KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dan! Evo i mene...Ljudski sam se naspavala, zalužila sam posle fenomenalno odradjenog posla.
Otvorim jedno oko i vidim-slamčica rozeee viri iz moje velike šolje prepune neskafe..A penica izviruje bar s prsta preko ivice.I moja ljubav meni cimetom napravio srce na peni.:heart:: Kako mi je lepo počeo dan..Ne skidam osmeh sa lica...
Još smo otišli do mame da joj odnesemo rodjendanski poklon koji smo joj zajednički kupili.Braća će sa porodicama i moji doći još jednom do mama i tate predveče, ali ja ću u to vreme vredno raditi na poslu.

Tenesa srećan rodjendan princezi!
Smeh, tetkinom mezimcu neka je sa srećom :)

Dobar dan! Evo i mene...Ljudski sam se naspavala, zalužila sam posle fenomenalno odradjenog posla.
Otvorim jedno oko i vidim-slamčica rozeee viri iz moje velike šolje prepune neskafe..A penica izviruje bar s prsta preko ivice.I moja ljubav meni cimetom napravio srce na peni.:heart:: Kako mi je lepo počeo dan..Ne skidam osmeh sa lica...
Princeska, e to se zove POCETAK DANA, odlicno, uzivaj i zasluzila si!!!

A ja od kada ne radim jos manje vremena imam za sve pa tako i za forum, zavrsene torte, sve predato i doradjeno, crknuta, ne ispavana...
Ma moram da vas pitam, kako da organizujem slanje torte za WIEN, vec druga zena me pita, prva je odustala, ali ova druga ne odustaje, pa da ja saznam nekog prevoznika, svi prolaze kroz Suboticu, ona ce platiti vise, prevoz, sve sta ja kazem... I eto ja sada cisto da pitam jeste li imali nekog iskustva, znate li nekog

E drage moje da Vam se prijavim . Od petka nisam ni provirila ovde . Imala sam belaj nevidjeni . SLOMILA SAM NOGU ! Još ni sama ne mogu da verujem . Od mog dolaska u Beograd JEDNO VELIKO NIŠTA . Na štakama sam do daljnjeg . Dušu sam isplakala u petak . Jedina uteha mi je da je doktor rekao da imam ludu sreću , jer su mi dve kosti u stopalu samo napukle , kaže da su pukle da bi me odmah operisali . A još gore od svega što sam za danas imala četiri torte pa je moja jadna majka juče pala s nogu . Ona dodaje i pere a ja u stolici i radim .
Naravno sad mi svi pojedoše dušu , jer sam pala sa stolice dok sam " sa visine " slikala kolače !

E drage moje da Vam se prijavim . Od petka nisam ni provirila ovde . Imala sam belaj nevidjeni . SLOMILA SAM NOGU ! Još ni sama ne mogu da verujem . Od mog dolaska u Beograd JEDNO VELIKO NIŠTA . Na štakama sam do daljnjeg . Dušu sam isplakala u petak . Jedina uteha mi je da je doktor rekao da imam ludu sreću , jer su mi dve kosti u stopalu samo napukle , kaže da su pukle da bi me odmah operisali . A još gore od svega što sam za danas imala četiri torte pa je moja jadna majka juče pala s nogu . Ona dodaje i pere a ja u stolici i radim .
Naravno sad mi svi pojedoše dušu , jer sam pala sa stolice dok sam " sa visine " slikala kolače !

Kato baš mi je žao za sve što ti se dogodilo i znam kako to izgleda jer sam i ja, doduše davno, lomola nogu na istom mestu. Skršila sam se u kući silzeći niz stepanice. Zato se ne smeš ljtiti jer sam se slatko nasmejala tvojoj poslednjoj rečenici. Iako te ne poznajem mogu da te zamislim kako slikaš kolače diveći se prizoru i u sledećem trenutku....mrak.
Za tri nedelje bićeš ti kao nova i zaboravićeš na muke sećaćeš se smo tog pada kome ćeš se i sama smejati. Ljubim te ne ljuti se :cmok: :heart:

Jao Kato zeno draga bas mi te zao al sto kaze msneki slatko se nasmejah zadnjoj recenici :) svo vreme smrtno ozbiljna citam i onda dodjem do te famozne zadnje recenice i umrem bre od smeha :hahaha:
i ja tako cesto slikam i uvek se bojim da se ne skrsim, pogotovo dok sam bila trudna....

Ovo sa slikanjem postaje opasno!
Dakle... nešto se mislim pošto smo ovde uveli praksu da se sve slika i postavi (ne kažem da toga nema i na drugom mestu... ali ima i ovde), Kato, ova tvoja povreda se može svrstati i u neki vid povrede na radu. Još kad bi imao ko i da isplati...
Šalu na stranu, oporavi se brzo i pokušaj bar da odmoriš!
A sajmova će biti...

Dobro jutoro, dobar dan, i ja imam kojekakve novosti. Ne dolazim na sajam, jer su me preduhitrili veeeliki finansijski izdaci, i nisam u stanju da smuvam pare nabrzaka, pa moram da se odreknem sajma, sa veeeelikom žalošću, ali biće ih još, samo da se ja rešim ovoga što me zateklo.
Kod nas je tako tmurno i maglovito, da mi se ni medenjaci ne ukrašavaju, ali moram.
Kato, jako mi je žao, šta ti se desilo, ali sve smo mi takve, prvo počinjemo od toga, da nam torta bude ukusna, onda lepa, a na kraju je najvažnije lepo je uslikati. Nikad ne razmišljam šta mi se može desiti. Od sad ću malko više da se pazim i ja, kad se setim tebe.

Dobro jutoro, dobar dan, i ja imam kojekakve novosti. Ne dolazim na sajam, jer su me preduhitrili veeeliki finansijski izdaci, i nisam u stanju da smuvam pare nabrzaka, pa moram da se odreknem sajma, sa veeeelikom žalošću, ali biće ih još, samo da se ja rešim ovoga što me zateklo.

Baš mi je žao što ne dolaziš, koliko zbog tebe i tvojih iznenadnih troškova toiko i zbog tvoje doboške, od kada se meračim. :rumenko:
Šalim se, ali malo, samo nam se ti finansijski oporavi pa se možemo videti i bez sajma. :ok:

Back