KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i kod mene je svracala,ali sam je izignorisala i sve ispeglala sama.Mislim da narednih nedelju dana nece ukljuciti ni jednu masinu jer su treninzi i utakmice zavrseni,jedno dete nije tu...Slatko ste me nasmejale...ja ukradoh minut sa posla

Dobar dan drage moje.Te za peglanje na oči da mi ne izlaze dok ne padne temperatura. :).
Jedna hitna torta za sutra,za osobu za koju ne da ne smem da odbijem,nego da i ne pomislim na to.A taman sam završila jednu Hello Kitty na sprat i spremala se da odem do sestre.Ali...planovi su tu da se menjaju.Doduše,uspela sam da ispečem kore i skuvala sam fil,on se hladi,a ja odoh da proletim ispod tuša i ipak ću da idem do sestre.A i noću više mi odgovara da radim.
Nego pre neki dan skuvam fil,stavim da ga hladim,a u medjuvremenu kuckam se sa drugaricom i pričam joj kako pravim čokoladnu tortu.U zlo doba setim se da nisam stavila čokoladu u fil dok je bio topao.A on se fino stegao.O Bože pameti..
I svaki put kad udjem u kuhinju merkam gde bih stavila jednu kluma i sve mi se čini da bih žrtvovala 20 cm prozora i kupila nov ali da iznad njega nabudžim klimu

u bre Daco,al ti taktika,moracu da je primenjujem i ja:)
Pa eto, za sad funkcionise, ostanu uglavnom samo one stvarcice koje bas ne mogu bez pegle, pa baba kad je u "gostima" (citaj kad cuva djecu povremeno kad mm zovnu na posao) onda ona to rijesi.
Snalazi se kako znas i umijes :zper:
A jeste, nekad kad sam se bavila samo jednim poslom isto sam najvise voljela skinuti, odmah opeglati i gotovo, ali je peglanje svedeno na minimum, pa necu valjda svekrvu toliko da opterecujem

Poslednja izmena:
ja sam sa namerom pravila veliki plakar u predsoblju i imam tri police viska one sluze za ves sa konopca,posto radim kako radim i pravim torte koliko pravim,umem da popunim sve tri police,a volim da mi je ves opeglan,bas sam juce zalegla za dasku i bog mi sve popeglala.Nekad budem besna na samu sebe sto bar nesto ne stavim u ormare neopeglano ali mi onda bode oci mesanje peglanih i nepeglanih stvari tako da prokleta dusa i kad moze da se odmori ne ume...
e sad me muzic obradovao,zove da mi kaze da nam je crk‚o bojler,jest i trajao...to cisto ono da ne razisljas sta ces sa parama i da ne preteknu slucajno...sreca pa je komsija majstor bas za te stvari...valjda cu se istusirati veceras ako ne onda ladna voda ko u mutno Dunavo pa sa mi bogic da...

Misija izvršena : VEŠ POPEGLAN ! :lol: Što se tiče nagomilavanja veša , baš mi se skupilo svašta , zato se tako i desilo . A što se tiče svekrve , ona mi dodje jednom u šest meseci :super: , tako da bi bilo puno da je čekam ! A i da mi se navikne dolaziti češće ... ju ju ju ! :zper:

Dobro jutro drage moje.Kako ste noćas spavale (ako ste uopšte i spavale)? Ovde je padala kiša skoro cele noći.Ja sam do jedan iza ponoći pijuckala neko mnogooo lepo crno,italijansko vino,čekajući da se stegne fil,tj. torta pa da je premažem puter kremom. i da je oblikujem kako sam zamislila.Odoh da je prekrijem fondanom i finiširam. Postaviću slike kasnije.
Danas moj sinak skida konce i da završimo i sa tim,pa ako nam kaže čika doktor da smemo i kad smemo na more onda ćemo da se organizujemo.Ja sam sledećeg meseca na odmoru, mada mislim da ću uzeti malo i u septembru.To mi je omiljeno vreme
Želim Vam lep i uspešan dam

Dobro veče. Torta iznenadjenej je fenomenalno prošla.A slike ćete da dobijete sutra, dok napunim baterije na fotoaparatu.Laganu pripremila kore i fil za narednu.Što volim kad mi na vreme jave pa se ja lepo organizujem.Pa stignem da odem u goste kod sestre i zeta, pa odem na ručak kod mame i tate, pa kod brata i snaje na kapućino i mafine.

Back