msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Emituje se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravim ja,odnosno pravila sam ih,međutim sada sve manje.Nema posla.Ubiše me kolači iz prodavnica od 300-400 dinara.
Isti je problem i sa tortama, bar kod nas. U prodavnicama prodaju smrznute torte za 1000 dinara, svuda ima i cvetića, slika, a u poslednje vreme pčeli da prdaju i fndan i sjajeve u prahu. I onda svaka žena kojoj nije bitno koliko dobro će torta da bude ukrašena, reši da je pravi sama ili ode kod onih koji joj naprave tortu i zalepe gotovu sliku, a onda naravno i manje naplate.
Osim što se ovde ponovo vrte iste teme (prodaja/cena/obim posla/konkurencija... pa tuđe slike... i da ne nabrajam) dešava li nam se još nešto?
sad ću da ti šapnempa pohvali se Princezo,ajde ja pola sata dzedzim uz komp,cekam da krenes a ti nista.....
Osim što se ovde ponovo vrte iste teme (prodaja/cena/obim posla/konkurencija... pa tuđe slike... i da ne nabrajam) dešava li nam se još nešto?
Koristi se prah šećer ili gustin, a brašno nikakoNova sam ovde i po prvi put pisem, pa bih volelea da dobijem neki savet u vezi pravljenja cvetica za tortu.....Zanima me da li kad pravim ukrase tj cvetice za tortu moram da koristim neko posebno brasno, jer moje ruzice posle dva dana pocnu da pucaju....pa ako neko moze da mi objasni
Koristi se prah šećer ili gustin, a brašno nikako![]()
Možda se nismo dobro razumele, ja sam mislila na pravljenje cvetova od gam paste ili fondana, kada se dodaje prah šećer ili gustinA ako se koristi prah secer ili gustin, da li ti je problem da mi kazes koliko se cega stavi i kako
NE JA SAM MISLILA NA PRAVLJENJE RUZICA OD CISTOG BRASNA, TO ME JE ZANIMALOMožda se nismo dobro razumele, ja sam mislila na pravljenje cvetova od gam paste ili fondana, kada se dodaje prah šećer ili gustin
Žao mi je ,ne znam...Možda će neka od devojaka znati...NE JA SAM MISLILA NA PRAVLJENJE RUZICA OD CISTOG BRASNA, TO ME JE ZANIMALO
Samo bez nerviranja......bice to ok.....te figurice i nisu bas lake...
Žao mi je ,ne znam...Možda će neka od devojaka znati...
Inače dobrodošli na forum![]()
Najlakse ti je sa gum pastom kakvo brasno to nema elasticnost za fine i tanke laticeHvala i nadam se da ce neko znati da mi objasni kako se prave ruzice od brasna, tj ja ih napravim ali postoji neka greska cim mi pucaju posle
Hvala i nadam se da ce neko znati da mi objasni kako se prave ruzice od brasna, tj ja ih napravim ali postoji neka greska cim mi pucaju posle