Malo je živnulo večeras na ćošetu. Ja završavam sa pečenjem kornet torte, sutra još ujutru da je ukrasim i da ne zaboravim da stavim sličice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pahujaa:Dobro jutro! Kod mene sneg pada li pada ponovo grijanje radi, a taman sam se obradovala lepom vremenu! Kod mene nesto stale narudžbe za ovaj vikend nemam niti jednu torticu mozda zbog posta, kakva je situacija kod vas?
E ovo vec pocinje biti smesno jutros kod nas u Brckom osvanuo sneg, a danas sija sunce mada je bilo kao sto ti kazes vetra ali opet ne toliko hladno, za nepoverovat! Kod mene ima tih gluposti koje se rade za 8. mart je bilo recimo to da su zene pravile tortice velicine tolike da stane na papirnu tacnicu za sluzenje torti recimo na rodjendanima i kostala je 5 eura sve prekrivena fondanom i jos sa recimo tri kale ili tako nesto, ja se nedam i ne podlezem takvim stvarima radim kvalitetne torte u mom gradu sam po dekoracijama medju najboljima i moje torte nisu najskuplje, cak devojke koje rade torte odbijaju musterije i salju meni jer su za njih te dekoracije "prezahtjevne" takva je jedna i danas dosla, samo dva dana pred rodjendan setila se da joj treba torta jos stojeci dinosaurus.Gde si ti kada pada sneg?Kod mene duva vetar i prilično je hladno, grejanje sam naložila kao da je decembar.
A za ove porudžbine ne znam šta da ti kažem. One žene koje imaju posla malo vremena provode ovde, a one bi mogle da kažu dali ima promene u količini narudžbina,i da li to ima veze s postom ili sa krizom, ili uopšte nema veze. Šta vredi da ja pametujem kada sam u februaru i martu imala ukupno 4 torte? Znači, nisam kompententna da o tome pričam.
Vidim juče na FB jedna žena iz Leskovca reklamira torte sa specijalnim uskršnjim popustom. Torta od 4kg 1500 dinara.Ja je zamolim da mi kaže da li sam dobro pročitala i koje su to vrste torti za te pare. Ona kaže, konkurencija je velika, para ni od kuda, mora da se snalazi. Kore su belanca i keks, u filu nema oraha ni čokolade, i zaista torta od 4kg košta 1500 dinara. Pri tom, na oko izgledaju sasvim pristojno, uredne, lepo šlagirane. Radi i sa fondanom, to sam videla u albumu, ali je nisam pitala koliko koštaju.
Želim ti da brzo ozdravišDobar dan.
Princess, nema nigde nikoga, ne znam šta je ovo. Ja preležah i juče i danas ceo dan, nakačila sam neki virus pa ne mrdam iz kreveta.![]()
Ja ne pratim samo pdf Kulinarstvo na Krstarici, nego me ima i na nekim drugim pdf - ima, i mogu vam reći da je ovde zavladala najveća pustoš.Meni je baš žao, jer je ovde bila divna atmosfera, puno postova, puno konstruktivnih rasprava, puno, puno drugarske atmosfere...2010. godina je bila zlatna godina ovog pdf - a, i onda su žene samo počele da nestaju jedna po jedna.
Meni je baš žao, jer sam se zbog Kulinarstva učlanila na Krstu, mnogo naučila ovde, upoznala mnogo dragih ljudi...I tužno mi je što je ovde takvo zatišje.
![]()
Dobar dan.
Princess, nema nigde nikoga, ne znam šta je ovo. Ja preležah i juče i danas ceo dan, nakačila sam neki virus pa ne mrdam iz kreveta.![]()
Dobro vece,
I kod nas je danas padao sneg,sijalo sunce i padao led. Sve u svemu kad se smuti...uzas! Sreca pa je mm bolje, ne kaslje vise onako strasno i nema temp. Elena mi je zato pocela kasljati ali se nadam da nije nista ozbiljno. Visnja nema te dosta dugo,neces da se druzis vise sa nama...
Nisi ti nakačila virus, nego si se mnogo bila razgolitila i verovatno se prehladila.Lezi, pij čaj i biće bolje.Puno te pozdravljam.