Kulturna dešavanja u Kruševcu

• Začetnik teme Začetnik teme raven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Potrudicu se... konacno da se i u Krusevcu desava nesto interesantno!!!
Btw, pozdrav svim ljubiteljima fantastike, u koje se i ja ubrajam...nadam se da Krusevljani nece protraciti i ovaj happening i razocarati organizatore malobrojnom posetom, kao sto imaju obicaj da urade i unazade ovaj grad za jos jedan veliki korak... :roll:

Bila si na "Nemuštom jeziku"?! Ili je ovo jednostavno bilo zlo?! ;)
Naravno da ništa ne može da se poredi sa Alijenom. To je neprevaziđeno...
A, i "Nemušti jezik" je predstava za decu, a Alijen... Pa, i nije baš. Složićeš se?
Mada, i ova predstava ima dobrih delova...
Recimo deo sa ogromnim rozim psom... Rundov, beše li? Wow... Stvarno je ... Drugačiji. :lol:
Jel' si gledala "Prokletu avliju"? Da, ko o čemu, ja o "Avliji". Ali, dobra je...

"Avlija" mi je ostala neprezaljena. Koliko sam samo predsatava odgledala, ali ne i tu. Mada, svidja mi se npr. "Let iznad kukavicjeg gnezda" ....

Ha ha... veliki, pink doggie? Predrag Milenkovic?
:D :D :D Nije losh glumac, ali uloga je...
Idiotska.
Znam, znam, predstava za decu... :twisted:
Secas li se rechenice: "Namesti se da te puknem"?
:D :D :D :D :D :D

p.s. Naravno da je Alien neprevazidjen!!!

2good4cyber:
"Avlija" mi je ostala neprezaljena. Koliko sam samo predsatava odgledala, ali ne i tu.
Nisi gledala "Avliju"? Šteta. Odlično urađena predstava. Ostala si uskraćena za jedno divno iskustvo. Ali, na sajtu pozorišta stoji da će "Avlija" igrati ove sezone; a i njen plakat je istaknut. Nemoj da je propustiš. Veruj, to je jedna od malobrojnih predstava o kojoj ne mogu reći ništa loše.

2good4cyber:
Ha ha... veliki, pink doggie? Predrag Milenkovic?
To je bio Peđa Milenković?! Ne mogu da verujem! Pa... On obično... Ne mogu da verujem.
Jel si gledala predstavu "Laža i paralaža"? I tamo glumi P.Milenković, ali mnogo mnogo bolje... Dobra uloga. Mada, Nebojša Vranić (Baron Golič, ako si gledala) je ostvario predivnu ulogu.

2good4cyber:
Secas li se rechenice: "Namesti se da te puknem"?
Naravno da se sećam. Često je i citiram. Neke stvari iz predstave i nisu bile baš za decu. Hoću da kažem da ih deca možda nisu shvatila..
I za kraj (maratonskog) posta:
"O, Rundove, pa ti pričaš?!"
"Lopovi se motaju oko av...av...avlije!"
:lol: :lol: :lol:

2good4cyber:
mislim, roza kuca od metar i devedeset.. :confused: dobro se deca nisu slogirala.
Ne znam, meni je bila smešna predstava, ali... opet, ja nemam 5 godina... Iskreno, meni je strašan bio lik Srcopuca ili kako se već zvao... :confused: E, to je bilo jezivo...
2good4cyber:
Nista, "avlija" se ne propusta(ove sezone)..vidimo se tamo :)
Dobro, vidimo se u pozorištu! :)
PS. Ako imaš prilike, pogledaj i "Sumnjivo lice" pošto voliš D.Tončića. Odlično ostvarenje. ;)

hehe:D
mislim da sam jos poodosta davno gledala vec sumnjivo lice, ali se bas i ne secam.... ta prastara predstava je postala vec deo pozorisnog inventara, zar ne..? ( :twisted: ) Ipak, cula sam i ja da je odlicna...

Oh Boze, Srcopuc! Praskasti lik od 30+ godina, koji trckara naokolo u trikou i plastu, sa cetkicom za zube u ustima (onome ne bih dala da dira MOJE srce, ali znam cije bih srce dozvolila... :evil: :evil: that evil bitch!!!! Idiota sa drugih planeta ima svuda, my hun...)
Pa nek' se "raspucava" njime i radi sta jos btw uz to hoce.. ;)

e poceli su pozorisni dani. ali... nije to ono doba kada je bio nebojsa bradic i kada je krusevacko pozoriste bilo jedno od vodecih u jugoslaviji, da u jugoslaviji. sada je palo u slabu osrednjost u srbiji, akoliko je srbija mala. pogledajte samo repertoar pozorisnih dada i bice vam sve jasno. c aos? nema vise, za sada.

Borivoje, bez uvrede, ali, previše je ljudi koji razmišljaju kao ti. Pesimistički.
Upravo zbog toga i malo ljudi ide u pozorište. Samo zato što Bradić nije upravnik, ne znači da je naše pozorište loše. Nedić je dobar upravnik.
Problem je što su naša sredstva oskudna. Nema investitora. Nikog ne zanima pozorišna umetnost.
Pa, naravno. Lakše je kupiti piratski DVD i gledati ga kući, nego otići u pozorište, i pogledati, kako reče 2good4cyber, iluziju uživo.
I pored ovakvog pesimističkog stava, koji nažalost, sa Borivojem mnogi dele, ja neću prestati da verujem u naše pozorište.

the evilone evo ti odgovora. da li si polgedao repertoar pozorisnih dana. ja sam ljubitelj pozorista i u bioskop iodem da polgedam film, dvd nemam, ne zto sro ne mogu da ga kupim, nego necu , bas zbog tih stvari koje si ti rekao. cinjenica da pozoriste nije sto je nekada bilo, mozes se ti ljutiti koliko god hoces. krusevacko pozoriste je palo u jednu prosecnost sa losim predstavama. zato je publike sve manje i manje. zaboravio si na sve predivne predstava od pre 7-8 godina, i na glumce koji su gostovali u tim predstavama. isto slucaj je i sa kulturnim centrom. cinjenica je da se u krusevcu desavaju sve manje zanimljivih stvari, da je kulturni nivo u poslednjih nekoliko godina strasan. nemoj se ljutiti, to je moje misljenje.

Nemam razloga da se ljutim, ovo je forum; služi sa iznošenje mišljenja.
U redu, slažem se da je opao kvalitet, ali, opao je i entuzijazam.
Ja i dalje mislim da bi trebalo verovati u kvalitet i mogućnosti našeg pozorišta. I mi imamo dobre glumce, nisu nam preko potrebni gostujući.
PS. Ne da je bitno, ali, razgovaraš sa osobom ženskog pola, pa joj se ubuduće, molim, tako i obraćaj.

ok. nisaM ZNAO DA SI ZENSKO, GOSPODJO ILI GOSPODJICE. NISTA MI NIJE GOVORILO O POLU.nadam se da smose bar u necemu slozili a tgo je ta je opao kvalitet o cemu ja celo vreme pricam. slazem se i sa time nam ne trebaju gostujuci glumci, jer su oni vrlo skupi, i to vrlo skupi, a da kvalitet pojedinih predstava nije zavredio toliko bacanje para.

Back