ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
Dobro jutro devojke, e Daco da castis za ove popunjene termine.... a da vam otkrijem da u njenoj zgradi pola stanara ne zna cime se ona bavi, moram ja da je reklamiram po Subotici...
nedavno nosila moskva tortu na rodjendan zaovinom klincu i svi je hvalili, kazu imala bi pune ruke posla u subotici, ma reko imate vi vrhunskog majstora u komsiluku...
nedavno nosila moskva tortu na rodjendan zaovinom klincu i svi je hvalili, kazu imala bi pune ruke posla u subotici, ma reko imate vi vrhunskog majstora u komsiluku...
Nisam bas familijarna sa FB ali napredujem, svakog dana u svakom pogledu.....

a onda nahranim Jovanu i odosmo malo u skitnju....a filovacu nocas, bas me briga, aman i ja imam dusu.....od ovih torti nigde stici, a doslo lepo vreme.....i onda mi tako s vremena na vreme pukne film i sve ostavljam i odoh u lutanje 
evo i danas sam vec otkad trebala poceti dekorisati, a ja sa decom napolju.....i opet cu nocas zaginuti...al navikla sam nekako vec......sad cekam da fondan malo odstoji pa do rucka bar da nabacim fondan na dve torte.....to mi je kao cilj do 3 sata da uradim 
Normalno je da se čovek zasiti sa vremenom nekih stavri , ali baš ovako ... Mene će ovaj mart smoriti skroz ... a klinci non stop bolesni , dobiću nervni slom . I taman mislim da sam se izvukla , pojave se naravno mušterije sa narudžbama danas za sutra . Ove nedelje čak njih dve . A ja trenutno nisam baš u prilici da odbijam , pa prihvatim . I tako dodjem do momenta da je sestrinom sinu ( to kao da je moj , isto mu dodje ) u subotu rodjendan , smislile smo svašta nešto , a ja ni počela moj deo posla . Sad sam već u " blagoj " panici ...Valjda ću sve stići . Imate veliki ljubac . Nadam se da ste i Vi u velikom poslu pa se ne javljate ... 
tako i kod mene vrlo cesto, posto zbog Jovane sve manje vremena mogu raditi danju ja onda uglavnom nocu zaginem i onda svo sudje samo natopim i ostavim za u jutro, a tako i sto i sto od dekorisanja, pokupim samo fondan da se ne susi i onda ostalo sklanjam u jutro, e onda u jutro kad sve to vidim, nije mi dobro