Купаћи костими...

a sta bi tvoj predlog bio? da ne testira proizvode? ili nesto trece?
ozbiljno pitam.

p.s. i meni se svidja ta dove kampanja... konacno lepota u raznim oblicima i van diktata mrsavosti...

postoji na hiljade odobrenih hemikalija koje se mogu koristiti, nije da 5x jaci domestos ili jos jedna od 1000 nerazmazivih senki za oci, bas nesto bez cega ne moze da se zivi... a da samo cujes opis tih testova, ne moras ni slike da gledas...grozno i brutalno, a bez poente. nisu to lekovi, nego glupa kozmetika i kucna hemija, koje vec ima na tone...

takodje oni nisu zakonom obavezni da testiraju na zivoinjama, postoje i neke druge varijante, nisam ulazila u detalje pa ne znam koje su...

postoji na hiljade odobrenih hemikalija koje se mogu koristiti, nije da 5x jaci domestos ili jos jedna od 1000 nerazmazivih senki za oci, bas nesto bez cega ne moze da se zivi... a da samo cujes opis tih testova, ne moras ni slike da gledas...grozno i brutalno, a bez poente. nisu to lekovi, nego glupa kozmetika i kucna hemija, koje vec ima na tone...

takodje oni nisu zakonom obavezni da testiraju na zivoinjama, postoje i neke druge varijante, nisam ulazila u detalje pa ne znam koje su...

Ja sam malo biše ulazila u detalje. Postoji veštačka ljudska koža, ona koju koriste i plastični hirurzi kao "pelcer" (ne mogu boljeg izraza da se setim) kod velikih opekotina ako ne može u dogledno vreme da se nađe dovoljno donatora. Rezultati su mnogo verodostojniji nego, recimo, kad testiraš na zamorcu ili prasetu. A da i ne pričamo o toxičnim dozama koje se razlikuju od jedne vrste do druge i nikako ne mogu da es uporede direktne proporcije! Ali da ne idemo u off više, ima na KLJ tema Prava životinja.

no vej! 2in1. upravo sam otkrila svoj alternativni životni poziv.
bas sam im isla juce na sajt,trenutno mozemo da se ukljucimo u program za zene od 18-65 bivse pusacice koje nemaju problema sa snom,to traje 2-3 nedelje i placa se 3000:mrgreen:
e ali zamisli smrsas o njihovom trosku i jos dobijes kintu za more:cool::lol:
skroz sam off,sorite
ja sam narucila dva calvin klein kupaca preko vente prive,jedan boje fuchia (fuksa?) neka ciklama roze ko na onoj fotki gore a drugi cvetni,a jasno mi je i zasto su bili na tom sajtu,nema onaj podesavac bretela:otkacio: pa moram da dam mami da mi to popravi,mnogo su dugacke
kaze elizabet harli da svetlom tenu najlepse stoji smedji kupaci

skroz se slazem... da nema nas (nezajazljivih potrosaca) ne bi moglo da bude ni njih...

skroz se slazem... da nema nas (nezajazljivih potrosaca) ne bi moglo da bude ni njih...

bas tako... zato se ja trudim da kupujem ove sto ne testiraju. jedan po jedan potrosac manje...

a kupaci
-videla neki naNDZArasti :) sa drvenim krugvima na bokovima i izmedju trouglova u ws... mozda ga pazarim, ko zna ako stignem do severnog mora mozda budem dovoljno raspolozena za kupanje:D

Da se pohvalim - danas sam kupila novi kupaci iako to nisam planirala! Gledala sam neke stvarcice u "NY" i pogled mi se prosto zalepio za njega (dvodelni, sareni, preovladjuju ljubicasta i roza, sa trouglovima i ono vezivanje sa strane). Jos kad sam videla da mogu da kombinujem brojeve... morala sam da ga probam... i, naravno, na kraju i da ga kupim! :D

bas sam im isla juce na sajt,trenutno mozemo da se ukljucimo u program za zene od 18-65 bivse pusacice koje nemaju problema sa snom,to traje 2-3 nedelje i placa se 3000:mrgreen:
e ali zamisli smrsas o njihovom trosku i jos dobijes kintu za more:cool::lol:
skroz sam off,sorite
ja sam narucila dva calvin klein kupaca preko vente prive,jedan boje fuchia (fuksa?) neka ciklama roze ko na onoj fotki gore a drugi cvetni,a jasno mi je i zasto su bili na tom sajtu,nema onaj podesavac bretela:otkacio: pa moram da dam mami da mi to popravi,mnogo su dugacke
kaze elizabet harli da svetlom tenu najlepse stoji smedji kupaci

:lol: boja fukse, idi bre
fuksija (od biljke fuksije tj mindjusice)
za nijasnu jaca boja od ciklame
sreca pa je ova tema na prvoj strani, zamalo da zaboravim da spakujem kupaci :)
zovite me ako idete na testove, ja sam alergicna - mozda im trebaju i takvi (kilavi) slucajevi

:lol: boja fukse, idi bre
fuksija (od biljke fuksije tj mindjusice)
za nijasnu jaca boja od ciklame
sreca pa je ova tema na prvoj strani, zamalo da zaboravim da spakujem kupaci :)
zovite me ako idete na testove, ja sam alergicna - mozda im trebaju i takvi (kilavi) slucajevi
ahaha ma zezam se:lol: ali prvi put sam tu boju naucila na italijanskom gde se izgovara fuksia i onda mislim sta bi ti bila asocijacila:mrgreen:
a bazen pishina hehehe,dobro mozda je to vama bilo zabavno sa 12god:lol:
ja se prijavila za testiranje,ako odem necu vam prijaviti,za sada sam radoznala samo o cemu se radi

ovaj šareni je prelep, al je smrt ako oćeš da se sunčaš u njemu.. zamisli tragove..

ovaj kostim je zivot,zami8sli tragove

miss5px.jpg

Back