebi svidis takva kakva si...

Me:
Mozda nesto na ovaj fazon: (to vecina cura sa malko vecim grudima uopste ne mogu da nose jer spada kad izlazis iz vode,pa ce biti ljubomorne na tebe sto ti mozes.Evo ja prva hocu.;) )
http://www2.victoriassecret.com/com...-224740&page=16&cgname=OSSWMBIKZZZ&rfnbr=1232
I naravski trouglovi...s tim sto kad biras trouglove gledaj da su sto sareniji i u sto jacim bojama-to te vizuelno uvecava,i gledaj da su sto manji-kad su mnogo veliki delovace prazno.Fora je da onaj konac oko vrata bude jako tanak i jako dugacak napred-ne kao kod onog kupaceg sto se meni svidja posto ta cura mora puno da pokriva,a ti mozes puno da otkrijes a da ne deluje vulgarno.
Ja bih pre kupila neki koji ima onaj sundjerasti ulozak-ne zato sto uvecava nego zato sto verovatno ne zelis da ti se kroz kupaci ocrtava nesto sto sigurno imas ma koliko ti grudi bile male.:rumenko:
Jos 1 trik- kad obuces trouglove gledaj da ih razdvojis napred-ako su spojeni smanjuju grudi, ako su razdvojeni i od niceg prave nesto...;)Evo otprilike o ovome pricam:
http://www2.victoriassecret.com/com...-221083&page=15&cgname=OSSWMBIKZZZ&rfnbr=1232
Hmm, da.Nemoj da se nerviras, jos ce to narasti,mlada si ti, i ne treba da izgledas ko neka zenturaca...

Hajde pa pisi ako ti se nesto od ovog svidja.

Poslednja izmena:
"jos ce to narasti"... he, he... time sam se i ja tesila:mrgreen:, ali od 5 osnove pomerile se nisu od neke jadne(ali bas jadne:sad2:) dvojcice...
Ma to nema veze, sta vas boli za druge...;)
Ja sam juce kupila kupaci u Nike-u, dvodelni, rozi sa belim a ima i druga strana sivi sa belim... naravno najmanji broj i bas mi extra stoji jer imam 49 kg....(uf sto sam ponosna, ali planiram jos da skinem...):super:

Aj, bre, sto nisi nasla neke realne slike nego ove modele? :(

Sad mi se ne nosi nijedan. :neutral:
shto, mislish da si manje zgodna od njih?

vrlo, ali vrlo je teshko naci odgovarajuci kupaci, bez obzira na dezen i model..danas sam u women's s. nashla ok donji deo, najmanji moguci 34, mislim da je taj jedan bio, ali mi je ovaj gore mali, pa idem da zamenim sutra i uzecu crni..super je shto ne ide u kompletu:confused:

Nosim dvodelne uvek, rasparene - raznobojni gornji i donji deo (a i vece su mi sise od dupeta, tako da mi nikad ne stoji isti broj kupaceg, nego moram da kupujem u dva broja, ima li neko taj problem? :confused:).
Volim maslinasto zelene, narandzaste i ljubicaste boje kupaceg i volim kad ima dodatke od metala ili da su asimetricni.

Nosite li nakit na plazi? Plasticne perle i slicno, ne zlato ili skupi nakit.

vece su mi sise od dupeta, tako da mi nikad ne stoji isti broj kupaceg, nego moram da kupujem u dva broja, ima li neko taj problem?
ja znam slučaj dve žene koje su bile različitih građa;
jedna bila široka gore, druga dole
i one su uvek zajedno kupovale kupaće, npr jedan 38, jedan 40 pa bi posle zamenile.
al to je bilo davno..

u h&m-u npr se gornji i donji delovi prodaju posebno..

Me:

Ovo ti je kupaci sa gelom pa ne izgleda neprirodno i malo popuni korpu

katalog_sarita01.jpg

Ima ga i u crnoj i tirkiz boji

Back