KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prema poslednjem hidrometeorološkom izveštaju u narednih par dana sledi poboljšanje vremenskih prilika uz osetni rast temperature . Prvo će razvedravanje krenuti na severu zemlje kod Dace i Kate zatim će se širiti prema dole sve dok ne zahvavti ostatak ove naše male državice .
Kod nas već sijaaaaaaaaaaaaaaaa ! Šaljem Vam zrake da se i Vi ogrejete ! :D

A to što pravite žurku sa palačinkama bez mene :tiganj:

Prema poslednjem hidrometeorološkom izveštaju u narednih par dana sledi poboljšanje vremenskih prilika uz osetni rast temperature . Prvo će razvedravanje krenuti na severu zemlje kod Dace i Kate zatim će se širiti prema dole sve dok ne zahvavti ostatak ove naše male državice .
Kod nas već sijaaaaaaaaaaaaaaaa ! Šaljem Vam zrake da se i Vi ogrejete ! :D

A to što pravite žurku sa palačinkama bez mene :tiganj:

Hvala ,evo već stiglo kod nas :)

Evo malo sivog neba... i mora.
IMG_0773-1.jpg

E ovo moram podeliti s Vama . Vraća mi žena juče stalak i mladence . Kad ja pogleda , a mladoženja bez GLAVE ! :rotf: Žena nosila mladence u torbi neupakovane sa svim ostalim stvarima ( imala je i neke tegle unutra ) Uglavnom izvinjavala se do neba i naravno nadoknadila štetu , al mislim stvarno ! Kako ljudi mogu biti bahati ... :dash:

zato lepo kato prodaj mladence uz tortu,ako ih hoce neka ih kupuju od tebe,tako mi imamo problem sa restoranima i onim postoljima od one ja je zovem mesarske plastike...vec par puta su ih osacovali kao dobru podlogu za seci meso i samo nam se postolje izgubi,kad kazemo koliko moraju da nadoknade odmah se stvori iz nekog coska...
e lepo sam popila kaficu sa vama,nisam odavno,odoh sad u nove kore i filove.

Vratila sam se. :) I da vam pričam.

Pre neki dan mi Daca_Su pošalje poruku da će mi kurirskom službom poslati paket, i da bi trebalo da bude potpuno iznenađenje, ali pošto zna da puno vremena moja porodica provodi van kuće, da bude sigurna da li će biti nekog da to primi. Ja joj kažem da hoće, u čudu, misleći, šta je ovoj ženi...

I danas stiže paket. Slikala sam deo, nedostaje Vini Pu družina. Možete li da zamislite moje odušvljenje i nečiju dušu široku kao vojvođanska ravnica? Pored posla, torti kod kuće, porodice, ona je svoje slobodno vreme iskoristila da meni napravi i pošalje nešto.

Zaista ne postoje reči kojima bih mogla da se zahvalim i izrazim svoje divljenje. Daco, hvala ti od :heart:

ojwg7.jpg

Jao otpalo jednom Mikiju uvce, zakrpices to vec nekako. A figurice, jesu stigle koliko-toliko u komletu?!

Nema na cemu da mi se zahvaljujes, ja sam se na to nameracila i nije bilo druge, moja namjera je samo cekala svoju priliku.

A sto se tice velicine duse, to ti je vise nekako kako bi se to moglo literarno srociti "visoko kao Bosanske planine" :zcepanje: dusa pa visoka, svasta...
Uzivaj

dobro jutro!
Kad će doći neki vikend da odmaram?
Dans ubitačan tempo! Treba mi bar 3 klona da se pokrije pre podne. U 11 mamina devojčica ima pregled u sportskoj klinici,jer ide na pripreme.U 11 sati nosimo jednu tortu, a Andrej ima rodjendan kod drugara.U 12,00 su 2 torte, a ja sam od 13,00 na poslu. U medjuvremenu treba decu odvesti kod dede i abke,da ne budu sami, jer muž ide na put

dobro jutro!
Kad će doći neki vikend da odmaram?
Dans ubitačan tempo! Treba mi bar 3 klona da se pokrije pre podne. U 11 mamina devojčica ima pregled u sportskoj klinici,jer ide na pripreme.U 11 sati nosimo jednu tortu, a Andrej ima rodjendan kod drugara.U 12,00 su 2 torte, a ja sam od 13,00 na poslu. U medjuvremenu treba decu odvesti kod dede i abke,da ne budu sami, jer muž ide na put

tako mi ovo poznato zvuči . I ne daj Bože da nešto slučajno omanem , odmah sam NEORGANIZOVANA ! Čuj , JA neorganizovana ! :roll:

Back