KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro :) i kod mene hladno ,ali i sunce greje .Od kako sam dosla sa sajma sta ko radi Jaca pravi vile i da znate da sam ih napravila... savrsene su .Fondan torte :cmok:hvala na figurici .Sliku cu postaviti na figuricama :*

Vec vidjeno!!! A i iskomentarisano...
Meni je Zoka nasa iz Conoplje dosla malo na kafivu sa kcerkom i casicu razgovora, pa smo prodiskutovale :zper: :worth:

paaa...niste fer!! Hvalite se kalupima, a neke od nas mumu muce sa licima :( Kakvi su ti kalupi, kupovni ili pravljeni?
Ja sam isto muku mucila, madam se da sam sad pregrmila tu tesku prepreku. Kalupi su od te smjese za protetiku, znas sto oni uzimaju otiske zubala za proteze. E sad, ja to nemam nego mi Zoka napravila ta lica. Sad kada su cure iz Conoplje bile tu, moja kcerkica se hvalila nekim novim konjicem, kaze Zoka:"Jesi ti od ovih krila napravila kalup?" I odmah zena uze, smucka tu smjesu i uradi za tili cas otisak, meni i njoj po primjerak, sta ces kad je zena zmaj! Znaci zelena masa u kantici i u tubi ucvrscivac, ja sam svojevremeno dobila pogresnu informaciju da se ta zelena smjesa stegne kada otvoris kanticu pa zato nisam kupila. Sada sam svojim ocima vidjela da to nije tacno, Zoka je ima vec oho ho vremena i super je

Meni kroz život trenutno prolazi cunami . Osim što sam u gipsu već 13 dana , polupokretna , osim što mi mm neki posao dobio pa ga već drugu nedelju nema od ujutru do uveče , osim što su mi deca zaredjala sa nekim stomačnim virusima i na smenu su bolesni već nedelju dana , na sve to se i moja priča u firmi polako privodi kraju . Posle nepunih dvadeset godina sam ostala bez posla . Gazde odlučile da im se više ne radi pa namakli silne parice u štek i upropastili firmu . 50 ljudi ostalo bez posla . Ovih dana čekam rešenje i valjda ću uspeti dokopati se bar materijalnog . Pošto sam bila upućena u veliku većinu stvari , znala sam i datum i vreme prestanka rada , a opet se čovek iznenadi . Ne znam da li da se smejem ili ... Ipak je to 20 godina . U suštini sam ja u posao sa tortama i krenula jer sam očekivala ovako nešto . Bar da je više tortica pa da ne moram raditi više ni za koga . Već mi je ponudjen drugi posao , ali mi je više muka od dokazivanja i uhodavanja posla drugima pa ću razmisliti . Eto , ja Vas udavih , ali nisam ranije ni htela kuckati jer ste mi ulepšale ove dane sa sličicama sa sajma ...Ljubac svima

Kato, zao mi je i razumem te....prosla sam kroz isto :( Ali znas kako, ja verujem u onu teoriju o zivotnim ciklusima, smenjuju se..i to je tako! Ja sam inace nepopravljivi optimista i vodim se onim KAKVE SU TI MISLI, TAKAV TI JE ZIVOT!! Vidis kako nasa ZD, mesecima sanja svoju brojku torti i sve je blize ostvarenju svog sna! ;) SAMO NAPRED i SRECNO!!!

Kato draga moja, pa nije valjda da se zaista i dogodilo. Pricala mi Zoka dok smo putovale kod vas u firmi situaciju i eto vidis ti, pokupise se, zgrnuse pare, a vi sikter, ko sljivi zaposlene...
Ja sam isto za to da se ipak prihvati neki drugi posao mada sad ne znam koji ti se nudi, kakav je i sta je u pitanju, da li je mnogo razlicito od toga sto si radila, kako bi se ti pronasla u tome... Tortice, hvala Bogu dok ih ima. Ali evo ja sam vec 4 dan pod temperaturom, brlo razbija, glava otpada, kljukam se fervexom, brufenima da bi mogla stajati i uopste ista od torti uraditi. Onako, ako imas neki koliko-toliko normalan posao, uzmes 2-3 dana bolovanja i odmoris kao covjek.

Dobro jutro i od mene, ZD srecan rodjendan svekrivi i jedva cekamo presek snikersa :)

Ja se borim sa klincima i pokusavam da popijem prvu kafu pa biti vredna, juce sam dekorisala jednu totu pa sam nocas u jedan zakljucila da nisam skroz na skroz zadovoljna pa cu ici da crtam novu sliku....uvek kad se tako dvoumim raditi ponovo ili ne nekako mi kroz glavu prodje tekst sto ima nasa Unchi ispod svake poruke...."Na kraju sve bude u redu...ako nije sve u redu, znaci da jos uvek nije KRAJ"

Jaoooo Unchiiii sta mi radis....:zcepanje:

Dobar dan i od mene. Ja se malo ulenjila da se javljam, ali tu sam, ukrašavam medenjake, slikam ih. Još treba da postavim slikice, ali i toga ce biti.
Kato, žao mi je što si i ti ostala bez posla, ali svugde je to jednako. I ovde se zatvaraju firme.

Ih, ala ova cocika ubija u pojam. Ja taman pomislila krenule mi torte, a ona kaže sve će manje naručivati. :sad2:

Šalim se ja malo. Ko je navikao da ide na posao, tom je zamuka da sedi kod kuće. Ja ne bih volela da idem svaki dan na posao.
Biće ti dovoljno 5-6 meseci sedenja kod kuće.A posle.....Kako je lepo kada se ujutru spremiš, pa odeš u svoje društvo.Kod kuće si uvek zarozana, neudešena i sl.Grešiš Daco, traži posao, neka ti ovo (torte) bude samo trenutno rešenje.

Ne znam kome je ovaj post upućen, vidim da je citiran moj.

Ja 20 godina sedim kod kuće. I već sam pisala ovde da ja uopšte ne žalim što nisam zaposlena. Ja sam rođena da budem domaćica. Zarozana, neudešena, krmeljiva sam inače, takva bih išla i na posao.

dobro vece drage moje, sto se teme tice ja neradim , cuvam dvoje male dece i pravim torte ali nevolem da budem zarozana... dovoljan razlog da se upristojim moze da bude i svakodnevno odvodjenje dece u vrtic :) , na engleski, fudbal ... ma bilo koja dnevna aktivnost ... mislim ko voli nadje sebi razlog ;)

Dobar dan, iliti kako kome. Već sam toliko puta mesila testo za medenjake, a sad mi ovo današnje završilo u kanti za smeće. Toliko je bilo tvrdo, da se samo drobilo i nije htelo da se spoji. Ja se naljutila i bacila, sad moram u prodavnicu i da mesim drugo. Hoću još neke izmišljotine da uradim.

E malo i humora u celoj mojoj priči . Kući sam već 14 dana , ne mogu do radnje itd itd Uglavnom mm ide u pazar . Pošto sam pasionirani ljubitelj čokolade i slatkiša ( a u firmi smo se uvek " častili " i u torbi sam uvek imala neke " zalihe " ) odjednom sam ostala samo na onome što se mm udovolji da kupi deci pa se malkice ogrebem . I izmršavila sam ! Ne puno ali par kila sasvim dovoljno . I eto radosti .... :D

Back