zoran82
Aktivan član
- Poruka
- 1.154
...vragana upravu si za Vitlejem(betlehem) i Nazaret,to nije isto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj...jeboga ljudi...
pa teca mi je pop...
...vragana upravu si za Vitlejem(betlehem) i Nazaret,to nije isto...
i sad stwarno lepu noc wam zelim i laku noc...mashem wam bez ruku
Ovo nažalost i jeste slika bezbožničke Srbije i prikaz Kulta ličnosti Isusa Hrista. Starac Pajsije, grk, poznati duhovnik i savremenik nekih od nas je rekao, " vidim, ide Hristos srpskom zemljom, ali nema ko da ga dočeka...", to je za suze.
A da On nije milostiv, što bi kojica i ostali mališani mogli da se rugaju. Najpotresnije od svega, i batina i raspinjanja na krst i..., bilo je ruganje onih koji nisu bili dostojni obuću da mu izuju. To je potresno, ali Njemu to nije strano, a rekao je i da ko za Njim krene da će biti izvrgavan ruglu, ponižavan i sl. naravno iz zavisti i kompleksa, tako da ni nama to nije strano.
Ja se radujem vašem ruganju jer zbog Njega stradam, a vi, čemu se vi radujete, pustoši koju osećate kada Ga uvredite, jer i vas je stvorio On.
sta bi ovo???

idite riscani na ovaj sajt... prosto je drazesan
gde ste Pagani????
ma jes nema
idite riscani na ovaj sajt... prosto je drazesan
gde ste Pagani????
drago mi je da to cujem :grin:
nisam zaboravio.. imaces mogucnost da se boris cim se sa liturgije vrate ona sto veruje u vaskrslo i nikad ne nadjeno telo i ova druga ciji je rodja pop i koja peva u crkvenom horu. drugim recima,ekipa iz stripa