s.and.i
Primećen član
- Poruka
- 614
Ima gore, na vrhu stranice opcija Sign up
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E steta, da je progamer CNC masina odmah da ga zovem i da mi bude spona pa da i ja idem u Skodu, ja sam to stalno radila i bas se razumijem u te stvarcice, nakon 12 godina staza sam skontala da je to zaista na kraju krajeva jedino od masinstva sto me i zanimaAHa, to sam zaboravila, kad je doša tamo, radio je internet prodavnicu, sad radi neke druge projekte, što znači, IT računarski sektor. On sa direktnom proizvodnjom i procesom nema sa mašinama ništa. Bar koliko se ja razumem u te njegove poslove.

Carina se placa za iznose preko 70 evra, mozda cak i 100, vise nisam sigurna. A, ovo je konkretno zastoj kod moje banke, nema veze sa njima. Kakogod, ja jedva cekam da probam
Natasa, lako je vama tu, ima svega, nema ni potrebe da se narucuje preko neta. Ovde je katastrofa, sto od slabe ponude, sto od nenormalnih cena.
Milina jedna je biti komandant, ma da hoce jedan dan samo neko da me zamjeni, to bi bilo neprocjenjivo, da se odmorim kao covjek, jos i bez torti i figurica, ma gdje bi mi bio krajPovešće ona i porodicu. Kod nje u porodici, ona je komadant. Gde ona krene, ima da idu svi. I svekar i svekrva ako treba.
), oprostite sta oduzi, mozda nekom I pomogne.