KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro veče. :)
Višnja, srećno za posao.
Mene ubi ovo vreme, imam utisak kao da će svakg trenutka da počne da pada sneg. A ovaj vikend mi je bio veseo što se dostave torti tiče. Juče sam vozila za neko selo, nisam ni mogla da pridjem autom do te kuće gde sam trebala da isporučim tortu, blato na sve strane. A danas smo mama i ja vozile 60km da isporučimo tortu, vozile, vozile, vozile... Stanemo da pitamo za put i neki deda kaže da smo promašile, pošalje nas na drugu stranu, tamo dodjemo do neke fabrike, tu je kraj puta i onda nam tamo kažu da nas je deda prešao (!?) i da smo prvi put dobro krenule ali da treba da se vozi još desetak kilometara. Jedva smo našle to selo i dom kulture gde su pravili krštenje. A čisto da vam dočaram gde sam išla, evo slike jednog delića puta.

attachment.php

Bogtemazocovece Ivana, nadam se da si je dobro naplatila.. :)

Znaci noge mi bride od stajanja i hodanja, torte u komb. sa decom koju treba voditi u park, na treninge i ostale zabavancije..joooooj..Jedva cekam kraj juna, kljuc u rernu i ne palim ni za kiflice! :D

ZD, ja sinoc ne stigoh da iznesem svoje misljenje sto se PRVOG POSLASTICARA tice.Iskreno, daleko sam od nekog majstora i strucnjaka, ali sam razocarana vidjenim...ne znam kako bih se ja snasla na njihovom mestu, ali iako amater, makar bih fondanom bolje prekrila tortu...ne mogu da verujem, njih onoliko i niko ne ume da presvuce tortu bez guzvanja i nabora,...ne znam, ali meni je to najbitnije za jednu tortu, sve ostalo je stvar maste i kreativnosti...

Dobar dan!!! Tu sam jos pijem jutarnju kaficu :) E bas sam danas smorena. Srednja cerkica ima sarlah, a najstarija je pocela jutros da se zali na grlo pa je popodne vodim kod lekara da vidim da ga i ona nija zakacila.
A meni danas nije ni do cega. Celu noc sam bila kod mojih. Mami skocio pritisak ( 207/110), sve ekipe Hitne pomoci zauzete, tako da sam ja davala terapiju po savetima lekara. A mama ima lose vene tako da smo se obe namucile. Ma samo kad joj je bolje.

Uh, uh Tiki...sarlah...!!!I moj sin ga je dobio sa 9 god i Ne volim da se setim tog perioda jer su lekari dugo lutali sa dijagnozom...lecili ga od kandide, a ja vidim njemu sve gore...i na kraju ja poludim i pozovem privatnika koji odmah kaze da je sarlah i odmah udarna doza amtibiotika i sve je dobro ispalo. Ne kaze se uzalud da je diagnoza pola izlecenja!

Uh, uh Tiki...sarlah...!!!I moj sin ga je dobio sa 9 god i Ne volim da se setim tog perioda jer su lekari dugo lutali sa dijagnozom...lecili ga od kandide, a ja vidim njemu sve gore...i na kraju ja poludim i pozovem privatnika koji odmah kaze da je sarlah i odmah udarna doza amtibiotika i sve je dobro ispalo. Ne kaze se uzalud da je diagnoza pola izlecenja!

Mi smo imali srece da je ona imala skolsku klinicku sliku, znaci osip, otekle zlezde, povisena temperatura.. Toliko je bilo ocigledno da sam i ja sama znala odmah da je sarlah, a doktor je to i potvrdio i odmah smo krenuli sa antibioticima. A meni muz kaze da ja panicim (zove me gavran u tim situacijama :D), da je to obicna alergija. U pravu si dijagnoza je pola lecenja, zato je jako bitno naci dobrog lekara, bilo da je privatno ili drzavno. I privatnika ima raznih...

Mi smo imali srece da je ona imala skolsku klinicku sliku, znaci osip, otekle zlezde, povisena temperatura.. Toliko je bilo ocigledno da sam i ja sama znala odmah da je sarlah, a doktor je to i potvrdio i odmah smo krenuli sa antibioticima. A meni muz kaze da ja panicim (zove me gavran u tim situacijama :D), da je to obicna alergija. U pravu si dijagnoza je pola lecenja, zato je jako bitno naci dobrog lekara, bilo da je privatno ili drzavno. I privatnika ima raznih...

Želim brz oporavak!!! :heart:

Dobar daaaaan :) i bas je bio dobar primili su me na posaom trebali bi da krenemo sa obukom sredinom jula.....nadam se da ce sve biti ok :).....mislim daaaaaleko je to od posla snova ,ali trenutno nema bolje
:super::super::super:

Draga moja, sve cestitke na radnom mjestu, ma samo da to krene, jer u ovakvoj situaciji svaki posao je blago! Samo hrabro naprjed, ima da ih razbijes!!!

Osip je vec poceo da se smanjuje, samo jos da vidimo da li ce se jos neko zaraziti, s obzirom da sarlah niko od nas nije prelezao. Ljubim vas!!! :bye::bye:

Moj sin je imao sarlah barem 2 ili mozda cak i 3 puta. Dva puta sigurno sa sve osipom i kako vi kazete klinicka slika sve komplet, odmah su rekli da je sarlah, a mislim da je jednom imao i blazi oblik bez osipa. 10 dana antibitotici, nema vrtica, samo kuca, nema ni izlazenja vani, tako da cim mu je spala temperatura bilo mu toliko dosadno to svo vrijeme biti unutra da izludi i on na kraju i mi sa njim. Ja sam mislila da se to dobije jednom i gotovo, kao svaka zarazna bolest, ali eto sa sarlahom to nije slucaj. Poslije raznih virusa i upale usiju, sto se kod njega stalno vrtilo u krug, toliko padne imunitet da se na kraju zakaci i sarlah

I da, dobro jutro curke!!!
Mene nema pa nema, cim sam kuci ja se ne javljam, a ovdje mogu za sad da se druzim sa vama.

Petak sam uzela godisnji, a juce bila sa sinom kod dr, ima jaku upalu grla, STREPTOKOKE, kad je on citavu nedelju prespavao u svom krevetu, bez TV-a, nista, samo lezanje, onda ga bas, bas boli

Back