Kulovgrad... zasto nam Nemci namecu ovakve reklame

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mickie

Veoma poznat
Poruka
13.240

Stalno pustaju ovo njesra na RTS, to zdrav mozak ne moze da smisli, dakle to je sigurno uslov EU i Nemaca.

Sta hoce da postignu ovom propagandom?

Ja mislim da su se setili da Dunav prolazi kroz Beograd, dakle nije im dovoljno otcepljenje vojvodine, hoce da otcepe i Kulovgrad, ali prvo da ga zgade Srbima. Da ga sami najurimo iz drzave kako bi oni mogli da imaju ceo Dunav.

Ja ne znam o kojem kulovgradu se ovdje radi,ali samo bih komentirao spot.To je uistinu jadno i tužno,što su Turci učinili južnoslavenskim narodima.Iščupali su im živu dušu i ostavili im ovu muziku,ovaj melos koji pripada turkmenistanskim ravnicama,a ne neraskidivom dijelu Europe,točnije jugoistoka Europe..
500 godina turske okupacije i danas se vidi i osjeti..

Stalno pustaju ovo njesra na RTS, to zdrav mozak ne moze da smisli, dakle to je sigurno uslov EU i Nemaca.

Ja mislim da su se setili da Dunav prolazi kroz Beograd, dakle nije im dovoljno otcepljenje vojvodine, hoce da otcepe i Kulovgrad, ali prvo da ga zgade Srbima. Da ga sami najurimo iz drzave kako bi oni mogli da imaju ceo Dunav.

Bate ovo ti je genijalno zsluzujes desetku.
Ovo vise govori nego hil;jadu reci.

- - - - - - - - - -

Kululov grad se i bez ove reklame zgadio vecini Srba ... :kafa:

Beograd je svet !!! ... i doci ce zima , pravicemo sneska , bice i Srbija slobodna ko Ceska .....

Barace Obama budi sa nama ....

Zar sad nije vreme da se plemenski crnogorski potomci pocnu da sele u svoju drzavu Montenegro.

Ja ne znam o kojem kulovgradu se ovdje radi,ali samo bih komentirao spot.To je uistinu jadno i tužno,što su Turci učinili južnoslavenskim narodima.Iščupali su im živu dušu i ostavili im ovu muziku,ovaj melos koji pripada turkmenistanskim ravnicama,a ne neraskidivom dijelu Europe,točnije jugoistoka Europe..
500 godina turske okupacije i danas se vidi i osjeti..

Stanovnik Kulovgrada?

- - - - - - - - - -

Па славите и даље 1. мај....

Kulovgradjanin!:hahaha:

Ја то нисам тако схватио - НЕГО КАО СУКОБ КИЧЕРАЈА тј.ТУРБО-ФОЛКА И ПРАВЕ тј.КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ...

Тачно је да су најразноврснији примитивци и кич-мајстори преплавили све тв-канале ... ја више уопште од њих не могу на миру да гледам тв него стално морам мењати канале. Некада су такви у бившиј СФРЈ ПЛАЋАЛИ ЗНАЧАЈАН ПОРЕЗ НА КИЧ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back