nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
ja sam uz Zagora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumeo sam da je tema postavljena da bi se odgovorilo na ova pitanja iz drugog pasusa uvodnog posta... Možda nisi video, ali pitao sam te šta ovo sledeće znači?Šakal:Kakav bi svet... društvo generalno... danas bili... da nije bilo Isusa Hrista... Da li bi ljudski rod dobio ili izgubio... Da li je ljudski rod nešto dobio i šta je to dobio Isusovim bitisanjem i postojanjem... Da li ljudskom rodu i društvu bio potreban neko takav... da ga nije bilo da li bi ga izmislili...
Ali, da se vratimo na prvi citat.Ok. Isus je postojao... Isus čovek... Zelot... vodja pobunjenika protiv rimskog jarma... čovek koji je iskoristio Stari Zavet... njegova proročanstva... da bi... omasovio pokret i od vrha porobljene države dobio kakvu takvu pomoć...
Jel' primjere koje predstavljaju suprotnost iz vremena prije, odnosno vremena kada nastaje hrišćanstvo ili primjere iz vremena u kojem je hrišćanstvo već postalo dominantni faktor u društvu?@lj_950 - Sad, voleo bih kada bi neko naveo primere koji predstavljaju suprotnost "vrednostima i vrlinama" iskazanim u ovome što sam ja naveo... pa da nastavimo priču...
Vernik sam, ali nisam u hramu... i nisam ovde da bih se molio...
Nego, nisam hteo da se legitimišem, već...
... pojasni podvučeno... pročitano (gde?), lični stav, provokacija radi nastavka priče...?
Sreća i zdravlje i tebi...Hm, kao prvo... Sretna Nova...
Mnogo njih je pisalo o tome... dosta knjiga... ali, ja sam prvi put... od sveštenih lica čuo... slučajno...
Prevrni malo Bibliju... hapšenje Isusovo... Sveti Petar...
Btw. malo sam ne naspavan pa ću ranije u krpe... Sutra na put... pa kad se vratim nastavljamo...
Pozz.

....................
Немој да дозволиш да те препадну неки шаљиви ликови. Мало ћу ти помоћи.....Исус је рођен у Витлејему али се по повратку из Египта настанио у Назарету
Немој да дозволиш да те препадну неки шаљиви ликови. Мало ћу ти помоћи.....Исус је рођен у Витлејему али се по повратку из Египта настанио у Назарету
je i ti "pjevas u crkvenom horu", ides na vjeronauk i imas tecu popa?
ahahahahahaahhahahahaha
idi bre bestraga
Vraganu prevariše mangupi?:shock:
ma ne bi nju prevarila ni puna katedrala mangupa... stara je to djavolica![]()
naravno da nije,ja to cisto figurativno
joj bre... pa znas da ja mislim da si super riba :razz:
koji me djavo tero da pominjem stare djavole... sreca pa sam se izvukao
ajde de... + ne pretjeruj lol