Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Sve po starom. U stvari, novo je da sam u novembru napravila 13 torti, i imam do kraja meseca naručene još 3. To je kod mene značajan napredak, rekla bih supersoničan. Ne smem ni da se radujem, samo očekujem da opet stane. 
Student je, za sada, dobro. Imao je dva kolokvijuma, oba je položio. Jeste da se jedva provukao, ali položio ih je, pa ne smem da zanovetam. Kada bi se i dalje provlačio, ja bih bila zadovoljna. Morala bih da budem. otkud znam, iskockao je on moje poverenje tokom srednje škole, tako da sam i sa njim, kao sa tortama, na oprezu.

Student je, za sada, dobro. Imao je dva kolokvijuma, oba je položio. Jeste da se jedva provukao, ali položio ih je, pa ne smem da zanovetam. Kada bi se i dalje provlačio, ja bih bila zadovoljna. Morala bih da budem. otkud znam, iskockao je on moje poverenje tokom srednje škole, tako da sam i sa njim, kao sa tortama, na oprezu.
Mada, ne znam kako je kod drugih, ali i kod mene nema pravila...jedan mesec bude nepodnosljivo veliki broj(za mene, ogradjujem se) torti, kolaca, slanisa...pa onda naidje opusteniji mesec u smislu posla(a napetiji sto se tice finansija)...i posto na to ne smem da se oslonim zbog bezobrazno velikih izdataka, onda moram da radim jos 1000 drugih poslova....pa kad mi naidje taj period sa guzvom, negde pred zoru, onako ocajna i umorna se dobro isplacem, pa guram dalje...