KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hej, evo mene, jeste najgora sam, najgora :eek: sta da radim!
Za sve je kriva ona harmonika torta, ona mi je upala totalno neplanski i sve poremetila, IZVINI nisam mogla nikud iz svog coska. Nafilovala sam torte za danasnej poslijepodnevno dekorisanje, u ponoc sinoc pocela kuglicanje neke dvije vrste za nasu Slavu i nije bilo sanse da maknem iz svog coska :dash:

Najgora si od sve dece ! :p Ma šalim se , budi vredna , vidimo se uskoro , sigurna sam ! :heart:

Kolače sam završila. U 19h kada komšinica pomuze kravu i donesem mlekce, mutim koru i kuvam fil za "kinder" tortu, pa sutra nastavljam sa tortama. Imam dve naručene, :evil: , ipak su se javili neki koje nisam mogla da odbijem. :evil:

E blago tebi, ti si kolace zavrsila, hajde javni se kad zavrsis i pecenje one torte, ja evo samo da jos nesto obavim, pa cu ranije da zbrisem sa posla i odoh da pecem sve i svasta, pa su mi prijeko potrebne tvoje informacije.
Inace, i ja mislim da tamo treba smanjiti secer u kori pa da ce se onda moci fino peci u plehicima, cujemo se

A nadam se da ence biti tako kao kod tebe, ti koje ne mozes odbiti pa poslije :dash: :dash:

Dobar dan, evo skuvala samjedan fil za dobošku, još za čokoladnu tortu pa poslepodne na pečenje. Doboška treba već druga ove nedelje klasična, tako da nije ni za slikanje. Sa čokoladnom treba malo da se igram, pa ću je i slikati. Kod nas je jutros padala kiša, zahladnelo je pošteno isve je tmurno, samo za spavanje. Ali, mora da se radi.

Dobar dan.....:D
Ja budna od 6 sati,mojoj Andjeli je danas 5-i rodjus pa se torte zavrsavaju punom parom.....:D

Maloj Andjeli srecan ROĐIŠ!!! Da bude vesela, radosna i usrecuje svoju vrijednu mamu svaki dan :p
a mama kad bi danas oko podne mogla malo da dremne i skupi snage za popodnevno slavlje,e to bi bio pun pogodak :zper:
Uživajte u ovom lijepom danu
Ja evo pijem kaficu, tjeram svog sina da je jede, to nam je uvijek bolna tačka, pa da ga ispratim u školu, te radne subote su bas bezveze i onda glaziranje kuglica, sjeckanje kolača, pripremanje čoko pločica za dekoraciju torti itd, itd...
Najbolja stavr je što se niko od mušterija za ovaj vikend nije javio, ODLIČNO jer napokon se mogu posvetiti i našim slasticama onako baš sa zadovoljstvom

Tenesinom anđelu srećan rođendan...

Ja sam torte završila, šlagirala i moje i one dve naručene. Sada ću da peglam stolnjake, pa će zaova da postavi, i gosti mogu da dođu još danas. :) Uf, lažem. Ne mogu da dođu jer tek posle podne nosimo meso u pečenjaru.

Posle podne sečem kolače, i pravim neke slane rolate, i to je to...

Evo i ja da vam se na brzinu javnem.
Torte nafilovane još sinoć, sutra rano ujutro završno dekorisanje, pokušaću neki fazon sa jagodama umočenim u čokoladu jer tako nešto slično imam za sljedeći vikend na mojoj prvoj mladenačkoj torti.
A kolači SLAVSKI što me namučiše, nekako mi ništa nije išlo od ruke, ali nekako sam ih završila, dekorisala i poslagala, ni sama ne znam kako ću to sve poslagati sutra kad i torta bude na stalku, uh...

Svima koji sutra SLAVE želim SREĆNU SLAVU, da se baš previše ne umore nego fino i sa zadovoljstvom druže i uživaju
Laku noć vam želim

Back