Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.747
Pogledaj kako sam ja radila tenisku mrezu predprosli vikend. Te glistice sam jednom upotrebila za golove, to me izludilo, pa sam sada samo razvukla kao duzinu torte mrezu, a visine nekih 5cm, odnosno koliko je potrebno da u 3 reda izbusim onim alaticem u obliku kvadrata. Ako to nemas, mozes isto tako nekim malim kruzicem, ja imam neke malecke diznice kojima sjecem takve malecke stvarcice, kao sto su oni dijelovi lego kockica. Sa kriznim sam radila i supljine na kosevima, jos prosle godine.
Mada,s ve u svemu, sigurna sam da ce ti se ta koju si vec napravila osusiti do petka. Samo uzmi malo deblju glistu ili trakicu i kroz nju provuci zicu pa ces nju fino zabosti u tortu, donju ivicu mreze namazes ljepkom i ima da stoji samo tako
Hvala Daco, mislim da će se ovo steći. Nemam nikakav tako mali kvadratni sekač, a ne znam kako bi izgledalo okruglim? Valjda će da se stegne.
Pa kakv njima kadar treba, kada su otpustili radnike iz proizvodnje, a sada im ne trebaju ni inženjeri?
kod mene danas radno, pravim tri torte od kojih je jedna na sprat, znam da sam luda al sta cu, valjda se necu poroditi nocas pa da uspem da ih dekorisem
evo sad sam morala podici tastaturu na sto, ne vidim slova od stomaka